Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bi yardimci olurmusunuz ekimde doğum derken dün spinal sezeryanla kucağıma aldım kızımı çok şükür.ama sorun şu ki bugün doğru düzgün uyanmiyor hep uyuyor herseyi denedik burnunu sıkiyoruz.topuklarini ovuyoruz.hemşireler cimdikleyin diyor onu da nasıl yapayım.bana misin demiyor neden böyle sarılık yok şekeri düşük değil bi yardım edin.bide sütüm gelmedi gelmesini hizlandirmam için napmaliyim

Çok geçmiş olsun canım biran önce.iyileşir inşallah

geçmiş olsun canım hzlıca toparlanır evinize dönersiniz umarım,zamanında müdahale çok iyi olmuş.herzaman dr a güvenmek gerek.

Yüzünü ıslatın biraz. Hatta ellerinizi soğuk suya tutup yüzüne, gerekirse bacaklarına sürün. Sarılık yönünden kritik günler olduğu için uyandırıp beslemek şart.

Kızlar kontrol için hastaneye geldim. Doktor baktı 3 cm açıklık varmş bebk kanala girmş. Yatışımı yaptı suyumu patlattı şu an süni verdi bekliyorm çok korkuyrm dua edn. Bebk 3.700 gr kafa biraz iriymş öyle işte. Sancılar artmaya başladı bile lütfn dua edin doğnca yazarm size

Amin cok saol cnm.Benim bugun 41+0 doktor son gun carsambaya kadar beklerim dedi o yuzden yatisim yapildi bakti acilma yok suni sanci veremem dedi pro bisey ilaci koydu simdi beklicez dedi
İnş herşey yolundadır canım. Ben de seninle aynı durumdaydım, propess ile açılmam oldu ve doğum yaptım. Ama bende su azaldığı için 41e kadar beklemedik, 40+3te koyuldu propess.

Allah yardımcın olsun canım. İnş bir avazda alırsın kucağına.

Damar yolu açıktı, mide koruyucular, antibiyotik ve parollar oradan yapıldı, dayanılmaz ağrılarım olunca tilcotili kalçadan vurdu 4-5 defa. Ben de ilk yerimden kalktığımda topallıyorum canım ya, sonra açılıyor ama oturup kalkınca yine aynı, oturup emzirmek işkence oluyor, bacağım kasılıp kalıyor, elimde magnezyum vardı, onu içiyorum, maden suyu içiyoru nafile, 20 gğn olacak bakalım ne zaman bitecek ağrılar, sevgiler kuzum, sağlıkla kalın.

bende isterim tavsiye yaaaaa. bide göbek altında ki linea denilen o çizgi duruyor mu sizde de. bide bölgesel kararmalar ne durumda umarım kalıcı değildir
Buraya yazarım kuşum tavsiyeleri, linea bende boylu boyunca ve duruyor, 6-12 ay arası geçiyormuş, süt verme döneminde de hormon seviyelerinden ötürü koyulaşan renklerdeki açılma süresi de uzayabiliyormuş.

tubisimben canım bebeğinin son durumu nasıl operasyon başarılı geçmiştir umArım,güzel haberlerini bekliyorum.
bir arkadaşın bebeği daha pazartesi operasyon geçirecekti ama kim olduğunu unuttum
Ben de çok merak ediyorum tubisimben . E eyican06 ya da ebican_040506 olmalı, isim benzerliğinden karıştırdım, Rabbim tüm bebişleri korusun, şifa bekleyenlere acil şifalar versin, senin de müjdeli haberini bekliyorum@banu86,gelinim amma nazlı çıktı, yüz görme istiyor sanırım

Canım çok şükür zamanında doğru müdahele yapıldı, çok geçmiş olsun, Minik Berilin yaşayacağı en büyük badire bu olsun inşallah ömründe, acil şifalar diliyorum, anne sütü de alıyor ne güzel, en kısa sürede toparlar inşallah kuzucuk, öpüyorum sizi

Canım hayırlı olsun bebeğiniz, ben de sezaryenle doğum yaptım ilk 3 gün süt inmedi, klasik ve en doğru yöntem sıcak duş, göğüsleri uyarıyor ve süt hızlı şekilde iniyor, ben humana still tea çay içiyorum günde 3-4 bardak, bir de yaş incir ve kuru hurma en çok faydayı bunlardan gördüm, inşallah inecektir sütün, hiç stres yapma, süt sağma makinan varsa uyarı modunda göğüslerini sağıp uyar bir de.

ahh sende mi canım bugün güzel haberler peşpeşe geliyo,korkma sona yaklaşmışssın ,muhtemelen doğmuştur şu saatlerde Allah yardımcın olsun güzel haberlerle dön inşallah

kızlar bende eylül annesi oldum pazartesi bebegim meydana geldi sdize sorum ılk banyonuzda dikiş sargınızı cıkattınız mı yoksaa su almayan bantt mı kullandınız
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Hastaneden çıkmadan önce su geçirmez bant takıldı bana bu şekilde banyo yaptım. 3 gün sonra banti çıkardılar şimdi normal uzerine birşey bağlamadan duş alıyorum

Yok canım sukur bizde suanlik böyle bir durum yok. Rabbim şifa versin tüm bebeklere

evet sinemnur ya nazlı bi kız benim nehir:) hiiiçç bana çekmemiş. selimtuna bi seslense bi gel çağrısında bulunsa belki işe yarar çünkü bende çok sıkıldım

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin kuzucuğa. Size de kolaylık inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
ajenjo alıntı yaptım ama silinmiş çoğu. Sen de doğum yapmıştın çok oldu değil mi. Hayırlı evlat olsun, sağlıkla kucağına gelmiş çok sevindim. ALLAH kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…