- 26 Eylül 2016
- 66
- 39
- 42
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.901
Canım inşallh kasım tedavinden cok güzel çok mutlu çıkacağın bir sonuç alırsın. benden 11 yumurta toplandı. 7si döllendi. Anatoliada her gün arayıp yumurtalarla ilgili bilgi vermeleri kısmı iyiydi. döllenen 7 yumurta'nın 5'i üçüncü güne sağ salim cıktı. bunun üzerine kalan 5 yumurtayı beşinci güne taşıma kararı verdiler. ama yumurtaları incelenmek için her çıkardıklarında, bu işlem onlara zarar veriyor oyüzden artık transfer gününe kadar hiç çıkarıp bakmayacağız dediler. 5. gün transfere gittim. beş yumurtadan ikisi birinci kalite olarak yaşamış. diğer üç yumurta transfer etmeye ya da dondurmaya gelmez dedi doktor. ( işin garibi ben pkoyum. deli gibi yumurtam olurken bu sefer böyle az oldu.) birini transfer edicez, diğerini dondurmak istiyoruz dediler. zaten transfere gittiğinde önce seni ve eşini alıp yumurtaların son durumu, transfer edilecek olan, transfer sayısı, dondurulma olayı... aklına ne gelirse hepsini anlatıyorlar detaylı olarak.Bu arada 5.gune giden kac embriyon vardi ve hakan bey kalite konusunda ne dedi
Evet cnm biliyorum transfer oncesi konusuyorlar hatta beni 3.gun transfer edicez diye cagirdilar embriyolarin durumundan dolayi ben transfere diye gittim hakan hoca ben risk alcam 5.gune gidecem dedi.3.gun bu kalitelerde embriyoru transfer etmeyi etik bulmuyorum dedi.benim 8 toplandi 4u dollendi 1 i 5.gune gitti.ona da 10 uzerinden 6 veririm dedi.aslinda guvendigim yonleri cok merkezin de psikolojim bozuk benimCanım inşallh kasım tedavinden cok güzel çok mutlu çıkacağın bir sonuç alırsın. benden 11 yumurta toplandı. 7si döllendi. Anatoliada her gün arayıp yumurtalarla ilgili bilgi vermeleri kısmı iyiydi. döllenen 7 yumurta'nın 5'i üçüncü güne sağ salim cıktı. bunun üzerine kalan 5 yumurtayı beşinci güne taşıma kararı verdiler. ama yumurtaları incelenmek için her çıkardıklarında, bu işlem onlara zarar veriyor oyüzden artık transfer gününe kadar hiç çıkarıp bakmayacağız dediler. 5. gün transfere gittim. beş yumurtadan ikisi birinci kalite olarak yaşamış. diğer üç yumurta transfer etmeye ya da dondurmaya gelmez dedi doktor. ( işin garibi ben pkoyum. deli gibi yumurtam olurken bu sefer böyle az oldu.) birini transfer edicez, diğerini dondurmak istiyoruz dediler. zaten transfere gittiğinde önce seni ve eşini alıp yumurtaların son durumu, transfer edilecek olan, transfer sayısı, dondurulma olayı... aklına ne gelirse hepsini anlatıyorlar detaylı olarak.
kalite konusunda bir embriyoyu 3 şekilde değerlendirip , bu üç değerin ortalamasını alıp ona göre kaçıncı kalite olduğuna karar veriyorlarmış. biri embriyoyu saran zarmış. rahme konunca zar açılıp embriyoyu bırakmalıymış. diğeri zarın içindeki embriyonun kalitesiymiş. bu da tutunmayı sağlayan değermiş. diğeri de embriyo hücre sayısıymış. bu da dayanıklılığı gösteriyormuş. benim iki yumurtam 1 kalite olmuştu bu değerlere göre. biri şimdi tutunmaya çalışıyor diğeri de donmuş vaziyette. bir de benim cocukluk arkadasım orda hemsire. burdan adını vermiyim. onunla çok konuştuk. başarının en önemli kısmı laboratuar demişti. oranın da bu konuda çok iyi olduğunu söyledi. insallah biz de dahil, emek veren her anne adayı rüyalarına kavuşur .
