- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.561
evet canım. bugün 10. günüm. Güvenç bey 16. güne kan tahlili verdi.
oyy 16 gün çokmuş.. beklicek misin evde test falan yapmadın mı hiç? neyse ben kanına girmeyim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım. bugün 10. günüm. Güvenç bey 16. güne kan tahlili verdi.
yarın idrar testi yapsam çok mu erken olur 11. gün olacak, 3. gün embriyoları.oyy 16 gün çokmuş.. beklicek misin evde test falan yapmadın mı hiç? neyse ben kanına girmeyim şimdi
yarın idrar testi yapsam çok mu erken olur 11. gün olacak, 3. gün embriyoları.
o zaman bekleyeyim 13. gün yaparım zaten çıksada çıkmazsada 16. gün kan tahlili yapacağım orası kesin.Olmaz aslında.. ben ilk tedavimde 7. gün yapmıştım ,5.gün embriyosuydu, çıkmıştı gerçi sonra kimyasal oldu.. Ama eğer çıkmazsa üzülürüm diyorsan bekle cnm, kiminde daha geç çıkıyormuş idrarda.
o zaman bekleyeyim 13. gün yaparım zaten çıksada çıkmazsada 16. gün kan tahlili yapacağım orası kesin.
Bayılıyorum böyle mutlu hikâyelere :) :)Canım sen yinede ümidini kesme bugün hastanede haziran ayı tedavimden bi arkadaşla karşılaştım 2 tane yumurtası toplanmış sadece ve 1 tanesi kaliteli çıkmış oda pozitif ile sonuçlanmış hiç ümidim yoktu diyo ama Allah ol deyince oluyo işte
canımm çok tatlısın, çok sağol canım duaların için. Benim dualarım da seninle. İnşallah herşey güzel olacak. Allah hakkımızıda hayırlsını versin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeMoralini bozma canım. İnşallah o 6 tanesi sapasağlam olacak ve transferin de pozitif sonuçlanacak. Şu an buna inanıp dua etmekten başka çaremiz yok. Burada ezan okunuyor şimdi ve ben senin için dua ediyorum...
Çok sağol canım moralimi düzelttin. Allah hepimize hayırlı evatlar nasip etsin inşallah. İnşallah zamanı gelmiştir ve hayırlısını tutunmasıdır.Nasip kader iş allah ol derse olacak zamanı var herşeyin. Niyetine güzel şeyler al inşallah şyi sonuclarla sana transfer edilecek embriyoların olacak bol bol dua et. Zamanı geldiyse olacak
canim ins güzel sonuçlarla kucaklarimuza alırız e vlatlarimizi. ilk yazdigin ilac ne icin onu bilmiyorum ben. benimde adetin 11 günü transfer hazırlığı devam ediyo ama farklı gidiyo bu sefer. dogol siklus gibi ama benim yumurtalar duzellli buyumedigi için pregon 50 kullaniyorum sadece + vitaminler. yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince catlatma iynesi yapicam ve transfer olucak allah nasip ederse.Sağolasın canım.. progynova ve folik asit kullanıyorum.. bunun dışında ilacım yok.. bakalım çarşamba dr rahim kalınlığı için ne diyecek.. çok heyecanlı bi o kadarda stresliyim..sende son durumlar ne canım..
cnm bemde opu sonrası 5. gun oldum , adetimin 20. gününde cok erken oldumKızlar opu dan kaç gün sonra adet oldunuz? Benim 15 ekimde olmam gerekiyordu ama opunun 5. günü bugün ve sanırım adet oldum
bilmiyorum ki vardır bir bildiğievet mantıklı.. Güvenç bey hep test tarihini böyle uzun mu veriyor acaba ben dayanamam o kadar:)
Allah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah.rabbim kucagını boş bırakmaaıbKizlar ben de yeniyim.21eylulde adet oldum ve 22 eylulde tedavim basladi.igne tedavisi sonrasi 3ekimde 13 tane yumurtan toplandi.ve 6tanesi kaliteli dollendi.6ekimde embriyo transferi yapildi. Tarnsfer sonrasi bugun 2.gunum ve gebelik testim icin 10 gun var daha. Ilk tup bebek denememiz ve cok gerginim. Duygularim alinmis gibi olumlu yada olumsuz bisey hissetmiyorum.notrum sanki.dua bekliyorum.
Sanırım kullandığımız ilaçlar yüzünden böyle oldu çünkü çok düzenlidir benim adetim. Gerçi erken olması daha iyi transfer için daha az bekleyeceğizcnm bemde opu sonrası 5. gun oldum , adetimin 20. gününde cok erken oldum
ikinci çizgi görünüyor bebiş ordaKızlar mrb yeni katıldım aranıza benimde 1 ekimde transferim oldu 5. Gün embiryosu ilk denememiz 4. Gece yaptıgım mavi olan ve pembe olan 5. Gün sabah ilk idrarla yaptıgım dayanamayıp erken gebelik test yaptım fotoları koyuuorum lütfen bakarmısınız çünkü 2. Çizgiler yok denecek kadar silik sizde görürseniz tecrübesi olan böylr olup hamile olan varmıikiside farklı marka bebişim benimlemi acaba çok heycanlıyım ve korkuyorum hiçbir belirtimde yokbiliyorum çok erken ama zor süreç