2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

EVET canım salı günü sabah 9 da aldım bebişlerimi inşallah kucağımızada alırız senin gibiyim işte tam tarif edemiyorum benzetemiyorum. İlaç ve uzanmaktan diye düşünüyorum her ihtimale karşı hazır olmak için ALLAHIM nasip etsin inşallahh hepimizede.
İnşallah canım test günlerimiz gelseydi bi :)

kızlar benım karnım bildiğin 4-5 aylık hamıle karnı gıbı oldu :KK70: sankı ıcerde bebek varmıs gıbı sevıyom karnımı :KK70: sonra da sacmalama kızım hemen kaptırma kendını dıyom. ama karnımı oyle buyuk gormek bıle mutluluk verıyo. ama bı yandan da hayal kırıklıgına ugramaktan cok korkuyorum :KK43:

Canım senin kaçıncı günün. İnşallah canım bebeiş olurda 9 ay boyunca bol bol seversin.

Güzel hafta sonları Kızlar.. bugün 5. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı :olamaz: ışığın altında bakınca belli bellirsiz bi çizgi var gibi ama mikroskopla bakmak lazım görebilmek için.. ilk transferimde adi teslerle yaptığımda net bi şekilde ikinci çizgi çıkmıştı... şu pahalı ve erken belli olan testlerden de aldım onuda yarın yada pzt yapmayı düşünüyorum.. belirtimde yok..:KK34: sonuçlarımızın güzel olması dilegiyle

Güzel hafta sonları Kızlar.. bugün 5. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı :olamaz: ışığın altında bakınca belli bellirsiz bi çizgi var gibi ama mikroskopla bakmak lazım görebilmek için.. ilk transferimde adi teslerle yaptığımda net bi şekilde ikinci çizgi çıkmıştı... şu pahalı ve erken belli olan testlerden de aldım onuda yarın yada pzt yapmayı düşünüyorum.. belirtimde yok..:KK34: sonuçlarımızın güzel olması dilegiyle
Günaydın canım hiççç kötü düşünme herşey güzel olcak ak gör. Benim transferimde pazartesi olcak ama ben okadar umutluyumki hiç kötü düşünmüyorum hayal kuruyorum olunlu olumlu sürekli

çok erken daha canim. biraz sabret. ben 9 günü idrarda negatif girdum 10 gunu kanda pozitifti

Kızlar az önce muayneden çıktım rahim içi uyarıldı çizik attı ama inanılmaz yandı canım yalnız progesteronum dusuk çıktı lucrin baslayamadik artık biran önce başlasın ve bitsin istiyorum. Sabahtan veri bekliyorum burda hastayım da işkence oldu bu emeklerimixin sonuçlarını alalım artık

Kızlar az önce muayneden çıktım rahim içi uyarıldı çizik attı ama inanılmaz yandı canım yalnız progesteronum dusuk çıktı lucrin baslayamadik artık biran önce başlasın ve bitsin istiyorum. Sabahtan veri bekliyorum burda hastayım da işkence oldu bu emeklerimixin sonuçlarını alalım artık
Cnm banada doktor çizik atacak ama narkozlu olcak sana bayıltmadanmı yaptılar

kızlar ben gecen ay yaptırdım kimyasal oldu malesef 3. Denememdi.. ilki tutmadı ikincisinden kızım oldu 3. Sü kimyasal oldu ..
doktorum Rahime çizik atalım gebe kalma olasılığı artıyor dedi .. ben hemen başlasammı tedaviye yoksa 3-4 ay dinlensemmi diyorum kararsız kaldım:KK43: siz olsanız ne yapardınız bide maddi olarakta zorluycak tabi

X