2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım ben de üç kez klomen kullandım, bir kez aşılama yaptırdım. Doktor yine aşılama yapmazsak devlet desteği alamazsın dedi. İğneye başlayacağım birazdan. Haftaya pazartesi de kontrol

Bende sebepsiz infertılıte teshısı ile tedavıye basladım. Dr cok umıt veren bır dr degıl ama bana sız en sanslı gruptasınız dedı. Ben sadece klomen kullanmıştım ıkı kez. Dırek tup bebege gectık. İlk tup bebek neden tutmamış sıze ne soylendı

canım senin nezamandı test günün güzel haberlerini bekliyoruz bak
inşallah canım inşallah hep birlikte alacağız güzel haberleri,bizde göreceğiz çift çizgileriBenim daha var eylül 6

kaju canim ne alemdesin bekleyis nasil gidiyor? Test gününe kalmadi çok:)
Bugün gittim doktorun istediği e2, p4 hormonu için kan testimi yaptırdım.doktora da yolladım sonuçlarını güzel dedi başka ilaca gerek yok , kullandıklarını devam et dedi,çok şükür.İnşallah sizin süreçlerde böyle olur.Seninde bugün kontrolün vardı dimi,yumurtalar gelişmeye başlamış ,maaşallah

Canım ben de üç kez klomen kullandım, bir kez aşılama yaptırdım. Doktor yine aşılama yapmazsak devlet desteği alamazsın dedi. İğneye başlayacağım birazdan. Haftaya pazartesi de kontrol
Anlıyorum benim 2 aşılama ama biri klomenle yapıldığı için kabul edilmiyormuş o yüzden iğnelerle 2 kere yapılacak dendi ama tek aşılama yaptık tüpe geçtik,biraz hem süreç hemde dua bizi oraya sürükledi(çok istiyordum tüp bayramdan önce okullar açılmadan önce yapılsın diye)Hayırlı olsun bu sürecinde canım ki hiç gerek duymazsın tüpe.Ama olmazsa da çok üzülme ya da niye olmuyor diye kendini sorgulama çünkü aşılamanın oranı düşük cinsel ilişkiye benzer bir durum.Ama tutmayanlar olmuyor mu ,oluyor tabi.

dehaa canım sen naptın karar verdinmi?Biraz kafan karışıktı nerede yaptıracağına.Üniversite hastanesi mi olacak??Ben bugün devlet hastanesindeydim çok kötüydü Allahım bekle bekle doktor gelmedi,tıklım tıklım nasıl kalabalık.Sonunda tahlili yine özelde yaptırmak zorunda kaldım.Tabi her yerin farklı hastanesi,mesala edirnedeki süperdi.Fakülteler nasıl hiç bilmiyorum.Eskişerdeki fakülte çok iyiydi mesala.her şehrin farklı galiba

Yok cnm etkilemez lucrin iğne başlar yumurtlama olduysa doğum kontrol hapı kist olmasın diye sizde problem ne canım yasin kaç
cnm çikolata kisti ameliyatı oldum ben biri alındı yumurtalığımın tüple beraber diğeride su birikmesi oluştuğu için bağlandı yumurta rezervimde az yok yok yani yaşım 28 cnm

Tatlım henüz belli değil 6 eylül test tarihim ama bazen olacak gibi gelmiyor işte o yüzden öyle dedim.YAni aşılamada eski doktorum çoğul gebelik ihtimalin var emin misiniz falan işte tutma ihtimalin çok yüksek falan diyince ve tutmayınca artık sebebsiz değilde sebebi anlaşılamayan infertilite gibime gelmeye başladıAslında aşılama çok düşük bir orana sahip ama işte çok umutlandım salak salak şimdi de tüpe inanamıyorum anlayacağın canım.

Canım cuma günü eşim tese sonucunu alicak güzel sperm varsa ki aksini düşünmek bile istemiyorum üniversite hastanesinde oldu bizim tese tüp bebek dosyamizida actrmistk zaten dosya actirmadan tese yapmıolar ekimde benm aşamalara gecilecek inşallah bir aksilik cikmazsa uzatmazlarsa süreyi. Bide kaç tüp sperm oluo nasıl oluo yani kaç kullanımlık şeklinde donduruluo bunları sorucam ilk firsatta:) bende böyle canm bakalm. Benm aşamaya geçene kadarda yıllık izin bayram vs zaman geçirip gezinen esimle:)

inşallah güzelim dondurduklarına ihtiyacın bile kalmaz ilk tüpte tutar ve 3 kişi 4 kişi birlikte zaman geçirirsiniz seneye bu vakitler(iyi değerlendirelim belki son kaçamaklarımız bunlar kocalarımızla).Keşke bu konuda bilgim olsaydı hemen aydınlatırdım seni ama hiç bilgim yok .Gerçi dediğin gibi üniversiteye sormadan olmaz,onlar seni daha iyi aydınlatırlar ama tabi öğrenene kadar biraz heyecan olur.Bu arada ekime ne var ki az kalmış

Anladim cnm
cnm çikolata kisti ameliyatı oldum ben biri alındı yumurtalığımın tüple beraber diğeride su birikmesi oluştuğu için bağlandı yumurta rezervimde az yok yok yani yaşım 28 cnm
Sana tavsiyem herşeyi her defasında sor rahim kalınlığı iyi gidiyor mu diye baba tutup da negatif olunca rahim fazla kalındı trabsferde dedi şen de sır mutlaka hayirlisiyla olur İnşallah birde. Ben her zaman kür yapardım tüp bebek yaparken biraktim ve 9 yumurta oluştu 15 oluşan vardı yanimdakuletin pişman oldum mutlaka incir kür ü falan yap

ilaç kullanırken yapılabiliyo mu cnm o aynı anda bal tarçın çörek otu karışımı falan yicem bakalım şu çarşambayı bi atlatsam sonucum nasıl çıkacak merak ediyorum ya inş iyi çıkar

ilaç kullanırken yapılabiliyo mu cnm o aynı anda bal tarçın çörek otu karışımı falan yicem bakalım şu çarşambayı bi atlatsam sonucum nasıl çıkacak merak ediyorum ya inş iyi çıkar
Ye bence bişey olmaz ben yemedim daha fazla olabilirdi yumurtam ayrıca kalitesi de daha iyi olur teatrio verdi mi sana

merhaba bende ocak ayında seninle aynı kaderi paylaştım arkadaşım beni de tekrar ekle. bugün başladım tedaviye iki tane dondurulmuş embriyom var onlar transfer edilecek hakkımızda hayırlısı olsun allah kucağımızı boş koymasın...
Adana acıbadem, yaş 34 sperm yetersizliği ikinci deneme

Son düzenleme:
Kızlar günaydın
30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun
İlac kullananlara bi sorum olacak. Benim dün ve özellikle bugun akintim arttı şeffaf renkli akıntı bayagi geliyor normal mi acaba sizde var mı boyle bir durum?

Günaydın canım seninde zafer bayramın kutlu olsun, çatlama önleyici iğne kullanıyorsan şeffaf akıntı normal yumurtalar geliştikçe geliyor benimde haziran ayındaki tedavide aynı şekilde gelmişti korkmuştum acaba çatlıyormu diye ama ultrasonda hepsi yerinde duruyordu sadece büyümüşlerdi

Aynen canım orgalutran başladım dun belki de onun etkisiydi. Tesekkurler icim rahatladi :)) gerci çatlayacak duzeyde yumurtam yok henüz ama ne bilim enfeksiyon mu dedim yumurta mi çatladı dedim yine de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…