2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

merhaba arkadaşlar, bir iki sorum olacak sizlere. çarşamba günü yumurta toplama işlemim var. daha önce de tüp bebek yaptırdım ama 7 yıl geçti üzerinden hatırlamıyorum bazı şeyleri. yumurta toplamadan sonra ne kadar süre kendine geliyorsun bileniniz var mı? o gün işe gidilebilir mi? rapor almak istemiyorum , rapor hakkımı transfere saklamak istiyorum.
bir diğer sorum ise, eskiden 3 embriyo transfer edilirken şimdi tek embriyo konuyor. doktor bunun şansı düşürmediğini, teknolojinin daha da geliştiğini söyledi ama sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sanırım ağrı olup olmaması ne kadar yumurtanın olduğu ile alakalı bişey.sabah opu oldum sağ tarafımda ağrı var. Bu ağrı dün de vardı opudan sonra ağrı arttı. Bence 1 gün dinlenmelisin. Ben öyle yapıyorum yarın işe gideceğim

Sanırım ağrı olup olmaması ne kadar yumurtanın olduğu ile alakalı bişey.sabah opu oldum sağ tarafımda ağrı var. Bu ağrı dün de vardı opudan sonra ağrı arttı. Bence 1 gün dinlenmelisin. Ben öyle yapıyorum yarın işe gideceğim
merhaba

siz tedaviye başladınız sanırım bende başlamak istiyorum bende sorun yok eşimde sperm bulanamıyor micro tese olucak sanırım süreç nsl ilerkiyor siz hangi hastaneye gttnz bana yardımcı olblrmsnz

Kızlar az önce opu dan çıktım. 30 civarı yumurtanın 11 tanesini toplamışlar diğerleri küçükmüş. Yumurtalar dondurulacak 2. adetimden sonra transfer olacak. Allah'ım her şeyin hayırlısı versin. Hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah.
merhaba
siz tedaviye başladınız sanırım bende başlamak istiyorum süreç nasıl ilerliyor

Sureci bende merak ediyorum neler oluyor
Ya bi de gitmeden once tahlil yaptiran hsg cektiren var mi yoksa bunlari tup bebek asamasinda doktorlar mi yapiyor

merhaba
siz tedaviye başladınız sanırım bende başlamak istiyorum süreç nasıl ilerliyor
adetin ilk 3 gününden birinde doktora gidiyorsun muayene ediyor uygun görürse igne yaziyor ve başlıyorsun , 3 gunde bir (doktora gore değişiyor kaç gunde bir çağırdığı ) seni çağırıyor iğnelere devam ediyosun aksam saatlerinde ve ayni saatte . sonra yaklaşık 13-14-15. gun yumurtaların toplanıyor hafif anestezi altında yarım saat falan sürüyor . bi sonraki adetinde ya da oluşan bi kac gun sonra transfer icin çağrılıyorsun o da 3-5 dk bisey , uyanık oluyosun . transfer sonrası 11. gun kanda gebelik bakıyorsun cnm

adetin ilk 3 gününden birinde doktora gidiyorsun muayene ediyor uygun görürse igne yaziyor ve başlıyorsun , 3 gunde bir (doktora gore değişiyor kaç gunde bir çağırdığı ) seni çağırıyor iğnelere devam ediyosun aksam saatlerinde ve ayni saatte . sonra yaklaşık 13-14-15. gun yumurtaların toplanıyor hafif anestezi altında yarım saat falan sürüyor . bi sonraki adetinde ya da oluşan bi kac gun sonra transfer icin çağrılıyorsun o da 3-5 dk bisey , uyanık oluyosun . transfer sonrası 11. gun kanda gebelik bakıyorsun cnm
çok teşekkür ederm siz hangi hastanede oldunuz acaba önerebileceginiz doktor varmı ? benm eşimde sperm bulanamıyor sizindemi eşinizde sorun vardı

Canım merhaba beni de 9.30 gibi aldılar 11 gibi eve geldik ama sağ tarafımdaki ağrı devam ediyor inşallah yarına geçer çünkü yarın işe gideceğim :KK43: benden 19 tane yumurta toplamışlar doktorum 20 tane falan var demişti net sayı vermemişti. Benimkiler dondurulmadan transfer edilecek. Hakkı'mızda hayırlısı olur inşallah
Benim ağrım yok çok şükür belki de ağrı kesicinin etkisindendir. Maşallah iyi toplamışlar senden. Dr hepsine girip baktım onlar kucuktu bal peteği gibi dedi. Toplananlar sağlıklı olsun da önemli değil. Yarın akşam durumları hakkında bilgi vereceklermiş. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :dua::dua::dua:

cadiprensesss cadiprensesss slm , üzülme benimde senin gibiydi hiç büyüyen yumurtam yoktu iğnelerin dördüncü gününde, doktor Gonalf dozunu 225 ten 275 e yükseltti ve 2 gün sonraya tekrar kontrole çağırdı ama iptal etmeyi düşündüğünü söyledi tedaviyi de çok üzülmüştüm hastanede bi bayan incir yememi söyledi 2 gün boyunca yatıp kalkıp incir yedim ve iğnelerimi saatinde vurdum tekrar kontrole gittiğimde 13 yumurtam gelişmişti, doktor ve hemşireler çok şaşırdı, Allahtan ümit kesilmez sen de üzülme pozitif ol dua et güzel olacak :)
Bugün bende incir yemeye başladım canım inşallah banada faydası olur cuma günü gitcem tekrar kontrole bende 300 gonalf yapıyordum 375 e çıkarttı dozu Merionali de 2 toz 1 bu kadar ilacada tepki vermezse heralde benimde iptal olur

Bugün bende incir yemeye başladım canım inşallah banada faydası olur cuma günü gitcem tekrar kontrole bende 300 gonalf yapıyordum 375 e çıkarttı dozu Merionali de 2 toz 1 bu kadar ilacada tepki vermezse heralde benimde iptal olur
Cumaya çok var canım , beslenmene çok dikkat et inciri çok ye göreceksin farkı, balık ye mutlaka , taze sebze meyve ye, abur cubur karbonhidrat çok fazla alma

çok teşekkür ederm siz hangi hastanede oldunuz acaba önerebileceginiz doktor varmı ? benm eşimde sperm bulanamıyor sizindemi eşinizde sorun vardı
bem diyarbakirda yapıyorum cnm :)
bende cikolata kıstı vardı eşimde sorun yok , merak etme yakın arkadaşımin da eşinde sperm bulunamıyordu masallah simdi hamile tedaviyle dr vitamin falan vermişti

X