2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Benim transfer işlemim bitti bebişlerimi aldım annemin evine gidiyorum :KK66: dua edin. BU arada işlem sırasında Ufak bir sorun oldu normalde 5 10 dakika süren işlem 20 25 dakika kadar sürdü. Nedeni rahim dönükmüş baya bilmiyordum bunu ilk kez duydum uğraştılar emriyoları düzgün yerleştirmek için sonra kısa bi süre ara verildi tekrar başladılar biraz canın acicak dedi gerçektende biraz zor geçti 5 kez o masaya tüp bebek için yattım ama ilk defa böyle bir sorun oldu rahim tersliği??? Bilen varmı..... Sonra dr rum sorunu halledip emriyoları yerleştirdi. Kanamada oldu birazda onun için beklediler. İnşallah hayırlısıyla alırım kucağıma kızlar dua edinnnnn. :KK66:

Son düzenleme:
Benim transfer işlemim bitti bebişlerimi aldım annemin evine gidiyorum :KK66: dua edin. BU arada işlem sırasında Ufak bir sorun oldu normalde 5 10 dakika süren işlem 20 25 dakika kadar sürdü. Nedeni rahim dönükmüş baya bilmiyordum bunu ilk kez duydum uğraştılar emriyoları düzgün uerleştirmek için sonra kısa bi süre ara verildi tekrar başladılar biraz canın acicak dedi hakikattenfe zor geçti 5 kez o masaya tüp bebek için yattım ama ilk defa böyle bir sorun oldu rahim tersliği??? Bilen varmı..... Sonra dr rum sorunu halledip emriyoları yerleştirdi. Kanamada oldu birazda onun için beklediler. İnşallah hayırlısıyla alırım kucağıma kızlar dua edinnnnn. :KK66:
hayırlı olsun canım bana da bir kaç dr rahmin ters demişti. ama hiç sorun olarak söylemediler. kendi dr uma sormuştum ters değil dedi. hem olsa ne olurmuş dedi . sanırım pek önemli değil.
hiç takılma. en iyisini yapmaya çalışmışlardır o nedenle uzun sürmüştür.

kızlar siz bu iğneleri tam saatinde vurabiliyomusunuz. ben bi kere yarım saat erken vuruldum dün de yarım saat gec. ilk iğnemi saat 18:30 vurulmustum. yarım saat ılerı gerı oynadı. sorun olmaz inş :KK17:

hayırlı olsun canım bana da bir kaç dr rahmin ters demişti. ama hiç sorun olarak söylemediler. kendi dr uma sormuştum ters değil dedi. hem olsa ne olurmuş dedi . sanırım pek önemli değil.
hiç takılma. en iyisini yapmaya çalışmışlardır o nedenle uzun sürmüştür.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum dr rum odama gelip durumumu sordu hemşireler üzerinde durdular ve eminim en uygunu yapıldı içimde bir tereddüt yok orada sordum çünkü onlarda senlik bir durum değil sadece bizim yolumuzu zorluyor dedi ama bebek le senle alakalı bir sorun değil dediler. Ki zaten olsa taze amriyo'du dondurup erteleyebilirdi. Bitti çok şükür ALLAH o müjdeyi nasipnetsin inşallah. HEPİMİZE.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum dr rum odama gelip durumumu sordu hemşireler üzerinde durdular ve eminim en uygunu yapıldı içimde bir tereddüt yok orada sordum çünkü onlarda senlik bir durum değil sadece bizim yolumuzu zorluyor dedi ama bebek le senle alakalı bir sorun değil dediler. Ki zaten olsa taze amriyo'du dondurup erteleyebilirdi. Bitti çok şükür ALLAH o müjdeyi nasipnetsin inşallah. HEPİMİZE.

Allahım pozitif haberler almanı nasip etsin inş. hayırlısıyla bebek olup kucağına konsun :dua:

Huzura giden yol Huzura giden yol canım transferin hayırlı olsun ınsallahh güzel haberler verirsin bize sonuç tarihin ney canm. _balprensesi_ _balprensesi_ canım ben hep aynı saatte vurdum tam aksam 7 de aksatmadan bişey olmaz belki ama olabildiğince dikkat et saatine canm

tamam canım bundan sonra extra dıkkatlı olucam o zaman herşey yumoşlarımın iyi gelişimi için :KK49:

Huzura giden yol Huzura giden yol canım transferin hayırlı olsun ınsallahh güzel haberler verirsin bize sonuç tarihin ney canm. _balprensesi_ _balprensesi_ canım ben hep aynı saatte vurdum tam aksam 7 de aksatmadan bişey olmaz belki ama olabildiğince dikkat et saatine canm

İnşallah canım RABBİM hayırla sonuçlandırsın. Sonuç tarihim 27 sinde.

Benim transfer işlemim bitti bebişlerimi aldım annemin evine gidiyorum :KK66: dua edin. BU arada işlem sırasında Ufak bir sorun oldu normalde 5 10 dakika süren işlem 20 25 dakika kadar sürdü. Nedeni rahim dönükmüş baya bilmiyordum bunu ilk kez duydum uğraştılar emriyoları düzgün yerleştirmek için sonra kısa bi süre ara verildi tekrar başladılar biraz canın acicak dedi gerçektende biraz zor geçti 5 kez o masaya tüp bebek için yattım ama ilk defa böyle bir sorun oldu rahim tersliği??? Bilen varmı..... Sonra dr rum sorunu halledip emriyoları yerleştirdi. Kanamada oldu birazda onun için beklediler. İnşallah hayırlısıyla alırım kucağıma kızlar dua edinnnnn. :KK66:
Geçmiş olsun cnm ben yumurta takibi için gittiğim bi doktor rahimin ters duruyor demişti ondan sonra bi kaç doktora daha gittim normal dediler neyse esimde sorun çıktı tüp bebeğe gittik doktoruna sordum ters demişlerdi diye ters değil ama rahimin aşağı çökmüş ve rahim ağzı yana kaymış dedi bende de spekulum takarken zor buluyorlar rahim ağzını transferimde sıkıntı yaşamadım ama 5 dk da bitti inşallah tutar cnm senin

X