2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Rica ederim canm. Şunada cvp vermek istedim kiloyla alakası varmı bilmiyorum ama benim boyum 1,65 kilom 55 ve bende hiçbir sorun olmamasına rağmen 3 defa yaşadm kimyasalı. Kısmet bence herşey. Nasibi varsa hiçbirşey engel olmaz demekki olsalar bile sağlıksız olacakmış o yüzden yenilere yol açıyor erken olması daha iyi. Ha birde kimyasalda bir hamilelik ve umut var demektir üzülmeyin ve pes etmeyin. :KK66:
Bende bide pko varya canm o yzden olablr bakalm nasip kismet

kızlar negatif sonuç alanlar merkez değiştirmeyi düşünüyor muusnuz? düşünüyorsanız bereyi gitmeyi düşünüyorsunuz? benim 2. denemem negatif bu sefer merkez değiştireyim diyorum. ankaradayım nereyi önerirsiniz? Başkent ve Novart hariç oralara hiç güvenim yok. Ben centrum düşünüyorum. Centrum hakkında bilgisi ve deneyimi olan ver mı? Cevap verirseniz çoook sevinirim.
Merhaba.ben de ankaradayim.ilk tedavimi anatolia da oldum.sonuc negatif ama ikinciyi de orada deneyecegim.

kızlar negatif sonuç alanlar merkez değiştirmeyi düşünüyor muusnuz? düşünüyorsanız bereyi gitmeyi düşünüyorsunuz? benim 2. denemem negatif bu sefer merkez değiştireyim diyorum. ankaradayım nereyi önerirsiniz? Başkent ve Novart hariç oralara hiç güvenim yok. Ben centrum düşünüyorum. Centrum hakkında bilgisi ve deneyimi olan ver mı? Cevap verirseniz çoook sevinirim.
Bu arada baska bir forumdan arkadas baskentte ilk denemesinde hamile kaldi.nasip kismet.ben de degistireyim mi diye dusundum anatoliayi ama iyi olmadiklarini dusunmem icin sadece bir deneme yetmez.degistirmeyi ben de dusundum ama neden diye sorunca verecegim cevap:bozuk psikolojim oldu.siz nerede tedavi oldunuz

Niçin tutmadı canım bir bilgi vermediler mi
Cnm benim rezerv azalmaya baslamis.yine de yumurta toplandi 4 u dollendi sadece 1i 5.gune gitti.toplanan yumurta ve olusan embriyo sayisi arasindaki uyumusuzluk sperm ve agirlikli olarak yumurta kalitesinden kaynaklanirmis.her ay ayi kalitede yumurta olmazmis galiba tedavi icin talihsiz bir aydi

Cnm benim rezerv azalmaya baslamis.yine de yumurta toplandi 4 u dollendi sadece 1i 5.gune gitti.toplanan yumurta ve olusan embriyo sayisi arasindaki uyumusuzluk sperm ve agirlikli olarak yumurta kalitesinden kaynaklanirmis.her ay ayi kalitede yumurta olmazmis galiba tedavi icin talihsiz bir aydi
Niçin tutmadı canım bir bilgi vermediler mi
8 yumurta toplandi.adeti yazmamisi.

Canım anlaraya da ben gelmek istedim çok iyi bir doktor varmış orada recai papuçcu diye sen tanıyormusun bilmiyorum ama araştır bi istersen

Kızlar transfer den beri duş almadım almaya korkuyorum tutmaz diye ne zaman alınır bilgilendirirmisiniz

Ben ikinci kez başkent de deneyecem ilki de ordaydi olmadi bu da olmazsa ıstanbul bahceci düşünüyorum ankara değil şen başkente niye guvenmiyorsun peki

Hayırlısı olsun nasip etsin inşallah Rabbim hepimize amin

Ben ikinci kez başkent de deneyecem ilki de ordaydi olmadi bu da olmazsa ıstanbul bahceci düşünüyorum ankara değil şen başkente niye guvenmiyorsun peki
Baskentte doktorunuz kim?benim de ikinci anatoliada olmazsa baskent dusunebilirim sadece kalabalik olmasi gozumu korkutuyor.surec nasil isliyor bir sknti yasadiniz mi..

Şuan çok iyiyim canım içime sanki pozitif olacak gibi doguyo ama bilmiyorum negatifi düşünmek bile istemiyorum hiç belirti de yok ama kasıgıma batma oluyo arada o kadar senin ne zamandı canım :)
İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım.. benim test günm pzt daha çooook var.. bende bişey hissetmiyorum bu tedavimde... sonu güzel ve hayırlı olsun..

X