-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.181
Canım adı duphalac. Ben kullanıyorum günde 3 kere alabilirsin yazmış bana. Giç bir zararı yok merak etme rahatça kullanabilirsinKızlar tüp bebek sürecinde kabizlik olayı için napicaz daha doğrusu benimki kabizlik ta değilde ayıptır soylemesi yaparken zorlanıyorum incir kuru kaysi yiyorum ama nekadar yeterli bilemedim. Hemşire bi sürüp var adını verelim ondan için dedi acaba bi zararı olurmu ki o suruptan alıp içmeye başlasam transfer sonrası şurubu adını bilmiyorum olan sormadım buarada.
Canım hadi bakalım haberlerini bekliyoruz bebişlerine kavuş hemencik inşallah:)
Kızlar tüp bebek sürecinde kabizlik olayı için napicaz daha doğrusu benimki kabizlik ta değilde ayıptır soylemesi yaparken zorlanıyorum incir kuru kaysi yiyorum ama nekadar yeterli bilemedim. Hemşire bi sürüp var adını verelim ondan için dedi acaba bi zararı olurmu ki o suruptan alıp içmeye başlasam transfer sonrası şurubu adını bilmiyorum olan sormadım buarada.
Kuzum bende öyle zannediyodum banada hiçbi test yapmadılar öncesinde baktılar sanırım. Evet idrara sıkışık olman yeterli bide çok heyecan yapma yeter :)
Banada aynı olmuştu :))) gerilmiştim uyuyamadığımdan :))ooo yaptım bilegeceden beri doğru düzgün uyumadım heyecandan :)
22 yumurtadan sıfır dememin sebebi dondurulacak embriyo kalmadı onun içim sıfır dedim yoksa 22 taneden 14 ü döllendi 12 si pgt ye gitti 6 sı sağlam geldi sonra 1 tanesi öldü geriye kalan 5 taneden 1 tanesi birinci kalite 1 tanesi ikinci kalite dediler 2 sini de transfer ettiler 5. Gün. Diğer 3 ü ise gelişmemiş 6. Güne kadar beklediler. Ben tutmamasını da diğer 4 ünün gelişmemesinide yumurta ve sperm kalitesine bağlıyorum. Bence çok fazla yumurtlayınca kalite düşüyor onun için daha düşük dozla ilerlenmesi gerek. Gerçi ilk tedavi 375 ile başladım ama 2. Sinde 300 ile başlattı dozu düşürdü yani. Kafam çok karılık Osman hocayı çok seviyorum, ço iyi, ilgili, cana yakın ama 2 negatif sonuç olduğu İçin Centrum da denemek istiyorum . Kafam karışık anlayacağıncanım ilk tüp bebeğimde 28 yumurta olmuştu benim de. 28 yumutanın 3 tanesi birinci kalite olarak üçüncü güne ulaşmıştı. yani sayı kaliteyi etkilemiyor. mesala şimdi de 11 yumurtadan sadece ikisi 5. güne gelebildi. ama tabi 22 yumurtadan sıfır olması biraz tuhaf. bunu hiç duymadım, bir sıkıntı var gibi geldi. (seninle ilgili bir sıkıntı değil tabi, merkezle ilgili)eğer merkezi değiştirirsen mutlaka iki deneme yaptığın yerden, iki tedavin ile ilgili her belgeyi al. yok derlerse bile yumurtalarla ilgili raporları bilgileri, tüm kan testlerinin sonuclarını tüm tahlilleri iste. bazen o bilgiler yeni bir merkeze gittiğinde cok faydalı oluyor.
