2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım aynısı cumartesi günü bende başladı. Fitili gece yatarken attım, sabah akıntı olmuştu, demek ki enfeksiyonu dışarı attı. krem olarak da travazol kullanıyorum. Benim mantar olmamın sebebi jel şeklindeki progesteron hormonu. Onu içeri sıkacağım diye hep tahriş oldu her yerim. İkinci fitil üç gün sonra kullanılacak dedi eczacı
Geçti mi peki senin ikinciyi bu akşam aticam akintim çok azaldi ama fitilden sonra tekrar olur mu ki ya tüp bebeği etkiler mi ki bu mantar gecmezse

Geçti mi peki senin ikinciyi bu akşam aticam akintim çok azaldi ama fitilden sonra tekrar olur mu ki ya tüp bebeği etkiler mi ki bu mantar gecmezse
Canım tekrar fitil atamadım çünkü regl oldum. Doktora gittim,aşılamayı daha yeni oldun, bir ay dinlen hem de enfeksiyon geçsin dedi. regl bitince ilaç kullanacağım tekrar.Sen hangi aşamadasın canım.

Canım tekrar fitil atamadım çünkü regl oldum. Doktora gittim,aşılamayı daha yeni oldun, bir ay dinlen hem de enfeksiyon geçsin dedi. regl bitince ilaç kullanacağım tekrar.Sen hangi aşamadasın canım.
Valla ben tüp bebekten sonra regl oldum bitince histeroskopi yaptı iltihap gördü içerde 3 tane antibiyotik verdi bayramda midemi mahvetti biraktim iyilesince 2 tanesine devam ettim dün bitti ışte onlar da mantara neden oldu tekrar adet olmadım bekliyorum adet olduğumda 10 günü falan gel dedi kasim için planlama yapacak yani tüpten sonra 3. Adetimde tekrar başlayacak. Hayırlısı ya ilaçlar bivtarsftan yaparken. Bi taraftan yıkıyor artık bitsin inşallah

Hiç bilemiorum cnm aslında döllendiler ama 5.güne gidemediler 1 tanesi gidebildi neden öyle oldu bende bilmiorum
Benimde 9 yumurtadan 8 i follenmisti 3. Gün transfer yaptılar 2 tanesi kalmıştı diğerlerinin bölünmesi yavaşladı demişti tutmadilar 5. Güne beklemio benim doktor sayı az ise beklese gidermiyfiler bilmiyorum yani acaba laboratuvarda yaratılan yapay kültür ortamı önemli ya iyi değilmi ki laboratuvar diye düşünmedim değil. İşimiz artık şansa kalıyor

Hayırlısı olsn cnm kacıncı denemen inş poİtifi görürsün nerde tedavi oluosun
Canım 3 negatif aşılamam var. Tüp tedavisinde ilk denemem. Ben afyonda yaşıyorum gidiş geliş zor olacak diye yumurta takibimi afyondaki doktorum yapıyor ama tüp işlemleri Konya Novafertilde olacak.

Benim de şu anda 20 civarı yumurtam görünüyor cuma günü kontrolum var sonra yumurta toplama. Bakalım kaç tanesi kaliteli olacak. Gerçi her şey Allah'ın ol demesine bağlı...
merhaba canım seninle aynı gidiyoruz sanırım benim de cuma günü kontrolüm var büyük ihtimal pazartesi toplayacağım dedi. Benim de 18-20 tane yumurtam var :)

kızlar ben hiç yediğime içtiğime dikkat etmiyorum doktorum da bununla ilgili bişey demedi. Folik asit ve multivitamin verdi diğer ilaçlar hariç. ilk denememde karnım çok gerildi son zamanlarda aryık yumurtalardna dolayı çok zor oturup kalkıyordum ama bu sefer çok iyiyim maaşalah. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız :)

eşimle öyle karar verdik canım. süreç bizi çok yordu. bir de ben kan pıhtılaşma derdinden dolayı iğne vuruyorum heryerim mosmor :KK43: eşim artık denemek istemiyor halime acıyor galiba.
canım göbek deliğinin 3 parmak altından yine 3 parmak sağa sola yapınca pek morarmıyor. Ben de her gün kan sulandırıc ine oluyorum ilk başlarda morarıyordu ma yerini tespit edince morarmıyor. sende dediğim civara sağ sol kayrırarak dene istersen

Kızlar cok saskınım çok mutluyum bugn 4.tedavimin 7.günü ve test yaptm 60 cıktı sonucum daha cok erken iki gün snra katlanması lazm ama cok mutluyum bebişim benimle bu kez:anneadayı::anneadayı::anneadayı: bu zor süreçler bitti mi hala inanamıyorum:halay:
Allah tamamına erdirsin canım inşallah hayırlısıyla :KK200:

X