2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

İğneler acıtmıyor hic..sinek ısırması gibi bişey hemen geçiyor.. opu gününü bilmiyorum daha..salı günü kontrolüm var o gün söyleyecekler galiba .ilk denemem hic bişey bilmeden başladık şimdiye kadar herşey normal gitti fakat esas bundan sonrası sıkıntılı ve sürprizlerle dolu bir süreç .
Canım nasılsın cumartesi kontrolüm çok iyi geçti yumurtalar gelişme göstermişti doktor da çok şaşırdı hemşireler bile tedavi iptal olur gözüyle bakıyordu, senin de kontrolün vardı herşey yolundadır inşallah, yumurta toplamaya yaklaşıyoruz yavaş yavaş bugün 8. iğnemi vurucam :KK49:

Kızlar karnım ve göğüslerim müthiş derecede şiş ve göğüslerim acıyor adet öncesindeki gibi. Yarın opu var. Heyecandan ölüyorum. Şişlikler normal mi?
şişlikler normal cnm ben cumartesi opu oldum hala göğüslerim çok hassas , hersey gönlünce olsun hayirlisi ile

merhaba arkadaşlar, bir iki sorum olacak sizlere. çarşamba günü yumurta toplama işlemim var. daha önce de tüp bebek yaptırdım ama 7 yıl geçti üzerinden hatırlamıyorum bazı şeyleri. yumurta toplamadan sonra ne kadar süre kendine geliyorsun bileniniz var mı? o gün işe gidilebilir mi? rapor almak istemiyorum , rapor hakkımı transfere saklamak istiyorum.
bir diğer sorum ise, eskiden 3 embriyo transfer edilirken şimdi tek embriyo konuyor. doktor bunun şansı düşürmediğini, teknolojinin daha da geliştiğini söyledi ama sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kizlar bugun ignelermin 4.günü 3 gün attim cikolata kisti olan kasigmda inanilmaz bir agri basladi kipirdatmiyo bile sebebi nedir sizce gitmelimiyim doktora :KK43:

merhaba arkadaşlar, bir iki sorum olacak sizlere. çarşamba günü yumurta toplama işlemim var. daha önce de tüp bebek yaptırdım ama 7 yıl geçti üzerinden hatırlamıyorum bazı şeyleri. yumurta toplamadan sonra ne kadar süre kendine geliyorsun bileniniz var mı? o gün işe gidilebilir mi? rapor almak istemiyorum , rapor hakkımı transfere saklamak istiyorum.
bir diğer sorum ise, eskiden 3 embriyo transfer edilirken şimdi tek embriyo konuyor. doktor bunun şansı düşürmediğini, teknolojinin daha da geliştiğini söyledi ama sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
cumartesi yumurtalarim toplandı , işlem 9 da başladı 30 dk sürdü ama ben cok stres yaptığımdan beni uyandırmamışlar odaya getirip biraz dinlensin kendi uyansın demişler , kendi kendime uyanmam işlem merkezden çıkmam falan 11 buçuk 12 yi buldu , biraz alttan agrim vardı oturup kalkarken dikkat ettim hafif leke leke kanamam oldu , masa başıysa bence işe gidilir

Kizlar bugun ignelermin 4.günü 3 gün attim cikolata kisti olan kasigmda inanilmaz bir agri basladi kipirdatmiyo bile sebebi nedir sizce gitmelimiyim doktora :KK43:
cnm normal olduğunu düşünüyorum demekki yumurtaların buyuyor bende bi kac gun once agladim kaşığım yanlarım çok agriyordu için rahat etsin istiyorsan merkezi ya da dru ara

cnm normal olduğunu düşünüyorum demekki yumurtaların buyuyor bende bi kac gun once agladim kaşığım yanlarım çok agriyordu için rahat etsin istiyorsan merkezi ya da dru ara
canim ilk tup tedavisinde iğneleri kullanırken çok agrim vardı bel kasik.bugün ignelerimin 8.günü hic mi hiç agrim yok.acaba iyi gelismedilermi?

cumartesi yumurtalarim toplandı , işlem 9 da başladı 30 dk sürdü ama ben cok stres yaptığımdan beni uyandırmamışlar odaya getirip biraz dinlensin kendi uyansın demişler , kendi kendime uyanmam işlem merkezden çıkmam falan 11 buçuk 12 yi buldu , biraz alttan agrim vardı oturup kalkarken dikkat ettim hafif leke leke kanamam oldu , masa başıysa bence işe gidilir

