2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Merhabalar kızlar elimde hiç sçılmamıs gonal f kalem var bugun opum oldu.yarı fıyatının altında satıyorum.bşirde lucrın var bılıyorsunuz bır defa kullanılıyor buzdolabında duruyor cok cok uygun fıyata verıcem acil İhtiyacım var

Olmaz aslında.. ben ilk tedavimde 7. gün yapmıştım ,5.gün embriyosuydu, çıkmıştı gerçi sonra kimyasal oldu.. Ama eğer çıkmazsa üzülürüm diyorsan bekle cnm, kiminde daha geç çıkıyormuş idrarda.
o zaman bekleyeyim 13. gün yaparım zaten çıksada çıkmazsada 16. gün kan tahlili yapacağım orası kesin.

Canım sen yinede ümidini kesme bugün hastanede haziran ayı tedavimden bi arkadaşla karşılaştım 2 tane yumurtası toplanmış sadece ve 1 tanesi kaliteli çıkmış oda pozitif ile sonuçlanmış hiç ümidim yoktu diyo ama Allah ol deyince oluyo işte :KK66:
Bayılıyorum böyle mutlu hikâyelere :) :)

Moralini bozma canım. İnşallah o 6 tanesi sapasağlam olacak ve transferin de pozitif sonuçlanacak. Şu an buna inanıp dua etmekten başka çaremiz yok. Burada ezan okunuyor şimdi ve ben senin için dua ediyorum...
canımm çok tatlısın, çok sağol canım duaların için. Benim dualarım da seninle. İnşallah herşey güzel olacak. Allah hakkımızıda hayırlsını versin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Nasip kader iş allah ol derse olacak zamanı var herşeyin. Niyetine güzel şeyler al inşallah şyi sonuclarla sana transfer edilecek embriyoların olacak bol bol dua et. Zamanı geldiyse olacak
Çok sağol canım moralimi düzelttin. Allah hepimize hayırlı evatlar nasip etsin inşallah. İnşallah zamanı gelmiştir ve hayırlısını tutunmasıdır.

Kızlar size bir sorum var. Progesteron hormonu birkaç gün kullanıp bıraksam adet mi olurum? Yani durum şöyle: Geçen ay aşılamadan kalan progestan hapım var birkaç tane. Bu ay ilaç kullanmadım ama dün çatlatma iğnesi yaptım. Eğer hamile kalırsam progestan tutunmasını sağlar ama elimde beş tane falan hap var. Doğum kontrol hapını bırakınca regl oluyoruz ya bu hapı bırakınca da mı regl olunuyor? Biliyor musunuz?

Sağolasın canım.. progynova ve folik asit kullanıyorum.. bunun dışında ilacım yok.. bakalım çarşamba dr rahim kalınlığı için ne diyecek.. çok heyecanlı bi o kadarda stresliyim..sende son durumlar ne canım..
canim ins güzel sonuçlarla kucaklarimuza alırız e vlatlarimizi. ilk yazdigin ilac ne icin onu bilmiyorum ben. benimde adetin 11 günü transfer hazırlığı devam ediyo ama farklı gidiyo bu sefer. dogol siklus gibi ama benim yumurtalar duzellli buyumedigi için pregon 50 kullaniyorum sadece + vitaminler. yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince catlatma iynesi yapicam ve transfer olucak allah nasip ederse.

Kızlar meraba , benim de dün opu oldu , 16 yumurtam toplanmış , 12si olgun çıkmış , 6 tanesi döllenmiş , yani sonuç olarak 6 embriyom oluşmuş , yarın tekrar arayıp bilgi vericekler , umarım hepsi sağlıkla son güne kadar ilerleyebilirler

Kizlar ben de yeniyim.21eylulde adet oldum ve 22 eylulde tedavim basladi.igne tedavisi sonrasi 3ekimde 13 tane yumurtan toplandi.ve 6tanesi kaliteli dollendi.6ekimde embriyo transferi yapildi. Tarnsfer sonrasi bugun 2.gunum ve gebelik testim icin 10 gun var daha. Ilk tup bebek denememiz ve cok gerginim. Duygularim alinmis gibi olumlu yada olumsuz bisey hissetmiyorum.notrum sanki.dua bekliyorum.

Kizlar ben de yeniyim.21eylulde adet oldum ve 22 eylulde tedavim basladi.igne tedavisi sonrasi 3ekimde 13 tane yumurtan toplandi.ve 6tanesi kaliteli dollendi.6ekimde embriyo transferi yapildi. Tarnsfer sonrasi bugun 2.gunum ve gebelik testim icin 10 gun var daha. Ilk tup bebek denememiz ve cok gerginim. Duygularim alinmis gibi olumlu yada olumsuz bisey hissetmiyorum.notrum sanki.dua bekliyorum.
Allah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah.rabbim kucagını boş bırakmaaıb

Kızlar mrb yeni katıldım aranıza benimde 1 ekimde transferim oldu 5. Gün embiryosu ilk denememiz 4. Gece yaptıgım mavi olan ve pembe olan 5. Gün sabah ilk idrarla yaptıgım dayanamayıp erken gebelik test yaptım fotoları koyuuorum lütfen bakarmısınız çünkü 2. Çizgiler yok denecek kadar silik sizde görürseniz tecrübesi olan böylr olup hamile olan varmı:KK43:ikiside farklı marka bebişim benimlemi acaba çok heycanlıyım ve korkuyorum hiçbir belirtimde yok:KK43:biliyorum çok erken ama zor süreç:KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 68
  • image.jpg
    image.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar mrb yeni katıldım aranıza benimde 1 ekimde transferim oldu 5. Gün embiryosu ilk denememiz 4. Gece yaptıgım mavi olan ve pembe olan 5. Gün sabah ilk idrarla yaptıgım dayanamayıp erken gebelik test yaptım fotoları koyuuorum lütfen bakarmısınız çünkü 2. Çizgiler yok denecek kadar silik sizde görürseniz tecrübesi olan böylr olup hamile olan varmı:KK43:ikiside farklı marka bebişim benimlemi acaba çok heycanlıyım ve korkuyorum hiçbir belirtimde yok:KK43:biliyorum çok erken ama zor süreç:KK43:
ikinci çizgi görünüyor bebiş orda :KK66:

X