ben varım canım 12 ağustos ta doğduk 18 kasım daArkadaşlar kalça ultrasonu için bize 2 ayın bitmesi gerekiyor dedi 26 Ağustos doğumlu kızıma 8 Kasım da gün verdiler siz hep çektirmişsiniz ben geç kalmış olmayayım.var mı çektirmeyen
Canım tanışarsak sorduğum o degıl mesela ısttım ıcmedı bebek sutū diyelim sonrasında tekrar ısıtıp verebılme saatı kadardır ??? Şutum zaten az atmak ıstemıom sagdıgımıda
Kızlar sağdığım sütü iki gün dolapta beklettikten sonra bugün çıkarıp sıcak suya biberonu koydm ısındı bir saat içinde içirdm. Sizler nasıl yapıyorsnz sağdığnz suyu acaba doğrumu yapıyorm ben ya:/
Yok canım olmadı daha. Tüm gün boyunca yürüdüm, pilates topundan inmedim.Yarın tekrar nst ve ultrason kontrolü sonrasında detaylı konusacağız doktorumla. İlaç olayına girmeden önce biraz daha beklemek istediğimi söylicem sanırım. Bu karar ne kadar zormuş
Biz canim cektirmedik bizim doktor da ikinci ayin bitiminde getir dediArkadaşlar kalça ultrasonu için bize 2 ayın bitmesi gerekiyor dedi 26 Ağustos doğumlu kızıma 8 Kasım da gün verdiler siz hep çektirmişsiniz ben geç kalmış olmayayım.var mı çektirmeyen
elimde bir paket var az kaldi bitene kadar 40 im cikmak uzere saglik ocagi bana 40 ina kadar kullan dedi..doktorum bise demediCanim dogumdan sonra kac ay kullanacaksin saglik ocagi 3 ay dedi doktorum 1 ay bilemedin yani
1 kere vuruliyor k vitamini dogum sonrasi ... sonra rutin asi kartini takip ediyorsun ozel asilarda var dilersen onlari da vurdurabilirisinKizlar k vitamini asisi kac kere vuruluyr bize dogumdan.hemen sonra yaptilar ama bir daha yaptirmamiz gerekiyr m
benim kizimda 26 agustos dogumlu 30 eylulde film cektirdim ben...ilk ay cektirmek onemli aslinda Allah korusun sorun varsa ilk aylar mudahele onemli...ben yinede iki bez kullaniuordum cok sukur sorun cikmadi...bezi kalin tutmak gerekliymis altini degistirirkende bezi altina koyacakmisiz ayaklarindan tutup kaldirmak ta kalca cikikligina yol acabiliyormusArkadaşlar kalça ultrasonu için bize 2 ayın bitmesi gerekiyor dedi 26 Ağustos doğumlu kızıma 8 Kasım da gün verdiler siz hep çektirmişsiniz ben geç kalmış olmayayım.var mı çektirmeyen
cmm senin kziin makat gelisliydi demi...sen her ihtimale karsi kalin bez kullan..ins bir sorun cikmaz..bacak bogumlari esitse sorun yokmusben varım canım 12 ağustos ta doğduk 18 kasım dave çok korkuyorum
Evet canim makat gelislicmm senin kziin makat gelisliydi demi...sen her ihtimale karsi kalin bez kullan..ins bir sorun cikmaz..bacak bogumlari esitse sorun yokmus
Arkadaşlar kalça ultrasonu için bize 2 ayın bitmesi gerekiyor dedi 26 Ağustos doğumlu kızıma 8 Kasım da gün verdiler siz hep çektirmişsiniz ben geç kalmış olmayayım.var mı çektirmeyen
ben varım canım 12 ağustos ta doğduk 18 kasım dave çok korkuyorum
Biz canim cektirmedik bizim doktor da ikinci ayin bitiminde getir dedi
sakın tekrar ısıtmayın bebeginiz 3 saat icinde icti icti icmediyseniz atmak zorundasiniz malesef bozuluyor cunkuCanım tanışarsak sorduğum o degıl mesela ısttım ıcmedı bebek sutū diyelim sonrasında tekrar ısıtıp verebılme saatı kadardır ??? Şutum zaten az atmak ıstemıom sagdıgımıda
Dogumdan sonra işe ara ara gidiyorum eşim bakıyor artık 20 günlüktü işe ilk gittigimde sütümü sağıp anneme bırakmıstm 40 ı çıkınca kızımıdq goturdugum olduKac gun sonra ise gittin bebisinide goturdun mu
Hayir tekrar ısıtılmaz dolaba da konmaz bu bilgileri kızım küvezdeyken hemsireler anlatmsti oda sıcaklignda 25 derecede 3 saat disarda kalir eger bitmediyse atılir maleseff ben oyle cok süt döktümAynen arkadaşın sorusuna bn de katılıyorum tekrar ısıtılabilir mi ? Sağdım dolaba koydum çıkardım ılıttım emdi kaldı diyelim tekrar dolaba konur mu bilginiz var mıı
BaNada 3 aylikken gel dedi bizde cektirmedik 2 doktorumuzda aynı seyi soylediArkadaşlar kalça ultrasonu için bize 2 ayın bitmesi gerekiyor dedi 26 Ağustos doğumlu kızıma 8 Kasım da gün verdiler siz hep çektirmişsiniz ben geç kalmış olmayayım.var mı çektirmeyen
Hangi doktora gidiyorsunuz iskenderundacmm senin kziin makat gelisliydi demi...sen her ihtimale karsi kalin bez kullan..ins bir sorun cikmaz..bacak bogumlari esitse sorun yokmus
bez bagladiktan sonra ustune bir bez daha koyuyorsun... ben doktora sordum dogru bir yaklasim dedi onlem amacli...zaten simdi kalca cikigi olursa cift bezle tedaviye basliyorlar 1 ay sonra kontrol oluyorEvet canim makat gelisliönden de bakiyorum çevirip arkadanda ayaklarını birlestirip bakıyorum hersey eşit gibi duruyor. Bu arada kalin bez kullan derken o nasil oluyor ? Netten baktim bez bagladiktan sonra bi bez koyup zibini mi giydirmek lazim. O cift bez olayini da anlamadim nette dogru duzgun birsey yok.Korktuğum başıma gelmez umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?