- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Canım ben de üç kez klomen kullandım, bir kez aşılama yaptırdım. Doktor yine aşılama yapmazsak devlet desteği alamazsın dedi. İğneye başlayacağım birazdan. Haftaya pazartesi de kontroltatlımben 7 yıllık evliyim 26 aydır bebek istiyoruz bende 1 tane klomenli aşılama bir tane de iğnelerle aşılama yaptırdım tutmadı.Zaten pek beklentimde yoktu aşılama prosedür olarak yapılıyor biraz,başarı oranı düşük.Esas olay tüp bebekte canım.İnşallah başlatır artık aşılayla oyalamaz( senin.2 aşılama şart senin tek yapıldı heralde)
Bende sebepsiz infertılıte teshısı ile tedavıye basladım. Dr cok umıt veren bır dr degıl ama bana sız en sanslı gruptasınız dedı. Ben sadece klomen kullanmıştım ıkı kez. Dırek tup bebege gectık. İlk tup bebek neden tutmamış sıze ne soylendıtatlım ben 32 yaşındayım 28 aydır deniyoruz.Eşimde de bende de hiç sorun yok hatta herşey değerlerimiz iyi ama sonuç yok.Yani aslında sorun güründüğünden daha büyük ve şu anın teknolojisi bunu çözemiyor diye düşünüyorum artık.Sorunu olanların hemen tedaviye başlanması bir avantaj .İlk tüp bebekti 1 tane aşılamam var tutmadı sonra tüpe döndük,bekliyoruz tüpün sonucunu.İnşallah canım seninde burdaki kızlarında ve tüm isteyenlerin duasını kabul etsin
canım geçmiş olsun ,Allah sana da en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip eder.Herşey güzel olur inşallah
inşallah canım inşallah hep birlikte alacağız güzel haberleri,bizde göreceğiz çift çizgilericanım senin nezamandı test günün güzel haberlerini bekliyoruz bak
Bugün gittim doktorun istediği e2, p4 hormonu için kan testimi yaptırdım.doktora da yolladım sonuçlarını güzel dedi başka ilaca gerek yok , kullandıklarını devam et dedi,çok şükür.İnşallah sizin süreçlerde böyle olur.Seninde bugün kontrolün vardı dimi,yumurtalar gelişmeye başlamış ,maaşallahkaju canim ne alemdesin bekleyis nasil gidiyor? Test gününe kalmadi çok:)
Anlıyorum benim 2 aşılama ama biri klomenle yapıldığı için kabul edilmiyormuş o yüzden iğnelerle 2 kere yapılacak dendi ama tek aşılama yaptık tüpe geçtik,biraz hem süreç hemde dua bizi oraya sürükledi(çok istiyordum tüp bayramdan önce okullar açılmadan önce yapılsın diyeCanım ben de üç kez klomen kullandım, bir kez aşılama yaptırdım. Doktor yine aşılama yapmazsak devlet desteği alamazsın dedi. İğneye başlayacağım birazdan. Haftaya pazartesi de kontrol
cnm çikolata kisti ameliyatı oldum ben biri alındı yumurtalığımın tüple beraber diğeride su birikmesi oluştuğu için bağlandı yumurta rezervimde az yok yok yani yaşım 28 cnmYok cnm etkilemez lucrin iğne başlar yumurtlama olduysa doğum kontrol hapı kist olmasın diye sizde problem ne canım yasin kaç
cnm işte bilmiyorum ki progesteron testinin sonucu iyi cıkarsa ilaçlara başlarız dedi gerisi nasıl olacak bilmiyorum ilk denememSana hangi protokol uygulanacak canım bende regli olmayı bekliyorum dogum kontrol hapına başlamak için
Tatlım henüz belli değil 6 eylül test tarihim ama bazen olacak gibi gelmiyor işte o yüzden öyle dedim.YAni aşılamada eski doktorum çoğul gebelik ihtimalin var emin misiniz falan işte tutma ihtimalin çok yüksek falan diyince ve tutmayınca artık sebebsiz değilde sebebi anlaşılamayan infertilite gibime gelmeye başladıBende sebepsiz infertılıte teshısı ile tedavıye basladım. Dr cok umıt veren bır dr degıl ama bana sız en sanslı gruptasınız dedı. Ben sadece klomen kullanmıştım ıkı kez. Dırek tup bebege gectık. İlk tup bebek neden tutmamış sıze ne soylendı
Canım cuma günü eşim tese sonucunu alicak güzel sperm varsa ki aksini düşünmek bile istemiyorum üniversite hastanesinde oldu bizim tese tüp bebek dosyamizida actrmistk zaten dosya actirmadan tese yapmıolar ekimde benm aşamalara gecilecek inşallah bir aksilik cikmazsa uzatmazlarsa süreyi. Bide kaç tüp sperm oluo nasıl oluo yani kaç kullanımlık şeklinde donduruluo bunları sorucam ilk firsatta:) bende böyle canm bakalm. Benm aşamaya geçene kadarda yıllık izin bayram vs zaman geçirip gezinen esimle:)dehaa canım sen naptın karar verdinmi?Biraz kafan karışıktı nerede yaptıracağına.Üniversite hastanesi mi olacak??Ben bugün devlet hastanesindeydim çok kötüydü Allahım bekle bekle doktor gelmedi,tıklım tıklım nasıl kalabalık.Sonunda tahlili yine özelde yaptırmak zorunda kaldım.Tabi her yerin farklı hastanesi,mesala edirnedeki süperdi.Fakülteler nasıl hiç bilmiyorum.Eskişerdeki fakülte çok iyiydi mesala.her şehrin farklı galiba
