• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ne yaptin canim yeni bir doktor buldun mu. Hangi hastaneye gidiyorsun simdi. Masallah kuzucuga bence cok iyi. Tombul oldumu dogum da zor olur. Benim doktorumda 3kg civarinda dogar demisti
Teşekkür ederim canım :KK200: medicalparkta volkan aksakallıya gidiyorum çok şükür içme sindi inşallah kolay doğururuz doltorum da normal doğum için çok ideal kilosu dedi:nazar:

Allah herkese kolay doğum nasip etsin bende uç hafta evvel idrar yolu enfeksiyonu geçirdim+kum döktüm 5 günlük antibiyotik kullandım. Birde kefir içtim kefir probiyotik olduğu için idrar yolları enfeksiyonuna iyi geliyor icebilirsen icmeni tavsiye ederim canım
Her türlü süt ve süt ürününe bayılırım canım, kefiri de içerim, severim normalde de, ama benim safra kesem de orta alt risk grubunda taşım var, bu tarz ürünler de taşı, kumu çok oynattığı için korkuyorum şu süreçte, böbtekte de taştan şüphelendi doktorum, ürolijiye vakit bulup gidemedim, normalde yoğurdun üzerindeki, peynirin altındaki hiçbir suyu ziyan etmem, ya poaça, kurabiye yaparım ya içerim ama şu süreçte sancıdan korkar oldum iyiden iyiye.

Maşallah canım, gözünüz aydın. Ne mutlu sana normal doğum gerçekten çok istiyordum ben de, hayırlısı artık. Evet canım sancıyla gittiğimde, ağrının noktasından dolayı böbreklerden şüphelendi, ürolojiye gitmem gerekiyordu, ihmalkarlık yaptım, idrar yolunda önemsiz seviyede enfeksiyon görüldü, kadın doğumcu önemsiz dedi, acil doktoru monurol tek doz antibiyotik yazdı, daha önce de kullanmıştım, ne yalan söyleyeyim, cahillik ediyorum belki içmedim onu da, idrarda yanma, acı vs yok diye. Ben de çok ağırlaştım canım ya eşim birkaç haftaya gelir bu bebiş diyor, bir de hep konuşuldu ama akıntı miktarım arttı epey, internette akıntı artar, sonra pembeye döner sonra doğum başlar gibi yorumlar var, var mı bilgisi olan.
Teşekkür ederim canım Allah senin de gönlüne göre versin aynı ilacı vermiş doktor bana da içtim ben bakalım inşallah faydası olur zararı olmaz belki bizim ilthaptan da akıntı geliyo olabilir benim de var çünkü idrarla da geliyo sanki

Slm analar çatı muayenesi niye yapılır nasıl yapılır zorunlu mu
Canım mesela bizim oğlanın kafa çapı, bacak uzunluğu, kilo, boy vs her şeyi haftasına göre önde görünüyor. Normal doğum istediğim için doktor şimdilik zor görünüyor, çatı muayenesi de yapacağız demişti, bu hafta gitriğimde 35 bitip 36 ya giriyor olacağız, yapar mı bilmiyorum, genelde 37. Haftada yapılıyor diye biliyorum, asıl amaç kafanın çattan geçip geçemeyeceği,.

Selamün aleyküm kızlar. 2 Ağustosta doğum yaptım elhamdülillah:KK200:
Gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah
kacinci haftada,kac kilo dogdu?
normal mi sezeryan mi oldu?
boyle guzel haberler alinca iyice heycan basiyor
zaten artim uykularim cok sık bolunuyor ve surekli beni neler bekliyor nasil olacak diye dusunup duruyorum :/

Her türlü süt ve süt ürününe bayılırım canım, kefiri de içerim, severim normalde de, ama benim safra kesem de orta alt risk grubunda taşım var, bu tarz ürünler de taşı, kumu çok oynattığı için korkuyorum şu süreçte, böbtekte de taştan şüphelendi doktorum, ürolijiye vakit bulup gidemedim, normalde yoğurdun üzerindeki, peynirin altındaki hiçbir suyu ziyan etmem, ya poaça, kurabiye yaparım ya içerim ama şu süreçte sancıdan korkar oldum iyiden iyiye.
Allah yardımcın olsun ben kum doktugumde ki ağrıyı ve kasılmalardan biliyorum çok zor. Hamilelikte dayanılmaz oluyor.

Az evvel bir sancı hissettim nefes alamayacak gibi
Kasıklarımda
Eyvah dedim geliyor Bebek. Pozisyon değişeyim bakalım geçecek mi dedim değil pozisyon değişmek yana dönemedim bile
Yoga nefesleri aldım bekledim geçti bir daha da gelmedi
Uykumu kaçırdı ama şimdi kendimi yoklamaktan dalamıyorım
Salı günü her işim alışverişim hazırlığım bitiyor
Sağlıkla gelsin inşallah bu bebekler artık. Allah esirgesin hepimizi

Az evvel bir sancı hissettim nefes alamayacak gibi
Kasıklarımda
Eyvah dedim geliyor Bebek. Pozisyon değişeyim bakalım geçecek mi dedim değil pozisyon değişmek yana dönemedim bile
Yoga nefesleri aldım bekledim geçti bir daha da gelmedi
Uykumu kaçırdı ama şimdi kendimi yoklamaktan dalamıyorım
Salı günü her işim alışverişim hazırlığım bitiyor
Sağlıkla gelsin inşallah bu bebekler artık. Allah esirgesin hepimizi
Nasıl oldun? Devamı gelmedi di mi? Benim de bir 10-15 güne daha ihtiyacım var. Son anda bir anne-bebek pike takımı sevdasına düştüm. O da içimde kalmasın:)

Nasıl oldun? Devamı gelmedi di mi? Benim de bir 10-15 güne daha ihtiyacım var. Son anda bir anne-bebek pike takımı sevdasına düştüm. O da içimde kalmasın:)
İyiyim şükür gelmedi o sancı bir daha ama çok ani çok fenaydı.
Akşam hafif yedim diye mi sabaha karşı deli gibi a Ç uyandım.
Meyve yedim yattım. Gece acıkmaları aynı lohusalık dönemimdeki gibiydi. Alışmamalıyım buna
Pike takımı ben de yaptırdım kvalde yaptı dHa doğrusu. Koskoca fiyonklAr yaptırdım hastane yatağına beşiğine asmak için yatağın ayak ucu da süsleniyor ya. Plexi den isimli oda kokusu Bebek şekeri yaptırdım.
Sadece lohusa tacı ve terliği havlu olanlardan almasam da ilerde de giyebileceğim bir terlik alsam daha mı iyi olur diyorum. O Havlu süslü terlikler o an güzel ama sonra giyilmez dayanıklı bişey değil.

İnsan hazırlık yaptıkça yapası geliyor ama
Bir yandan da beni korkutuyor Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize

Back
X