- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.381
Canım ben özelden msj attım sanaMerhaba arkadaslar tedavılerınız hayırlı ve bol bebişli olsun.elımde hıc acılmamıs gonal f var isteyen olursa iletişime geçsin lütfen
Canım benim dün opu vardı rapor vermediler. Sgk ile anlaşmaları yokmuş. Üni. hastanesinde verirler sanırım.tüp bebek yaptıran arkadaşlara şunu sormak istiyorum üniversite hastanesinde yada özelde yaptıran arkadaşlar rapor alabildinizmi veriyolarmı yazarsanız sevinirim
Benim 13. gün oldu canımArkadaslar ignelere basladiktan kac gun sonra opu oluyo
Az önce eksik yazdım. benim 13. Gün oldu ama sanırım Dr. lar yumurta gelişimine göre karar veriyorlar ona. Opu dan 30 civarı yumurtadan 11 tane toplamışlardı. Bugün haber verdiler dollenecek kalitede 9 tane varmış bunların da 7 si döllenmiş. Şimdi donduracaklar embriyografta saklayacaklar. Kasım adetinden sonra da transfer olacak inşallahArkadaslar ignelere basladiktan kac gun sonra opu oluyo
Üniversite hastanelerinde rapor veriyorlar canımtüp bebek yaptıran arkadaşlara şunu sormak istiyorum üniversite hastanesinde yada özelde yaptıran arkadaşlar rapor alabildinizmi veriyolarmı yazarsanız sevinirim
Canım ben üniversite hastansinde tedavi görüyorum erkek faktörlü sıkıntı varsa raporlu oluyor zaten bizimki de öyle rapor çıkardılar bu yüzdentüp bebek yaptıran arkadaşlara şunu sormak istiyorum üniversite hastanesinde yada özelde yaptıran arkadaşlar rapor alabildinizmi veriyolarmı yazarsanız sevinirim
Canm hangi aşamada kaç gün verdiler peki heyetmiydi rapor canmCanım ben üniversite hastansinde tedavi görüyorum erkek faktörlü sıkıntı varsa raporlu oluyor zaten bizimki de öyle rapor çıkardılar bu yüzden
Canım ben doğum kontrol ilacı içiyorum 5.gündeyim başlasam olur mu acaba yoksa erken micanim sen inciri kuru kuru yeme kaynat suyunu iç hemen büyürler.bende icecektim.yumrtalari erken catlatir diye icemedim....
canim incir kurunu kastediyorsan tabiki baslaya bilirsin.15gun deneCanım ben doğum kontrol ilacı içiyorum 5.gündeyim başlasam olur mu acaba yoksa erken mi
Evet canım incir kürünü kastediyorum o zaman yarın başlıyim bencanim incir kurunu kastediyorsan tabiki baslaya bilirsin.15gun dene
Anladim canm masallah nden kasım adetine kaldi neye gore karar veriliyor bunaAz önce eksik yazdım. benim 13. Gün oldu ama sanırım Dr. lar yumurta gelişimine göre karar veriyorlar ona. Opu dan 30 civarı yumurtadan 11 tane toplamışlardı. Bugün haber verdiler dollenecek kalitede 9 tane varmış bunların da 7 si döllenmiş. Şimdi donduracaklar embriyografta saklayacaklar. Kasım adetinden sonra da transfer olacak inşallah
anestezi yapmycaklarmıs. devlet hastnesıBen ameliyathane hemsireligi yaptim..histereskopi vakasina cok girdim..bildiğin anestezi veriliyor oyizden ağrısiz uyanıyordu hastalar..
Ben hsg filmi cektirdim,histereskopiye gerek duyulmadı..
İlk ayımız hep tahlillerle filan geçti zaten canım sonra adetin 2. Günü iğnelere başlarken raporumuz çıktı şu ana kadar sadece 750 lira ilaçlara verdik, 120 lira da hastaneye fiş kestirdikCanm hangi aşamada kaç gün verdiler peki heyetmiydi rapor canm
Canım benim 30 civarı yumurtam vardı çok yumurta olduğu için yumurtaliklar genisliyormus ve eğer transfer yapılırsa rahim içine yumurtalıklardan sıvı akabileceginden tutmama durumu olabiliyormuş. Riske atmayalım dedi doktor.Anladim canm masallah nden kasım adetine kaldi neye gore karar veriliyor buna
Erkek faktörü kadın faktörü farkrtmiyor canım eger şartlar uyuyorsa her şekilde rapor çıkıyor SGK prim gün sayısı, yaş ve hiç çocugunun olmaması gibiCanım ben üniversite hastansinde tedavi görüyorum erkek faktörlü sıkıntı varsa raporlu oluyor zaten bizimki de öyle rapor çıkardılar bu yüzden
Mrb hoş geldin topigimize canım Allah cümlemizden razı olsun inşallah topikdeki herkes en kısa zamanda hamile kalır tedavin hayırlı olsun...Selamün aleyküm arkadaşlar. Bende aranıza katılmak istedim topikleri gezerken ay olarak sıralanması çok iyi olmuş topik açan arkadaşım ALLAH razı olsun RABBİM tüm isteyenlerede bana nasip etsin inşallah. Benim ikici denemem olucak ben 11 yıldır evliyim 8 zinci yılada ikinci demede bir oğlum oldu bir yıl sonra iki emriyo tranferinde ikiz tuttu 5 buçuk haftalıkken kaybettim kürtaj oldum. Sonra bir yılın ardından son kalan emriyoyuda denedik sonuç tekrar olmadı. Vee bugün ikinci kez tüp bebek merkezine baş vurduk sıfırdan başladık. Bugün ilk iğnemi vuruldum ne olur dua edin ALLAH hepimizin gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah.