2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ne güzel kimileri tedaviye basladi, kimileri transfer oldu, kimileri pozitif kinileride negatif sonuc aldi.. Bende sizi takip etmekle yetiniyorum. Kimi zaman mutlu kimi zaman da üzülüyorum..agustosta olacak tedavi ekime kaldi.. Vardir bundada bir hayir.. Allahtan kist yada herhangi bir sikintim yok sanirim cok stres yaptigim icin adetle ilgili sikintilar yasadim...bende buraya tedaviye basladim oleyyy yazmayi dörtgözle bekliyorumm

Ne güzel kimileri tedaviye basladi, kimileri transfer oldu, kimileri pozitif kinileride negatif sonuc aldi.. Bende sizi takip etmekle yetiniyorum. Kimi zaman mutlu kimi zaman da üzülüyorum..agustosta olacak tedavi ekime kaldi.. Vardir bundada bir hayir.. Allahtan kist yada herhangi bir sikintim yok sanirim cok stres yaptigim icin adetle ilgili sikintilar yasadim...bende buraya tedaviye basladim oleyyy yazmayi dörtgözle bekliyorumm

Canım inşallah sen de tez zamanda muradına erenlerden olursun hayırlısıyla...

M meraklisivas yaz mutlaka sonucunu canım..
just_married just_married idrarda çıkması için çok erken canım kan testi yapmadan ne sevin ne de üzül..

Kızlaarr, ben negatifi aldım; ama gözüm üzerinizde :KK8:
Herkesten hayırlı güzel sonuçlar almayı umuyorum.. Dualarım sizlerle..:KK200:
Canımmm şuan ne yazacağımı bilmiyorum negatif haber almaya dayanamıyorum,inşallah rabbim sınavını en yakın zamanda bebekle taçlandırır :KK43: hepimiz bi sınavdan geçiyoruz rabbim daha fazla bekletmesin benimde kendimden hiç umudum yok sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor tedavi başlasada bitse diye bekliyorum

Ben dua ediyorum senin için.. Sonuç ne olursa olsun hiçbir sey senin sağlığından önemli değil... ben negatif sonucu aldığımda en çok eşime üzüldüm. İnan beni nasıl toparlayacağını düşünmekten kendi üzüntüsünü yaşayamadı hiçbir zaman..
Ben de onu daha fazla üzmemek için çok güçlü durdum. Kendim için, onun için ve gelecek denemeler için buna mecburum.

İnşallah güzel haberler verirsin bize @meraklisivas lütfen kendini iki sonuca da hazırlamaya çalış.. Çok zor biliyorum, elinden geldiğince buna gayret et canım..

Dualarımdasın, habersiz burakma :KK200:

Canımmm şuan ne yazacağımı bilmiyorum negatif haber almaya dayanamıyorum,inşallah rabbim sınavını en yakın zamanda bebekle taçlandırır :KK43: hepimiz bi sınavdan geçiyoruz rabbim daha fazla bekletmesin benimde kendimden hiç umudum yok sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor tedavi başlasada bitse diye bekliyorum

Ah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim.. Hepimizi taçlandırsın inşallah bu güzel haberle... Biz elimizden geleni yapacağız, takdir Allah'ın.

M meraklisivas yaz mutlaka sonucunu canım..
just_married just_married idrarda çıkması için çok erken canım kan testi yapmadan ne sevin ne de üzül..

Kızlaarr, ben negatifi aldım; ama gözüm üzerinizde :KK8:
Herkesten hayırlı güzel sonuçlar almayı umuyorum.. Dualarım sizlerle..:KK200:
inşallah bir dahakine pozitif olur canım.

kızlar merhaba. ben de bugun ( adetın 3. günü) ilk kontrole gittim.
Bir de ne görelim nur topu gibi bir kistim olmuş. 1,5 senedir olmayan şey tam tüp bebeğe başlayacağımız sırada kötü bir sürpriz yapmış. sayısız muayene oldum her dönemde. kist filan hiç olmadı. vardır bir hayır diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi.
dr yasmin hapını verdi. 5 ekimde tekrar çağırdı. uzun protokol uygulayacakmış. biraz bahsetti ama fazla da anlamadım.
duydunuz mu böyle bir şey :işsiz:
Canım bende de aynı durum oldu ama doktorum kist demedi.Sadece adetimin 4.günüydü, doğum kontrol ilacı verecem dedi 12gün kullanacaksın dedi ve 12 günün sonunda adet olacaksın dedi ve 14ü günü(26 ağustos) buraya kontrole geleceksin dedi.Bu arada benim bu ay dondurulmuşlarla olacaktı bu ay.Demek o zaman bende de mi kist olmuş:rolleyes:

X