2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

ay ne güzel ne kadar hızlı almışsın sonucu 7. günde. tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin canım.
Cok saol canım evet erken ogrendim bugun adet günümdü adet olmadan ogreniyim sonucu dedim ve cok sukur güzel haber almak nasip oldu:) bu arada bel agrısı gaz hep oldu bende de sizler de güzel haberler alın inşallah

hoca cok ıyı bırı ama konusmuyo yanı cok yogun 2 dk muayene gıt kan ver olayı ven hep lab. konusunda gelgıtlerım oldu soylekı kasım 2015 de ılk transferımın oldugu gun o merkezde kıme transfer yapıldıysa negatıf oldu bunu ıyı bılıyorum :) subatta ben ıkız gebelık yasadım 5. hafta dusugum oldu ve o gun benden tarama aldılar kan taraması ve pıhtılasmam oldugunu ogrendık kı bı cok arkadasım yalvar yakar o testlerı zorla hocaya yaptırdı

ben dondurulmuslarıma kıyamadım 6 adet 5. gun embrıom vardı yoksa coktan bırakmıstım orayı da nasıp degılmıs
Başkent te de durum farklı değil hulusi hoca çok yogun bakıyor kan istiyor sonra hemsireyle mubattap oluyorsun çok yogun ne bilim laboratuvar önemli ya memorial nasıldır ki acaba

Selam kızlar, ben de yeni katılıyorum aranıza, aslında hep aranızdaydım, çoğu zaman okudum sizleri.. Ama bu sefer yazmak istedim, ne bileyim yaşayan anlar dedim, tüp bebek süreci gerçekten zor geldi bana, 2 kere başarısız denemem var. Simdi ekim ayinda tekrar tedaviye en bastan başlıyorum. Heyecanlı ve gerginim. Bahçeci Fulya da, doktorum Güvenc Karlikaya.
Sevgili cadiprensesss cadiprensesss listene beni de eklemeni rica ederim hayırlı ve uğurlu gelmesini dilerim

Selam kızlar, ben de yeni katılıyorum aranıza, aslında hep aranızdaydım, çoğu zaman okudum sizleri.. Ama bu sefer yazmak istedim, ne bileyim yaşayan anlar dedim, tüp bebek süreci gerçekten zor geldi bana, 2 kere başarısız denemem var. Simdi ekim ayinda tekrar tedaviye en bastan başlıyorum. Heyecanlı ve gerginim. Bahçeci Fulya da, doktorum Güvenc Karlikaya.
Sevgili cadiprensesss cadiprensesss listene beni de eklemeni rica ederim hayırlı ve uğurlu gelmesini dilerim
İnşallah hepimize ugurlu gelir canm sizde sorun neydi

benim de doktorum kendisi. inşallah bu sefer tutar canım bebişini kucağına alırsın. hepimiz alırız inşallah.

Bende varim,kizlar,,,oncelikle rabbim hayirlisini nasip etsin hayirsizsa hayirliya cevirsin inşallah amin,,,hepimiz bu yolda emek harcıyoruz guzel sonuclar aliriz rabbim nasip etsin,,benimde sag yumurtalar pek gelismedi,,8 tane kadar yumurta var,,yarin toplama islemi olcak sabah,,,ikinci denemem,,duaci olun kizlar,,,yumurta sayisina takilmiyorum kaliteli olsun bebek bana tutunsun yeter,,benimde nasipse dondurma islemiyle transfer gerceklesicek
Amin canim cumlemizin

Kızlar cok saskınım çok mutluyum bugn 4.tedavimin 7.günü ve test yaptm 60 cıktı sonucum daha cok erken iki gün snra katlanması lazm ama cok mutluyum bebişim benimle bu kez:anneadayı::anneadayı::anneadayı: bu zor süreçler bitti mi hala inanamıyorum:halay:
Transferimiz ayni gün olmuş Canim.cokk sevindim senin icin. İnşallah hep güzel gitsin değerlerin saglikla kucagina da al. Ben 4ekimi bekleyecegm sanrm

Merhaba arkadaşlar. Ben de onumuzdeki ay tup bebege baslayacagim insallah. Baskent unv dusunuyorum. Ayni hastanede 3.tup bebekle cocuguna kavusan arkadasim 3.sunde arı sütü kullandigini ve ilk defa tum yumurtalarinin kaliteli oldugunu soyledi. Bunun ustune 2 aydir ari sutu kullaniyorum. Her sabah nohut büyüklüğü kadar dilaltina aliyorum.

Tedaviye baslayacak arkadaslara arastirmalarini tavsiye ederim.

kızlar benim yanlarım belim kopacak gibi acıdan agliycaktim az daha :KK43: yumurtalar ins yarin toplanacak normal mı bu Ağrılar

Arkadaşlar Günaydın birşey sormak istiyorum Lütfen cevapsız bırakmayın tüp bebek yaptırdığınız hastanelerde embriyoların birinci ikinci üçüncü gün ultrason görüntüleri size verildi mi

X