2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

tüp bebek yaptıran arkadaşlara şunu sormak istiyorum üniversite hastanesinde yada özelde yaptıran arkadaşlar rapor alabildinizmi veriyolarmı yazarsanız sevinirim
Canım benim dün opu vardı rapor vermediler. Sgk ile anlaşmaları yokmuş. Üni. hastanesinde verirler sanırım.

Arkadaslar ignelere basladiktan kac gun sonra opu oluyo
Az önce eksik yazdım. benim 13. Gün oldu ama sanırım Dr. lar yumurta gelişimine göre karar veriyorlar ona. Opu dan 30 civarı yumurtadan 11 tane toplamışlardı. Bugün haber verdiler dollenecek kalitede 9 tane varmış bunların da 7 si döllenmiş. Şimdi donduracaklar embriyografta saklayacaklar. Kasım adetinden sonra da transfer olacak inşallah

tüp bebek yaptıran arkadaşlara şunu sormak istiyorum üniversite hastanesinde yada özelde yaptıran arkadaşlar rapor alabildinizmi veriyolarmı yazarsanız sevinirim
Canım ben üniversite hastansinde tedavi görüyorum erkek faktörlü sıkıntı varsa raporlu oluyor zaten bizimki de öyle rapor çıkardılar bu yüzden

canim sen inciri kuru kuru yeme kaynat suyunu iç hemen büyürler.bende icecektim.yumrtalari erken catlatir diye icemedim....
Canım ben doğum kontrol ilacı içiyorum 5.gündeyim başlasam olur mu acaba yoksa erken mi

Anladim canm masallah nden kasım adetine kaldi neye gore karar veriliyor buna

Canm hangi aşamada kaç gün verdiler peki heyetmiydi rapor canm
İlk ayımız hep tahlillerle filan geçti zaten canım sonra adetin 2. Günü iğnelere başlarken raporumuz çıktı şu ana kadar sadece 750 lira ilaçlara verdik, 120 lira da hastaneye fiş kestirdik

Anladim canm masallah nden kasım adetine kaldi neye gore karar veriliyor buna
Canım benim 30 civarı yumurtam vardı çok yumurta olduğu için yumurtaliklar genisliyormus ve eğer transfer yapılırsa rahim içine yumurtalıklardan sıvı akabileceginden tutmama durumu olabiliyormuş. Riske atmayalım dedi doktor.

Arkadaşlar rapor sorum yanlış anlaşılmış onu anladım ben memurum da bu sürede dinlenmek istiyorum transferden sonra fln. O şekilde rapor veriyolarmi diye sormustum

Selamün aleyküm arkadaşlar. Bende aranıza katılmak istedim topikleri gezerken ay olarak sıralanması çok iyi olmuş topik açan arkadaşım ALLAH razı olsun RABBİM tüm isteyenlerede banada nasip etsin inşallah. Benim ikici Adımım olucak ben 11 yıldır evliyim 8 zinci yılımızda tüp bebek merkezine baş vurduk ve ilk deneme kimyasal gebelik. İkinci demede ise bir oğlum oldu bir yıl sonra iki emriyo tranferinde ikiz tuttu 5 buçuk haftalıkken kaybettim kürtaj oldum. Sonra bir yılın ardından son kalan emriyoyuda denedik sonuç tekrar olmadı. Vee bugün ikinci kez tüp bebek merkezine baş vurduk sıfırdan başladık. Oğluma kardeş olsun ve ikinci kez anne olmak istiyorum hemde çok istiyorum Umudum her zaman var ALLAH büyüktür. Tek duam düşen ikizlerimin yerine ALLAH bana ikiz evlat nasip etsin onların acısını çok yaşadım çok zor RABBİM kimseyi bu yoldan boş çevirmesin inşallah. Bir oğlum var evet ama birdaha olma şansımız zor dr lar tüp bebek veya aşılamayla olur diyorlar. Bugün ilk iğnemi vuruldum ne olur dua edin ALLAH hepimizin gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Canım ben üniversite hastansinde tedavi görüyorum erkek faktörlü sıkıntı varsa raporlu oluyor zaten bizimki de öyle rapor çıkardılar bu yüzden
Erkek faktörü kadın faktörü farkrtmiyor canım eger şartlar uyuyorsa her şekilde rapor çıkıyor SGK prim gün sayısı, yaş ve hiç çocugunun olmaması gibi

Mrb hoş geldin topigimize canım Allah cümlemizden razı olsun inşallah topikdeki herkes en kısa zamanda hamile kalır tedavin hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…