çok uzun yazmışım
Allah senden de razi olsun canim.icimiz hep ferah olsun.saglikla hayirla bebislerimize kavusalim.aLLAH RAZI OLSUN CANIM İÇİME SU SERPTİN
ALLAH HEPİMİZİN KUCAKLARINI DOLDURSUN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARLA
AMA bozuk psikoloji çok önemli, olayı kötü yönde etkiliyor. en azından kendimden biliyorum bunu. tüp bebekten önce iki aşılama yaşadım. ikisinde de nasıl berbat bir psikolojim vardı anlatamam. üzgün, depresif, isyankar, sinirli... ve iki aşılama da negatif. sonra dedim ki, ne yapıyorum ben böyle. herseyden önce kendime zarar veriyorum. ardından dedim madem psikolojim bozuk , düzelene kadar denemeyeceğim. kendimi 3 ay eve kapattım ( çalışmıyordum o sırada) depresyonun dibine vurdum, artık ne kadar dibine gidilebilirse... daha gidecek yer kalmayınca ister istemez geri çıkıyorsun. topladım kendimi ve tüp bebeğe karar verdim. 7 yıl önce merkeze giden ve en sırıtkan anne adayı bendim. aklıma kötü hiçbirşey getirmedim. ve sonuç psikolojim gibi pozitif oldu şükürler olsun. şimdi o kadar olmasa da yine olumlu şekilde başladım tedaviye. kan değerinde bir kerelik bir sıkıntı oldu, çok kötü oldum ama iki günde topladım kendimi. herseyi allaha havale ettim. ben topalayınca kan değerimde toparlandı. ruh hali ve inanç çok önemli. lütfen kasıma kadar toparla kendini. bir arkadaş, dertlesicek konuşacak, seni anlayacak birini ararsan ben elimden geleni yaparım.Evet cnm biliyorum transfer oncesi konusuyorlar hatta beni 3.gun transfer edicez diye cagirdilar embriyolarin durumundan dolayi ben transfere diye gittim hakan hoca ben risk alcam 5.gune gidecem dedi.3.gun bu kalitelerde embriyoru transfer etmeyi etik bulmuyorum dedi.benim 8 toplandi 4u dollendi 1 i 5.gune gitti.ona da 10 uzerinden 6 veririm dedi.aslinda guvendigim yonleri cok merkezin de psikolojim bozuk benim
günaydın canım. hadi hayırlısı )Gunaydın kızlar embrıyologun aradı 4 taneden 3 tanesı olgun cıkmıs 3 u de dollenmıs persembe gunu buyuk ihtimalle transferım olucak cok heyecanlıyım ıns aynı sekılde devam eder bolunmelerı
Balprensesi, forumda ne zaman senin profilini görsem seni hamile zannediyorum. yani neden bilmiyorum ama, 6. his midir nedir, çok feci derecede kızın olacak hissine kapılıyorum :) insallah tedavin güzel gecer sağlıkla hayırla çocuklarına kavuşursun.Gunaydın kızlar embrıyologun aradı 4 taneden 3 tanesı olgun cıkmıs 3 u de dollenmıs persembe gunu buyuk ihtimalle transferım olucak cok heyecanlıyım ıns aynı sekılde devam eder bolunmelerı
Cnm belki hatirlarsin beni benim de 16 olmustu degerim 10.gun bu kimyasal gebelik mi umutlanmali miyimKizlar mrb hamile olanlar allah kucaklarina almayi nasip etsn daha yeni transferleri olanlar olacaklarda 12 gn hemenceck gecsn buyuk sevinc yasayin benim kimyasal gebelkten sonra doktorla gorustm cumartesi genetik test istedi esim ve benden 2tane dondurulms embriyolrm var. Ama bz braz dnlenmeye krr verdk kmyasal gebelk negatften daha umut baglayicymis en azindan doktorum byle syleyerek bana moral verdi 2005 yilinda kimyasal gebelkle yazdigi tezi okuttu daha hi rahatladm demekki hamile kalabliyrm ama sylede bsi var kmyasal gebelk genellkle kilolulrda gozukuyms bende 20kg vermeye karr verdm ve nisan gbi dondurulmuslra baslicaz ins hakkimizda hayirlisi olr smdide heycan var genetik testte bsi ckmasn dye dua ediyrz hamislern duasi kabl olurms dua edin
Balprensesi, forumda ne zaman senin profilini görsem seni hamile zannediyorum. yani neden bilmiyorum ama, 6. his midir nedir, çok feci derecede kızın olacak hissine kapılıyorum :) insallah tedavin güzel gecer sağlıkla hayırla çocuklarına kavuşursun.