inşallah güzelim dondurduklarına ihtiyacın bile kalmaz ilk tüpte tutar ve 3 kişi 4 kişi birlikte zaman geçirirsiniz seneye bu vakitler(iyi değerlendirelim belki son kaçamaklarımız bunlar kocalarımızlaCanım cuma günü eşim tese sonucunu alicak güzel sperm varsa ki aksini düşünmek bile istemiyorum üniversite hastanesinde oldu bizim tese tüp bebek dosyamizida actrmistk zaten dosya actirmadan tese yapmıolar ekimde benm aşamalara gecilecek inşallah bir aksilik cikmazsa uzatmazlarsa süreyi. Bide kaç tüp sperm oluo nasıl oluo yani kaç kullanımlık şeklinde donduruluo bunları sorucam ilk firsatta:) bende böyle canm bakalm. Benm aşamaya geçene kadarda yıllık izin bayram vs zaman geçirip gezinen esimle:)
Sana tavsiyem herşeyi her defasında sor rahim kalınlığı iyi gidiyor mu diye baba tutup da negatif olunca rahim fazla kalındı trabsferde dedi şen de sır mutlaka hayirlisiyla olur İnşallah birde. Ben her zaman kür yapardım tüp bebek yaparken biraktim ve 9 yumurta oluştu 15 oluşan vardı yanimdakuletin pişman oldum mutlaka incir kür ü falan yapcnm çikolata kisti ameliyatı oldum ben biri alındı yumurtalığımın tüple beraber diğeride su birikmesi oluştuğu için bağlandı yumurta rezervimde az yok yok yani yaşım 28 cnm
ilaç kullanırken yapılabiliyo mu cnm o aynı anda bal tarçın çörek otu karışımı falan yicem bakalım şu çarşambayı bi atlatsam sonucum nasıl çıkacak merak ediyorum ya inş iyi çıkarAnladim cnm
Sana tavsiyem herşeyi her defasında sor rahim kalınlığı iyi gidiyor mu diye baba tutup da negatif olunca rahim fazla kalındı trabsferde dedi şen de sır mutlaka hayirlisiyla olur İnşallah birde. Ben her zaman kür yapardım tüp bebek yaparken biraktim ve 9 yumurta oluştu 15 oluşan vardı yanimdakuletin pişman oldum mutlaka incir kür ü falan yap
Ye bence bişey olmaz ben yemedim daha fazla olabilirdi yumurtam ayrıca kalitesi de daha iyi olur teatrio verdi mi sanailaç kullanırken yapılabiliyo mu cnm o aynı anda bal tarçın çörek otu karışımı falan yicem bakalım şu çarşambayı bi atlatsam sonucum nasıl çıkacak merak ediyorum ya inş iyi çıkar
Hayırlısı olsun canım inşallah sonucun iyi çıkarcnm işte bilmiyorum ki progesteron testinin sonucu iyi cıkarsa ilaçlara başlarız dedi gerisi nasıl olacak bilmiyorum ilk denemem
evet verdi biostron coraspin ve desolett verdi işte içiyorum hergün bakalım yarın ne olacakYe bence bişey olmaz ben yemedim daha fazla olabilirdi yumurtam ayrıca kalitesi de daha iyi olur teatrio verdi mi sana
aminnnnn inşşşşHayırlısı olsun canım inşallah sonucun iyi çıkar
Günaydın canım seninde zafer bayramın kutlu olsun, çatlama önleyici iğne kullanıyorsan şeffaf akıntı normal yumurtalar geliştikçe geliyor benimde haziran ayındaki tedavide aynı şekilde gelmişti korkmuştum acaba çatlıyormu diye ama ultrasonda hepsi yerinde duruyordu sadece büyümüşlerdiKızlar günaydın
30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun
İlac kullananlara bi sorum olacak. Benim dün ve özellikle bugun akintim arttı şeffaf renkli akıntı bayagi geliyor normal mi acaba sizde var mı boyle bir durum?
Bana bunların hiçbirini vermedi ne icinmis corssprin biliorum da diğerleri niye kievet verdi biostron coraspin ve desolett verdi işte içiyorum hergün bakalım yarın ne olacak
Aynen canım orgalutran başladım dun belki de onun etkisiydi. Tesekkurler icim rahatladi :)) gerci çatlayacak duzeyde yumurtam yok henüz ama ne bilim enfeksiyon mu dedim yumurta mi çatladı dedim yine de :)Günaydın canım seninde zafer bayramın kutlu olsun, çatlama önleyici iğne kullanıyorsan şeffaf akıntı normal yumurtalar geliştikçe geliyor benimde haziran ayındaki tedavide aynı şekilde gelmişti korkmuştum acaba çatlıyormu diye ama ultrasonda hepsi yerinde duruyordu sadece büyümüşlerdi