cok tesekkür ederim bant 3 gun mu kaldı uzerınızde ? hastaneden cıktıktan sonra degil mi?Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Hastaneden çıkmadan önce su geçirmez bant takıldı bana bu şekilde banyo yaptım. 3 gün sonra banti çıkardılar şimdi normal uzerine birşey bağlamadan duş alıyorum
Evet hastaneden çıkacağım gün takıldı bant. C.tesi takıldı Dr salı gel dedi isim çıktığından çarşamba cikarttim ben. Hatta bant bana iyi gelmişti sarsmadigindan daha az acı hissediyordum cikarttiginda acayip bir boşluk gibi hissettim :) alistim tabi şimdicok tesekkür ederim bant 3 gun mu kaldı uzerınızde ? hastaneden cıktıktan sonra degil mi?
kendimiz cıkartamıyoz mu onu doktora gıtmeye gerek var mı ?Evet hastaneden çıkacağım gün takıldı bant. C.tesi takıldı Dr salı gel dedi isim çıktığından çarşamba cikarttim ben. Hatta bant bana iyi gelmişti sarsmadigindan daha az acı hissediyordum cikarttiginda acayip bir boşluk gibi hissettim :) alistim tabi şimdi
oyyyy kıyamam sana bende ben kötü durumda yım sanıyor dum.gündüz kısa uykularla hep ayakta ama gece iyi uyuyor. biz bugün gündüz uyusun diye duş aldırdık iki saattir kesintisiz uyuyorUyumayan bebek yapmışlar.
Sabah 7 den beri uyumuyoruz. Daldığı anda tekrar uyanıyor. Akşam 8 gibi dalıp 11 de kalkıyor ve kesintisiz uykusu sadece o 3 saat. Gazı da çıkıyor, kakasını da yapıyor, ağlamıyor da ama nedir bu sıkıntı çözemedim. Uyumayacakmış hanfendi, kucakta evi dolaşacakmışız birlikte.
Tamam öyle olsun.
Ama hayat enerjimin giderek sömürüldüğünü hissediyorum.
Canim cok giremiyorum artik kk ya. Zeynep hanim musade etmiyor malesefSevgili ağrı ikizimmaalesef ki doğursak da kurtulsak dediğim ağrılardan ben de kurtulamadım, vajinadaki ağrı bitti ama sağ kalçamda dayanılmayacak bir ağrım var, kramp şeklindeydi, eşim masaj yapıyor, sanırım sezaryen sonrası yapılan enjeksiyonlar birikme yaptı, tek noktada sızlıyor resmen, eski halimize ne zaman döneceğiz acaba:)
Biz de 3 te duş aldırdık ama halen ayaktayız. Evde de yalnızız, ne yediğimiz ne içtiğimiz belli.oyyyy kıyamam sana bende ben kötü durumda yım sanıyor dum.gündüz kısa uykularla hep ayakta ama gece iyi uyuyor. biz bugün gündüz uyusun diye duş aldırdık iki saattir kesintisiz uyuyor
Canim mecbur cimdikleyeceksin. Biz hastanede yattik enfeksiyondan. 3 saatte 1 saat emzirmek icin girebiliyordum yanina. Uyurken verdiklerinde bir sonraki seansa kadar ac kalmasin diye mecbur cimdikledim hep. Insanin ici aciyor ama ac kalip agladiginda sesi kisiliyor oyle gorunce daha cok uzuluyordum. Sende ayagini cimdiklemeyi deneKızlar bi yardimci olurmusunuz ekimde doğum derken dün spinal sezeryanla kucağıma aldım kızımı çok şükür.ama sorun şu ki bugün doğru düzgün uyanmiyor hep uyuyor herseyi denedik burnunu sıkiyoruz.topuklarini ovuyoruz.hemşireler cimdikleyin diyor onu da nasıl yapayım.bana misin demiyor neden böyle sarılık yok şekeri düşük değil bi yardım edin.bide sütüm gelmedi gelmesini hizlandirmam için napmaliyim
Canim bebisin kac günlük? Benim kizim da memede uyuyo gaz cikarmak icin kaldirdigim an gözleri aciyo bir daha saatlerce öyle bakiyo bos boş..Bugün basladi bunu yapmaya ve cidden hayat kalitesini cok etkiliyo yani uyusa ben de biraz dinlenirim diyorum uyumayinca aklim kalıyo aglamiyo da alti da kuru gaz bazen ikinma yapio geciyo ama neden uyumuyo anlamadımUyumayan bebek yapmışlar.
