2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kizlar bugun ankara tip cem hocaya gitmistim transfer islemi zamaninda yurt disinda olacagi icin bu ay baslamadi tedaviye. Bi daha ki ay adet olunca gidicem

İnşallah canım kaynattım sogumasımı bekliyorum aç tok farketmez dedi saraçoğlu videosunda bende soguyunca içecem bunu günlükmü yapıyoruz canım?
canim sen yinede ac tuket çünkü çok çabuk kana karışıyor.evet hergün taze yapılması lazım.ben sogumasini bekleyemiyordum.hemen içiyordum.inşa emeklerin boşa gitmez...

canim sen yinede ac tuket çünkü çok çabuk kana karışıyor.evet hergün taze yapılması lazım.ben sogumasini bekleyemiyordum.hemen içiyordum.inşa emeklerin boşa gitmez...
Tamam canım bende öyle yapıyım bugün tok içecem ama yarın aç içerim erkenden kaynatıp bu sefer de inşallah boşa gitmez emeklerimiz

Canım nasılsın cumartesi kontrolüm çok iyi geçti yumurtalar gelişme göstermişti doktor da çok şaşırdı hemşireler bile tedavi iptal olur gözüyle bakıyordu, senin de kontrolün vardı herşey yolundadır inşallah, yumurta toplamaya yaklaşıyoruz yavaş yavaş bugün 8. iğnemi vurucam :KK49:
Bende bugun gittim kontrole. bircok yumurtam gelismis doktorum cok iyi dedi..10 mm 14 mm olanlar var.. birsonrakine daha da büyürler umarım:)) bugün benimde ilaclarda 8.gunum..

Canim tup oncesi kontrol amacli mi hsg cektirdin
Canim gebelik düşünüyorum diye normal bi kadın dogum muayenesine gittim,dr ultrasonda cikolata kisti gördü..2yildir korunmamamiza ragmen bebek olmuyor diye doktorum hsg istedi tüpler tikali olabilir diye.tüplerim tıkalı çıkmadı ama 2yil bebek olmadı diye biz direk tup bebek istedik esimle.. doktoruma kalsa kendiliğimden gebe kalabilirmisim..kistim cok buyuk değilmiş

.yani sen normal bi muayeneye git, doktorun istemiyle gerekli tahlilleri yaptırıp tup bebeğe oyle basla bence..

Bende bugun gittim kontrole. bircok yumurtam gelismis doktorum cok iyi dedi..10 mm 14 mm olanlar var.. birsonrakine daha da büyürler umarım:)) bugün benimde ilaclarda 8.gunum..
Çok iyi canım çok sevindim, benimde 14 mm olanlar vardı, artık kasıklarım da ağrı oluyor büyüdükçe artar mı acaba bu ağrılar belim de ağrıyor ..Doktor cumaya yumurtaları toplarız diye tahmin ediyorum dedi yarın tekrar kontrolüm var belli olur artık..

S sentinus14 canım nasılsın? Agrilan devam ediyor mu? Benim ince ince sızı var kasıklarımda. Bir de idrarımı yaparken başta sızı oluyor sonra geciyor. Akşama embriyolar hakkında bilgi verecekler merakla bekliyorum. Bir de çalışıyor musun? Ben raporla ilgili sıkıntı yaşadım. Merkezin Sgk ile anlaşması olmadığı için rapor veremiyorlarmış. İzin yazdırmak zorunda kaldım. Ona da mırın kırın ediyorlar :sinirli::sinirli::sinirli:

Canim gebelik düşünüyorum diye normal bi kadın dogum muayenesine gittim,dr ultrasonda cikolata kisti gördü..2yildir korunmamamiza ragmen bebek olmuyor diye doktorum hsg istedi tüpler tikali olabilir diye.tüplerim tıkalı çıkmadı ama 2yil bebek olmadı diye biz direk tup bebek istedik esimle.. doktoruma kalsa kendiliğimden gebe kalabilirmisim..kistim cok buyuk değilmiş

.yani sen normal bi muayeneye git, doktorun istemiyle gerekli tahlilleri yaptırıp tup bebeğe oyle basla bence..
Ben gittim ultrasona bakti iyi dedi tsh im yuksek cikti ilac kullandim.simdi ne durumda bilmiyorum adetimle gidip tahlil yaptircam sonrada muayene icin giderim.bizdede esim tese oldu azospermdi.o yuzden tup dediler.neyse. bir sorun cikmasinda..

X