- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Canim merabalar.sizin univertr hastaneleri nekadar cok fiyat cikartiyor ya.goya raporlu yani.bende bu ay yaptiriyorum.bursa uludag universitesinde.ilaclarim 900 tuttu.hastaneyede 420 yatircam.Burda Ankara Hacettepe de raporlu hastane 1800+ilaç canım düşünürsen uzak şehirlerden oraya da gelen çok Van,Trabzon ,Samsun gibi
Sadece 420 mi eminmisin canım 400 kusur toplamaya 1300 küsür de transfere alıyor benim gittigim hastane haziranda ki transferim iptal oldugu için ben 1300 küsür geri almıştım hastanedenCanim merabalar.sizin univertr hastaneleri nekadar cok fiyat cikartiyor ya.goya raporlu yani.bende bu ay yaptiriyorum.bursa uludag universitesinde.ilaclarim 900 tuttu.hastaneyede 420 yatircam.
Yok valla canim eminim.benim bu ikinci denemem.ilkindede 450 toplamaya verdim bide 860 ilaclara verdim baskada bisey odemedim.simdi bu ay ikinci olucak.900 ilaclar tuttu toplamaya ikinci oldugu icin 420 vercekmisim.niye bukadar farkediyor bende anlamadim vallaSadece 420 mi eminmisin canım 400 kusur toplamaya 1300 küsür de transfere alıyor benim gittigim hastane haziranda ki transferim iptal oldugu için ben 1300 küsür geri almıştım hastaneden
Bende üniversite hastanesinde yaptiricam geçmiş yorumları okumuştum 1100 arti ilaçlar yaziodu ilaçlar kişiden kişiye değişio muş zaten o nekadar tutar bilemiyorum 1100de artmismidir bilmiyorum artsada hade 1200 yada 1300 olsun. Ama toplama sırasında anestezi istersen ona sanırım ekstra para istiyolarmis. Sizlerin uni hastaneleri toplamda anestezi yapiomu kızlarYok valla canim eminim.benim bu ikinci denemem.ilkindede 450 toplamaya verdim bide 860 ilaclara verdim baskada bisey odemedim.simdi bu ay ikinci olucak.900 ilaclar tuttu toplamaya ikinci oldugu icin 420 vercekmisim.niye bukadar farkediyor bende anlamadim valla
Ya sorma çok asabim bozuldu açıkçası transfer günü rahime hiç bakilmadan transfer yapılıyor hastalara ilk ben değilimdir sonuçta bakmasi gerekirdi muaynelerden birinde aa süper rahim kalınlığı demişti çok iyi hatırlıyorum şimdi de kalın dedi ya vücudu tanıdı adam diye bir kere daha deneyecem embriyolog ile de görüştüm micro chip yapalım dedim not etti bklm bi daha deneyecem ama umudum yok pekcnm kalınlığı farketmemiş mi bide sürekli kontrol ediliyo nasıl farkedilmez ne yapacaksın yaptırcak mıısn histeroskopi devam edecek misin hulusi beyde
O zaman cok iyi canım tüp bebek merkezinin başarısı nasıl hamile kalanlar var mı ? Benim Opu için gittigim gun 3 kişi girdik toplamaya transfere de aynı kişilerle gittik onlar transfer oldu benim iptal oldu, ikiside hamile kaldı arkadaşlarınYok valla canim eminim.benim bu ikinci denemem.ilkindede 450 toplamaya verdim bide 860 ilaclara verdim baskada bisey odemedim.simdi bu ay ikinci olucak.900 ilaclar tuttu toplamaya ikinci oldugu icin 420 vercekmisim.niye bukadar farkediyor bende anlamadim valla
Canım istege göre anestezi yapılıyormuş sordum ek ücret alınmıyor dedi sekreter ama bilmiyorum, ben anestezisiz toplattırdım alttan uyuşturdu doktorumBende üniversite hastanesinde yaptiricam geçmiş yorumları okumuştum 1100 arti ilaçlar yaziodu ilaçlar kişiden kişiye değişio muş zaten o nekadar tutar bilemiyorum 1100de artmismidir bilmiyorum artsada hade 1200 yada 1300 olsun. Ama toplama sırasında anestezi istersen ona sanırım ekstra para istiyolarmis. Sizlerin uni hastaneleri toplamda anestezi yapiomu kızlarcadiprensesss tosun788
Basari iyi tabi canimda cok yogun.ilk randevuda bir iki ay bekliyosun.sonra tahlilker falan filan siraya sokuyolar seni.benim yumurta rezerv azligim var mesela ilkinde sira gelmesi icin 9 ay bekledim.olumsuz oldu tekrar ikinci icin siraya soktular ondada 8 ayda sira geldi.tam sabir isi ve iskence yani.daha cok asistanlarla muhattap oluyosun.bu ucret isi neden degisiyo boyle garip yani.sonucta universite hastaleri ayni bildigim kadariylaO zaman cok iyi canım tüp bebek merkezinin başarısı nasıl hamile kalanlar var mı ? Benim Opu için gittigim gun 3 kişi girdik toplamaya transfere de aynı kişilerle gittik onlar transfer oldu benim iptal oldu, ikiside hamile kaldı arkadaşların