Sabah 7 den beri uyumuyoruz. Daldığı anda tekrar uyanıyor. Akşam 8 gibi dalıp 11 de kalkıyor ve kesintisiz uykusu sadece o 3 saat. Gazı da çıkıyor, kakasını da yapıyor, ağlamıyor da ama nedir bu sıkıntı çözemedim. Uyumayacakmış hanfendi, kucakta evi dolaşacakmışız birlikte.
Tamam öyle olsun.
Benim basından beri yumuşacık. Hatta inanirmisin sutum hiç tasmiyor. Dr a gittiğimizde bebek kilo almisti. Aylık kontrolde nolur bilmiyorum ona göre anlayacagim daha net. Ama senin de dediğin gibi doymuyormus gibi geliyor sürekliKızlaaaarr benim memeler iflas bayragini cekti galibason iki gündür hiç sismiyo sürekli yumuşak..bebek emiyo süt geliyo gibi ama sanki az geliyo gibi hissediyorum yumuşak olduğundan..içi boş olsa bu kadar yumuşak olur yani.Super bi yemek yeim dedim bi de aksam 4-5 saat uyudum su da gayet ii ictim ama cık sismiyo! Doymasa bebek memede uyumaz heralde dimi?
33 günlük canım. Bizim de 3. Gün bugün yapmaya başladığı. Uyumayışını geçtim şöyle birine teslim edebilseydim ben dinleneceğim.Canim bebisin kac günlük? Benim kizim da memede uyuyo gaz cikarmak icin kaldirdigim an gözleri aciyo bir daha saatlerce öyle bakiyo bos boş..Bugün basladi bunu yapmaya ve cidden hayat kalitesini cok etkiliyo yani uyusa ben de biraz dinlenirim diyorum uyumayinca aklim kalıyo aglamiyo da alti da kuru gaz bazen ikinma yapio geciyo ama neden uyumuyo anlamadım
Ben hastaneye gittim canım bayram tatiline denk geldiğinden ebe çıkardı banti. Dr hastaneye gelmem gerektiğini söyledi bilemiyorum dikişleri de gormek amaçlı hastaneye çağırıyor olabilirler.kendimiz cıkartamıyoz mu onu doktora gıtmeye gerek var mı ?
Benim basından beri yumuşacık. Hatta inanirmisin sutum hiç tasmiyor. Dr a gittiğimizde bebek kilo almisti. Aylık kontrolde nolur bilmiyorum ona göre anlayacagim daha net. Ama senin de dediğin gibi doymuyormus gibi geliyor sürekli
Kızlaaaarr benim memeler iflas bayragini cekti galibason iki gündür hiç sismiyo sürekli yumuşak..bebek emiyo süt geliyo gibi ama sanki az geliyo gibi hissediyorum yumuşak olduğundan..içi boş olsa bu kadar yumuşak olur yani.Super bi yemek yeim dedim bi de aksam 4-5 saat uyudum su da gayet ii ictim ama cık sismiyo! Doymasa bebek memede uyumaz heralde dimi?
Uyumayan bebek yapmışlar.
Tamam öyle olsun.
Dusu Dr 1 hafta sona almamı söyledi siz hemen almismiydinizCanım hayırlı olsun bebeğiniz, ben de sezaryenle doğum yaptım ilk 3 gün süt inmedi, klasik ve en doğru yöntem sıcak duş, göğüsleri uyarıyor ve süt hızlı şekilde iniyor, ben humana still tea çay içiyorum günde 3-4 bardak, bir de yaş incir ve kuru hurma en çok faydayı bunlardan gördüm, inşallah inecektir sütün, hiç stres yapma, süt sağma makinan varsa uyarı modunda göğüslerini sağıp uyar bir de.
Sütüm yok bide kndimi çok kötü hissediyorum. O aç ve ben hiç bişey yapamıyorum cimdiklesem ne vercem bilmiyorum şaşırdım kaldımCanim mecbur cimdikleyeceksin. Biz hastanede yattik enfeksiyondan. 3 saatte 1 saat emzirmek icin girebiliyordum yanina. Uyurken verdiklerinde bir sonraki seansa kadar ac kalmasin diye mecbur cimdikledim hep. Insanin ici aciyor ama ac kalip agladiginda sesi kisiliyor oyle gorunce daha cok uzuluyordum. Sende ayagini cimdiklemeyi dene
Kızlaaaarr benim memeler iflas bayragini cekti galibason iki gündür hiç sismiyo sürekli yumuşak..bebek emiyo süt geliyo gibi ama sanki az geliyo gibi hissediyorum yumuşak olduğundan..içi boş olsa bu kadar yumuşak olur yani.Super bi yemek yeim dedim bi de aksam 4-5 saat uyudum su da gayet ii ictim ama cık sismiyo! Doymasa bebek memede uyumaz heralde dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?