2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kizlar mrb hamile olanlar allah kucaklarina almayi nasip etsn daha yeni transferleri olanlar olacaklarda 12 gn hemenceck gecsn buyuk sevinc yasayin benim kimyasal gebelkten sonra doktorla gorustm cumartesi genetik test istedi esim ve benden 2tane dondurulms embriyolrm var. Ama bz braz dnlenmeye krr verdk kmyasal gebelk negatften daha umut baglayicymis en azindan doktorum byle syleyerek bana moral verdi 2005 yilinda kimyasal gebelkle yazdigi tezi okuttu daha hi rahatladm demekki hamile kalabliyrm ama sylede bsi var kmyasal gebelk genellkle kilolulrda gozukuyms bende 20kg vermeye karr verdm ve nisan gbi dondurulmuslra baslicaz ins hakkimizda hayirlisi olr smdide heycan var genetik testte bsi ckmasn dye dua ediyrz hamislern duasi kabl olurms dua edin

Benim ilk tedavim 2013 te oldu ve ilk teansferim bir emriyoyla oldu ve 9 gün kan testim 66 idi. Ama sonradan düşük yaptım sandım kimyasal geçirmişim bebeğim tutunamadı. Dr la hemen görüşmeye gittik hiç beklemeden yapalım bu ay dedi bizde vucut alışkın olduğunu düşünüp ikinciyi beklemek istemedik ve hemen yaptık hiç beklemeden iki emriyo transferim oldu 9 gün sonra 165 sonuç aldık ve hamilileliğim gayet sağlıklı geçti bir oğlum oldu. Yani şunu söylemek istiyorum beklemek veya beklelemek böyle birşey yok belki vücudun alışık olduğu için daha iyi tutunacak hiç belli olmaz bu yüzden tek söyleyeceğim şey kendinizi hazır hissettiğiniz an en önemli andır eğer hazırsan beklemek zorunda değilsin. Ama sizden genetik tarama istemiş o ayrı. Ben genel olarak söylüyorum. Ben çok sabırsızdm hemen olsun istedim ve piskolojik olarakta çok hazırdm. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için.

3-4gün yeterli olurmu ki ben bu konuda biraz evhamlıyımda :) ama içini ferah tutunca hiçbişey olmaz Allahın izniyle

Aynen canım olucaksa 1 gun dınlenmeyle de olucak olmıycaksa 12 gun dınlensem de fayda yok. Allaha emanet artık.ısım masabası pldugu ıcın calısırım dıye dusunuyorum bı aksılık olmadıgı surece de esım bırakıp alıyo ısten cok yorulmam yanı. Sakınan goze cop batar mısalı cok da uzerıne dusmek ıstemıyorum ama tabıkı dıkkatlı olucam.

Kızlarr ya bişey sorucam geçen hafta bugün sabah saat 9 da transferim oldu şimdi ben o günü sayarakmı hesapliycam yoksa 24 saat sonrasını 1 gün olarakmı hesaplıycam?? yani bugün 6 cı günümmü oldu yoksa 7 ci günmü. Haydi cvppp :KK66:

Aynen canım olucaksa 1 gun dınlenmeyle de olucak olmıycaksa 12 gun dınlensem de fayda yok. Allaha emanet artık.ısım masabası pldugu ıcın calısırım dıye dusunuyorum bı aksılık olmadıgı surece de esım bırakıp alıyo ısten cok yorulmam yanı. Sakınan goze cop batar mısalı cok da uzerıne dusmek ıstemıyorum ama tabıkı dıkkatlı olucam.
Ooo yok çekmiyosan eşin alıp bırakıyosa daha ne olsun tatlım. Sakınan göze çöp batar aynen tatlım