Canim bbenim ilk transferimde 450 verdim bide ilaclar.bunun icinde anestezide dahil.burda kimse sormuyo zaten anestezi istiyomusun diye herkese genel anestezi uyguluyolar.fiyatlar arasinda niye bukadar fark var anlamadim vallaBende üniversite hastanesinde yaptiricam geçmiş yorumları okumuştum 1100 arti ilaçlar yaziodu ilaçlar kişiden kişiye değişio muş zaten o nekadar tutar bilemiyorum 1100de artmismidir bilmiyorum artsada hade 1200 yada 1300 olsun. Ama toplama sırasında anestezi istersen ona sanırım ekstra para istiyolarmis. Sizlerin uni hastaneleri toplamda anestezi yapiomu kızlarcadiprensesss tosun788
Anladım canım hacettepede kalabalık ama o kadar atmıyorlar haziranda iptal olmuştu eylüle attı onuda vücudum dinlensin diye fiyat hastane den hastaneye deişiyo demekkiBasari iyi tabi canimda cok yogun.ilk randevuda bir iki ay bekliyosun.sonra tahlilker falan filan siraya sokuyolar seni.benim yumurta rezerv azligim var mesela ilkinde sira gelmesi icin 9 ay bekledim.olumsuz oldu tekrar ikinci icin siraya soktular ondada 8 ayda sira geldi.tam sabir isi ve iskence yani.daha cok asistanlarla muhattap oluyosun.bu ucret isi neden degisiyo boyle garip yani.sonucta universite hastaleri ayni bildigim kadariyla
Aman sorma fiyat iyi ama iste bu beklek yokmu olduruyo insani.bide benim vakit kaybetmemem gerekiyo rezervden dolayi ama aylarca bekletiyolar.anlamis degilim calisma politikalarini zatenAnladım canım hacettepede kalabalık ama o kadar atmıyorlar haziranda iptal olmuştu eylüle attı onuda vücudum dinlensin diye fiyat hastane den hastaneye deişiyo demekki
Normalde 3 yılık evli olmak gerekiyormuş rapor kullanmak için doktorum onu bile beklemedi rezervim azalmış diye canımAman sorma fiyat iyi ama iste bu beklek yokmu olduruyo insani.bide benim vakit kaybetmemem gerekiyo rezervden dolayi ama aylarca bekletiyolar.anlamis degilim calisma politikalarini zaten
Insallah bu beklediklerimize cektiklerimize deger canimm.insallah guzel sonuclar alirizzzNormalde 3 yılık evli olmak gerekiyormuş rapor kullanmak için doktorum onu bile beklemedi rezervim azalmış diye canım
Amiiiiinnn inşallah canımInsallah bu beklediklerimize cektiklerimize deger canimm.insallah guzel sonuclar alirizzz
Canim bende kocaeli umuttepede yaptiriyorum. 1000 tl ilac 470 tl de tup bebek tutuyo raporlu.Üniversite hastanesindemi tüp bebek yaptiriosun hangisi,raporlumu raporsuz mu nekadara mal olucak bir fikrin varmı
Valla canim benimde oyle tutuyo ama diger arkadaslarin niye boyle pahali anlamadim valla.normalde her universitede ayni olmasi lazimCanim bende kocaeli umuttepede yaptiriyorum. 1000 tl ilac 470 tl de tup bebek tutuyo raporlu.
Aynen canim. Profesör dk bide benimki. Cok ama cok pahali digerleriValla canim benimde oyle tutuyo ama diger arkadaslarin niye boyle pahali anlamadim valla.normalde her universitede ayni olmasi lazim
Aynen canim oyle valla.benim tek sikinti cok beklemek.9 ayda anca sira geliyo.bu ikincide tutmazsa oraya gitmrm herhalde artik daha.raporu alir ozelde yaptirirm.insallah gerek kalmazdaAynen canim. Profesör dk bide benimki. Cok ama cok pahali digerleri
Canım Samsun'da 2.400TL. Üniversiteler aynı olmaz ki, hepsi birbirinden bağımsız, devlet hastaneleri gibi değiller. Pahalı gelmedi bana. Eskiden 10bin lirayı geçiyorduValla canim benimde oyle tutuyo ama diger arkadaslarin niye boyle pahali anlamadim valla.normalde her universitede ayni olmasi lazim
Gerek kalmicak balım. Seninde mi crs opu olcak. Bana oyle soyledi ama yarin netlescek. Insallah ayni anda olur herseyimiz daha cok moral olur bize :)Aynen canim oyle valla.benim tek sikinti cok beklemek.9 ayda anca sira geliyo.bu ikincide tutmazsa oraya gitmrm herhalde artik daha.raporu alir ozelde yaptirirm.insallah gerek kalmazda