Valla canm ne desem yalan olur degrm byle dusukken bile umudumu kaybetmedm hatta konustm bile onlarla ama nasip kismet byleymis ykselirkn birden dustu hala kendimi toparlayamadn doktorn yannda ble agladm kendini ck kaptrma tek dyeblcegm bu ama cikmadk candanda umut kesilmez bunu unutmaCnm belki hatirlarsin beni benim de 16 olmustu degerim 10.gun bu kimyasal gebelik mi umutlanmali miyim
günaydın canım. hadi hayırlısı )
Ben de cok yogum bir is hayatindan sonra(bankaciydim) 2 senedir calismiyorum.AMA bozuk psikoloji çok önemli, olayı kötü yönde etkiliyor. en azından kendimden biliyorum bunu. tüp bebekten önce iki aşılama yaşadım. ikisinde de nasıl berbat bir psikolojim vardı anlatamam. üzgün, depresif, isyankar, sinirli... ve iki aşılama da negatif. sonra dedim ki, ne yapıyorum ben böyle. herseyden önce kendime zarar veriyorum. ardından dedim madem psikolojim bozuk , düzelene kadar denemeyeceğim. kendimi 3 ay eve kapattım ( çalışmıyordum o sırada) depresyonun dibine vurdum, artık ne kadar dibine gidilebilirse... daha gidecek yer kalmayınca ister istemez geri çıkıyorsun. topladım kendimi ve tüp bebeğe karar verdim. 7 yıl önce merkeze giden ve en sırıtkan anne adayı bendim. aklıma kötü hiçbirşey getirmedim. ve sonuç psikolojim gibi pozitif oldu şükürler olsun. şimdi o kadar olmasa da yine olumlu şekilde başladım tedaviye. kan değerinde bir kerelik bir sıkıntı oldu, çok kötü oldum ama iki günde topladım kendimi. herseyi allaha havale ettim. ben topalayınca kan değerimde toparlandı. ruh hali ve inanç çok önemli. lütfen kasıma kadar toparla kendini. bir arkadaş, dertlesicek konuşacak, seni anlayacak birini ararsan ben elimden geleni yaparım.
evet canım yarın. annem ablam eşim herkes olacak =)Amin canım senın de yarın toplanıyo dımı yumosların. Evde dınlenırken. Yanında bırı olsun evde muhakkak ılk gun zor gecıyo
Ben de cok yogum bir is hayatindan sonra(bankaciydim) 2 senedir calismiyorum.AMA bozuk psikoloji çok önemli, olayı kötü yönde etkiliyor. en azından kendimden biliyorum bunu. tüp bebekten önce iki aşılama yaşadım. ikisinde de nasıl berbat bir psikolojim vardı anlatamam. üzgün, depresif, isyankar, sinirli... ve iki aşılama da negatif. sonra dedim ki, ne yapıyorum ben böyle. herseyden önce kendime zarar veriyorum. ardından dedim madem psikolojim bozuk , düzelene kadar denemeyeceğim. kendimi 3 ay eve kapattım ( çalışmıyordum o sırada) depresyonun dibine vurdum, artık ne kadar dibine gidilebilirse... daha gidecek yer kalmayınca ister istemez geri çıkıyorsun. topladım kendimi ve tüp bebeğe karar verdim. 7 yıl önce merkeze giden ve en sırıtkan anne adayı bendim. aklıma kötü hiçbirşey getirmedim. ve sonuç psikolojim gibi pozitif oldu şükürler olsun. şimdi o kadar olmasa da yine olumlu şekilde başladım tedaviye. kan değerinde bir kerelik bir sıkıntı oldu, çok kötü oldum ama iki günde topladım kendimi. herseyi allaha havale ettim. ben topalayınca kan değerimde toparlandı. ruh hali ve inanç çok önemli. lütfen kasıma kadar toparla kendini. bir arkadaş, dertlesicek konuşacak, seni anlayacak birini ararsan ben elimden geleni yaparım.
Canım benim ne güzellll haber bu. Bak ne demiştik sana sayı önemli değil 1 olsun senin olsun:) ooo perşembe sonrası sende bizimledin desene :) belki 5.gün olur ne dersin?Gunaydın kızlar embrıyologun aradı 4 taneden 3 tanesı olgun cıkmıs 3 u de dollenmıs persembe gunu buyuk ihtimalle transferım olucak cok heyecanlıyım ıns aynı sekılde devam eder bolunmelerı
evet canım yarın. annem ablam eşim herkes olacak =)
benim bugün bir şişliğim var. anlamadım bugüne kadar yoktu .
Canim benim zaten eyluldeydi sonuc negatif.10.gun degerin 16 olmasi kimyasal gebelik gostergesi mi diye sormak istemistim.zaten 12.gun 8 e dustu.Valla canm ne desem yalan olur degrm byle dusukken bile umudumu kaybetmedm hatta konustm bile onlarla ama nasip kismet byleymis ykselirkn birden dustu hala kendimi toparlayamadn doktorn yannda ble agladm kendini ck kaptrma tek dyeblcegm bu ama cikmadk candanda umut kesilmez bunu unutma
İnş hepimizin son olsun suan 2. Acıyı düşünemiyorum