Benim ilk tedavim 2013 te oldu ve ilk teansferim bir emriyoyla oldu ve 9 gün kan testim 66 idi. Ama sonradan düşük yaptım sandım kimyasal geçirmişim bebeğim tutunamadı. Dr la hemen görüşmeye gittik hiç beklemeden yapalım bu ay dedi bizde vucut alışkın olduğunu düşünüp ikinciyi beklemek istemedik ve hemen yaptık hiç beklemeden iki emriyo transferim oldu 9 gün sonra 165 sonuç aldık ve hamilileliğim gayet sağlıklı geçti bir oğlum oldu. Yani şunu söylemek istiyorum beklemek veya beklelemek böyle birşey yok belki vücudun alışık olduğu için daha iyi tutunacak hiç belli olmaz bu yüzden tek söyleyeceğim şey kendinizi hazır hissettiğiniz an en önemli andır eğer hazırsan beklemek zorunda değilsin. Ama sizden genetik tarama istemiş o ayrı. Ben genel olarak söylüyorum. Ben çok sabırsızdm hemen olsun istedim ve piskolojik olarakta çok hazırdm. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için.
Iste tam olarakta syledigm bu doktorm hc bi zaman yapalm yapmayalm demedi sadece kmyasal gebelgn kilolulrda ck goruldugnu sylrdi ve benm vermem gereken 20 kg vr ve pko yum ben kendimide hazir hssetmiyrm en yakn zamanda kilomu verip tekrr tedaviye baslamak istiyrm ve bu sure zarfnda genetk testimizi yaptrmk istyrz zaten olucaksa nasip kismet isi hc tedavi grmedende olur zihniyetindeym tesekkr ederm yorumunuz icin

anatolia yı cok tavsiye etmişlerdi bana. ben 7 yıl önce 1 kez daha tüp bebek yapmıştım. mayada yaptırmıştım. ama orası kapanmış. eğer kapanmasa size gözüm kapalı orayı tavsiye ederdim. anatolia da iyi geldi bana ama cok aşırı pahalıymış meğer. paket fiyatını ödedikten sonra her tahlil de her muayenede deli gibi para ödüyorsun. başkentte hulusi bey cok tavsiye ediliyor. ama biraz kalabalıkmış ve özel de olsa bazen sıra bekliyormuşsun. ben calıştığım için ve iznim kısıtlı oldugu için oraya gitmedim. fiyatıda uygundu halbuki. eşinde anladığım kadarıyla sorun kalmamış. önemli olan dediğin gibi yumurta sayısı ve kalitesi. tedaviye başlamadan hatta yarından itibaren ilk olarak folikaside basla bence. cünkü hamilelik isteyenlerde 3 ay öncesinden başlanıyor. c vitamini ve protein agırlıklı beslenme yumurtalara iyi geliyor diye biliyorum.
bu zor zamanlarda konusmak, sizi anlayan kişilerle dertlesmek iyi geliyor insana. bu tedavi sürecinde en önemli sey moral aslında.
mayada doktorun kimdi?

Iste tam olarakta syledigm bu doktorm hc bi zaman yapalm yapmayalm demedi sadece kmyasal gebelgn kilolulrda ck goruldugnu sylrdi ve benm vermem gereken 20 kg vr ve pko yum ben kendimide hazir hssetmiyrm en yakn zamanda kilomu verip tekrr tedaviye baslamak istiyrm ve bu sure zarfnda genetk testimizi yaptrmk istyrz zaten olucaksa nasip kismet isi hc tedavi grmedende olur zihniyetindeym tesekkr ederm yorumunuz icin

Rica ederim canm. Şunada cvp vermek istedim kiloyla alakası varmı bilmiyorum ama benim boyum 1,65 kilom 55 ve bende hiçbir sorun olmamasına rağmen 3 defa yaşadm kimyasalı. Kısmet bence herşey. Nasibi varsa hiçbirşey engel olmaz demekki olsalar bile sağlıksız olacakmış o yüzden yenilere yol açıyor erken olması daha iyi. Ha birde kimyasalda bir hamilelik ve umut var demektir üzülmeyin ve pes etmeyin. :KK66:

Kızlar ALLAH hayırla sonuçlandırsın çok güzel bir ruya görüyordum sizlerde vardınız rüyamda hadi hayırlısı olsun inşallah. ALLAHIm tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah. En kısa zamanda.

kızlar negatif sonuç alanlar merkez değiştirmeyi düşünüyor muusnuz? düşünüyorsanız bereyi gitmeyi düşünüyorsunuz? benim 2. denemem negatif bu sefer merkez değiştireyim diyorum. ankaradayım nereyi önerirsiniz? Başkent ve Novart hariç oralara hiç güvenim yok. Ben centrum düşünüyorum. Centrum hakkında bilgisi ve deneyimi olan ver mı? Cevap verirseniz çoook sevinirim.

X