-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.921
İğnelerden aynen canım birde azıcık stres olduysan ondanda olur hiç dert etme.evet canım yarın. annem ablam eşim herkes olacak =)
benim bugün bir şişliğim var. anlamadım bugüne kadar yoktu .
Canım benim ne güzellll haber bu. Bak ne demiştik sana sayı önemli değil 1 olsun senin olsun:) ooo perşembe sonrası sende bizimledin desene :) belki 5.gün olur ne dersin?
Canım benimde çok ağrım olmuştu. Bünyeden bünyeye değişiyor büyük ihtimalle.Ben iki defa tüp denedim bukadar şiddetli olmadı tamam ağrı olur ama adet ağrısı gibi hafif kasık ağrısı olurdu sizin dediğin baya varmış inşallah yanlış birşey yapılamıştır. Yada sizin bünyenizle alakalı olabilir. Ben ağrı kesici bile almadım hiç. Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı herberleri alırız. Sizi bekleticeklermi öbür aya yoksa hemen başlayacaklarmı trasfere.
Ahahah kız alemsin :))) dur bakalım ümit et karamsarlık yok. Az kalmış ben daha dün katıldım transfer sonrası bekleyişlere:)Aynen aranıza katılmayı heyecanla beklıyorum5. Gune gıtseler keske ama sanırım beklemek ıstemıyolar dollenmısler ya buna da sukur anne karnında bunu bıle yapmadılar
Ahahah kız alemsin :))) dur bakalım ümit et karamsarlık yok. Az kalmış ben daha dün katıldım transfer sonrası bekleyişlere:)
aman 2 haftada neymiş dimi. He şöyle ya. Bak benim 2.gün geçiyo gidiyo bile :)) bide ilaçlar çok uyku yapıyo çok rahatım valla şükürler olsun:)Bugun umıdım arttı valla :) Allah sevıncımızı kursagımızda bırakmasın. COK heyecanlı yaa Allah sabır versın beklemesı de en zor kısmı ıns olsun da beklerız 2 bucuk yıldır beklıyorum 2 hafta daha beklerız
aman 2 haftada neymiş dimi. He şöyle ya. Bak benim 2.gün geçiyo gidiyo bile :)) bide ilaçlar çok uyku yapıyo çok rahatım valla şükürler olsun:)
azcık stresliyim tabi :) çok değilim ama. ne kadarda olsa endişe var.İğnelerden aynen canım birde azıcık stres olduysan ondanda olur hiç dert etme.
ilk aşama tamamlandı desene =) güzel toplanmış hepsi döllenir inşallahKızlar bugün yumurtalarim toplandı nur topu gibi 12 tane yumoşum varr genel anestezi almadım bize verdiler böle başım dönüyo gibiydi ne bilmiyorum neyseeee gayettt ıiyimmm ben zaten acı eşiğimde yüksektir turp gibiyim yane heheheh cuma flnda transfer olur diye dusunuyorum:)
he iyi bari. yarın inicem yaniIgnelerden oluyo canım benım de oyleydı opudan sonra ındı sıslık
Transferim bu hafta olucak yumurtaların kalitesine göre bende hafiften vejinusmus var transferıde anestezi ile yapıcam sen duramıyorsun dedı soktor isşendede kanama falan yapmış ondan ağrım cnmBen iki defa tüp denedim bukadar şiddetli olmadı tamam ağrı olur ama adet ağrısı gibi hafif kasık ağrısı olurdu sizin dediğin baya varmış inşallah yanlış birşey yapılamıştır. Yada sizin bünyenizle alakalı olabilir. Ben ağrı kesici bile almadım hiç. Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı herberleri alırız. Sizi bekleticeklermi öbür aya yoksa hemen başlayacaklarmı trasfere.
Kızlar bugün 8. gün idrar testi yaptım silik bir ikinci çizgi gördümmmmm
Pardon canm yanls anladm evet canm kimyasal gebelk yasamis oluysnCanim benim zaten eyluldeydi sonuc negatif.10.gun degerin 16 olmasi kimyasal gebelik gostergesi mi diye sormak istemistim.zaten 12.gun 8 e dustu.
Kızlar bugün yumurtalarim toplandı nur topu gibi 12 tane yumoşum varr genel anestezi almadım bize verdiler böle başım dönüyo gibiydi ne bilmiyorum neyseeee gayettt ıiyimmm ben zaten acı eşiğimde yüksektir turp gibiyim yane heheheh cuma flnda transfer olur diye dusunuyorum:)
Kızlar bugün 8. gün idrar testi yaptım silik bir ikinci çizgi gördümmmmm
Kızlar bugün yumurtalarim toplandı nur topu gibi 12 tane yumoşum varr genel anestezi almadım bize verdiler böle başım dönüyo gibiydi ne bilmiyorum neyseeee gayettt ıiyimmm ben zaten acı eşiğimde yüksektir turp gibiyim yane heheheh cuma flnda transfer olur diye dusunuyorum:)
Ooo gözün aydın tatlım benim. 12 de iyiymiş maşllah. Bakarsın 5.güne kalır ne güzel olur :) bide maşallah sana kız anestezisiz :))Kızlar bugün yumurtalarim toplandı nur topu gibi 12 tane yumoşum varr genel anestezi almadım bize verdiler böle başım dönüyo gibiydi ne bilmiyorum neyseeee gayettt ıiyimmm ben zaten acı eşiğimde yüksektir turp gibiyim yane heheheh cuma flnda transfer olur diye dusunuyorum:)
3-4gün yeterli olurmu ki ben bu konuda biraz evhamlıyımda :) ama içini ferah tutunca hiçbişey olmaz Allahın izniyleOh ne guzel uyu bol bol. Ben de Allahın ıznıyle transferını olursam 3-4 gun ızın alıcam duruma gore de tekrar alabılırım.yeterlı olur sanırım. Bol bol dınlenıcem.