Çok teşekkür ederim. iş masabaşı. bu durumda gidebilirm :)

Kızlar az önce opu dan çıktım. 30 civarı yumurtanın 11 tanesini toplamışlar diğerleri küçükmüş. Yumurtalar dondurulacak 2. adetimden sonra transfer olacak. Allah'ım her şeyin hayırlısı versin. Hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah.

canim ilk tup tedavisinde iğneleri kullanırken çok agrim vardı bel kasik.bugün ignelerimin 8.günü hic mi hiç agrim yok.acaba iyi gelismedilermi?
yok cnm onla alakasi yok bazılarında agri oluyor ben gecen tedavimde hic agri çekmedim gelişmişlerdi , bu tedavim cok ağrılıydi

cadiprensesss cadiprensesss canim benim bugün ignelerimin 7.günü gonalf 150 ünite ile başladım.merional cetrotide kullaniyorum.bende hepsini vuruyorum bu sefer hic mi hiç umursamiyorum.eşim hatırlatmasa ignelerin saatini bile hatırlamam.kesinlikle ilk tup tedavi tedavisinde da kan tahlili vs...vs yapilmadi.dr.niye yapmıyorsunuz dediğimde bunlar eski de kalmiş. yumurtasi az olan hastalara yapılıyor dedi.salı günü muane var.tahminen cuma opu olur. INŞALLAH bu sefer emeklerimiz boşa gitmez
Canım benim doktorda gonalfi 375 e çıkardı Merionali de 2 toz 1 su yaptı kan bakılıyor ama bizde benim cuma yine kontrol var daha hiç büyüyen yumurta yok ve azalmış :110:

Canım benim doktorda gonalfi 375 e çıkardı Merionali de 2 toz 1 su yaptı kan bakılıyor ama bizde benim cuma yine kontrol var daha hiç büyüyen yumurta yok ve azalmış :110:

cadiprensesss cadiprensesss slm , üzülme benimde senin gibiydi hiç büyüyen yumurtam yoktu iğnelerin dördüncü gününde, doktor Gonalf dozunu 225 ten 275 e yükseltti ve 2 gün sonraya tekrar kontrole çağırdı ama iptal etmeyi düşündüğünü söyledi tedaviyi de çok üzülmüştüm hastanede bi bayan incir yememi söyledi 2 gün boyunca yatıp kalkıp incir yedim ve iğnelerimi saatinde vurdum tekrar kontrole gittiğimde 13 yumurtam gelişmişti, doktor ve hemşireler çok şaşırdı, Allahtan ümit kesilmez sen de üzülme pozitif ol dua et güzel olacak :)

Kizlar bende Ankara tipda cem hocadan randevu aldim. Yarin oraya gidicez Allahin izniyle dua edin bana.Tüp bebeğe basliycaz ilk denemem yarin ilk defa gidicez bakalim neler olacak

Arkadaşlarrr tsh sonucumu verdim dusmustu en sonunda istenilen seviyeye başka eksiğim yada yapmam gereken bişey yokmuş dosyam kuruldan çıkmış ege uni hastanesi tüp bebek kısmında yaptiricaktm malum tüp bebegi ekim adetinde ara dedilerrr 12 ekim gibi adet olmam lazm baslanicak inşallah hayrlisiyla kasım kalırsa die korkuodum kalmadı yuppi:)

Arkadaşlarrr tsh sonucumu verdim dusmustu en sonunda istenilen seviyeye başka eksiğim yada yapmam gereken bişey yokmuş dosyam kuruldan çıkmış ege uni hastanesi tüp bebek kısmında yaptiricaktm malum tüp bebegi ekim adetinde ara dedilerrr 12 ekim gibi adet olmam lazm baslanicak inşallah hayrlisiyla kasım kalırsa die korkuodum kalmadı yuppi:)
Cok iyi canim kaca dustu peki tsh in.

Kızlar az önce opu dan çıktım. 30 civarı yumurtanın 11 tanesini toplamışlar diğerleri küçükmüş. Yumurtalar dondurulacak 2. adetimden sonra transfer olacak. Allah'ım her şeyin hayırlısı versin. Hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah.
Canım merhaba beni de 9.30 gibi aldılar 11 gibi eve geldik ama sağ tarafımdaki ağrı devam ediyor inşallah yarına geçer çünkü yarın işe gideceğim :KK43: benden 19 tane yumurta toplamışlar doktorum 20 tane falan var demişti net sayı vermemişti. Benimkiler dondurulmadan transfer edilecek. Hakkı'mızda hayırlısı olur inşallah

X