2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Merhaba arkadaşlar ben temmuz ayında bu yola çıktım eşimde hareketsizlik bende pko var.
Yumurta toplama çok ağrılı geçti benim 40 adet yumurtam toplandı
2 gün sonrası enfeksiyon ve su toplama sonucu hastanede yattım 2 gün
15 tane yumurta sağlıklı bir şekilde donduruldu
Ilk adet sonrası doğum kontrol hapı başladık
İkinci adet sonrası artık transfere karar verdi doktor
21 eylülde 2 embriyo transferim oldu.
Dayanamadım 28 eylül kan verdim kocaman bir 0.1 çıktı sonucum. Önce çok üzüldüm sonra forumdaki mesajlardan erken yaptığımın farkına vardım doktorum 1 ekim belirledi testi
Çok korkuyorum şuan 3 günde çıkar mı acaba beta hcg diye allahım isteyen herkese versin...

canım çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hadi inşallah çoookkk sevindim Allah bize de nasip eder umarım

Merhaba arkadaslar :) ilk defa yaziyorum ama surekli okuyorum bende yazmak istedim. Ben gecen sene nisanda sol tarfta cikolAta kistim vardi eski kistim yapismisti polip ve rahim darligi vardi ameliyat olmustum umit ozekici yapmisti hic sIkIntim olmadi sonrasinda. Normal denedim olmadi klomen menogon catlatma ignesi denedm tutmAdI . Temmuz ayind memorial cem demirele tup bebek tedvisine basladim yumurtLarim toplandi toplanirken sivi birikintisi gorduler iyi ki de gormusler hsg cektirdim hidroselpenks cikti. Doktor transfer olsaydin tutmazdi dedi. Ameliyatla tupunu alalim sag tupun iyi dedi. Ve ameliyat oldum aguatosda ama tupum alinmadi ici bosmus sivi yokmus etrafindaymis ve kist varmi o patlamis vaLla sasirdim. Tupume de kilit taktiLar ve eylul ayinda 27sinde transfer oldum. Bugun 3.gunum bakalm 8ekim test gunum.. Bende durumLar bu doktorum surekli yatma arada yuru is yapma ama gunluk yasantina devam et dedi kan dolasimi olsun dedi biraz belim agriyo ama normal sanirim
Beni dinlediginiz icin tesekkurler :)

Bende novaart düşünüyordum olmazsa nasıl orası labratuvari falan nasıl memnunmuydun ilgiden negatif olduğunda sebebini falan söylediler mi

hoca cok ıyı bırı ama konusmuyo yanı cok yogun 2 dk muayene gıt kan ver olayı ven hep lab. konusunda gelgıtlerım oldu soylekı kasım 2015 de ılk transferımın oldugu gun o merkezde kıme transfer yapıldıysa negatıf oldu bunu ıyı bılıyorum :) subatta ben ıkız gebelık yasadım 5. hafta dusugum oldu ve o gun benden tarama aldılar kan taraması ve pıhtılasmam oldugunu ogrendık kı bı cok arkadasım yalvar yakar o testlerı zorla hocaya yaptırdı

ben dondurulmuslarıma kıyamadım 6 adet 5. gun embrıom vardı yoksa coktan bırakmıstım orayı da nasıp degılmıs

Çok geçmiş olsun umarım güzel haberlerini alırız =))))

Merhaba Allah gönlüne göre versin. İnşallah bebişin tutunur.

Benim belimin orta yeri acayip ağrıyor cok kötü hissediyorum kendimi.
benim transferim olmadı dün yumurtalarım alınmıştı bugün öğlenden beri belim kopucak gibi ağrıyo ve bacaklarım da aynı şekilde ilaçlardan iğnelerden mi acaba doktoru arasammı diye bile düşünüyorum?

Bence doktorunla irtibatı kesme ne sıkıntın varsa ara sor bunun için tonla para alıyorlar zaten

Bende varim,kizlar,,,oncelikle rabbim hayirlisini nasip etsin hayirsizsa hayirliya cevirsin inşallah amin,,,hepimiz bu yolda emek harcıyoruz guzel sonuclar aliriz rabbim nasip etsin,,benimde sag yumurtalar pek gelismedi,,8 tane kadar yumurta var,,yarin toplama islemi olcak sabah,,,ikinci denemem,,duaci olun kizlar,,,yumurta sayisina takilmiyorum kaliteli olsun bebek bana tutunsun yeter,,benimde nasipse dondurma islemiyle transfer gerceklesicek

İnşallah rabbim gönlüne göre verir

Benzer şeyler yaşamışız canım: kist, hidrosalpenks,klomen... ben henüz iğne aşamasındayım yarın kontrolüm var. İnşallah bebislerin sana sımsıkı tutunur da bizlere de umut olursunuz. Dualarım seninle..

ay ne güzel ne kadar hızlı almışsın sonucu 7. günde. tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…