Canm transferden sonrada kullanmaya devam ettinmi yada edicenmi transferin olmuşmuydu unuttum:)Canım adı duphalac. Ben kullanıyorum günde 3 kere alabilirsin yazmış bana. Giç bir zararı yok merak etme rahatça kullanabilirsin
Transferim oldu hemde pazartesi:) transfer öncesi de sonrası da kullandım kuzum halada kullanıyorumCanm transferden sonrada kullanmaya devam ettinmi yada edicenmi transferin olmuşmuydu unuttum:)
Tamam canm teşekkür ederm:) inşallahhh pozitifi görürsün kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi canimTransferim oldu hemde pazartesi:) transfer öncesi de sonrası da kullandım kuzum halada kullanıyorum
5.gün transferi canım 2 taneydi şükürler olsun. Cümlemiz görelim inş :)Tamam canm teşekkür ederm:) inşallahhh pozitifi görürsün kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi canim
şansın bol olsun canımKızlar benı aradılar dun 5. Güne gidicez demişlerdi bana ama bugun 3 günde emrıyo iyiyken koyalım dıyorlar 20 dk sonra transfere giricem 2 tane 3.gün emriyosu koyucaklar lütfen dua edin
bu arada linkin icin çok tşk ederim bacımmmCanm transferden sonrada kullanmaya devam ettinmi yada edicenmi transferin olmuşmuydu unuttum:)
Canim kimisidne hc belirti olmuyo benm kmyasal gebelkti ama 6.gun muthis bi bel agrim olmustu 7.gn kasik agrim oldu ve sonra hc bsi olmadi 12.gn yne bel agrim oldu ama bicak gbi kesiliyodu ertesi gnKızlar bugün 5.gün belirtilerim hiç yok dün gelen kalıntıdan sonra hiç bir belirti yok
Bazı hastaneler transfer sonrası bez bağlamışlar ki idrarlarini yapsınlar 2saat kalkmasinlar diye . .bizde işlemden 20dk sonra kalkabilirsiniz dediler ve ben lavaboya kalktım 20dk sonra..1saat yattim çıkardılar . .tamamen şans işi bu.. nasipte varsa ne yaparsan yap tutuyorrYoktu canım yaa 15 dk yat kalkmadan dedi ama zaten sıkıyodum kendimi bu sıkmayla yine tutmaz nasıl olsa gidiyim rahatlayın yatıyım dedim ben üniversite hastanesinde yapırtırdım özeller kadar ilgi de yok zaten
Aynen öyle canım iki büklüm 5 dk anca yatabildim kendimi sıkınca da kötü die kalktım hemen lavaboya sonra yine yattım yarım saate yakın ama nasip kısmet işteBazı hastaneler transfer sonrası bez bağlamışlar ki idrarlarini yapsınlar 2saat kalkmasinlar diye . .bizde işlemden 20dk sonra kalkabilirsiniz dediler ve ben lavaboya kalktım 20dk sonra..1saat yattim çıkardılar . .tamamen şans işi bu.. nasipte varsa ne yaparsan yap tutuyorr
Benim dün 4.gün dü dün lavaboya gittim peçete ile silindim kahverengi kan kalıntısı gibi bişey geldi beyaz bişelerde vardı jel kullanıyorum ya o yüzden tortu da geliyor du korktum bi tanıdıığa sordum sönmüş embriyo olabilir dedi iyice üzüldüm olabilir mi dedim tekrar jeli kullandım akşam bi saat sonra yine geldi azcık bişe sizce normal mi bugün de gelmedi hiç bir şey sarımsı jelin tortusu embriyo geri gelirmi sönerek doktor geri gelmez dedi zaten ilaçlarım ı da kestim üçüncü gün e kadar kasıklarım gögüslerim şiş ağrı oluyor du iki ilacları kullanmayı kestim doktor kararı ile düzeldi sanki kasık da ağrım yok gögüslerim şiş biraz normal mi gebelik olmadı o yüzden mi kasığım ağrımıyorCanim kimisidne hc belirti olmuyo benm kmyasal gebelkti ama 6.gun muthis bi bel agrim olmustu 7.gn kasik agrim oldu ve sonra hc bsi olmadi 12.gn yne bel agrim oldu ama bicak gbi kesiliyodu ertesi gn