Benim kızımda kollarını açarak sıçrıyorAyy nolcak bu halimiz.. Uyansa aglasa biseyden korktu derim ama uyanmio da sicriyo daliyo sicriyo ikiniyo daliyo..Pazartesi goturcem nörolojiyeDr ne derse yazarim canim
Geceleri çoğalıyor canim 40 saniyede bir oldugu okuyo ellerini açıp birden yumuyo bazen de ayakları birden kendine doğru cekip birakiyo gozleri acikken göz dalmasi olup olmadigini kontrol et dedi bi tanidik dr baktim dalma arada sirada oluyo o yizden korktum dr a goturcem pazartesi burdan haber veririm canim gelişmeleri
Aynen artık herşeyi biliyorum ☺cok bilen anne sendromu diye bise var..herseyi internetten arastiran soran annelerbende oyleyim surekli arastiriuorum
Kundak denedin mi canimSarıp sarmalayincada kendi sıkıyor kızarıyor
Sarıp sarmalayincada kendi sıkıyor kızarıyor
canım Dr ne dedi bana da haber verir misin lütfen. insanın kendi dili olunca Türkiye bana daha güven veriyor yüzde yüz anlayınca. sağlıkla kalKundak işe yarayabilir dedigin gibi canim teşekkür ederim bi dr a gösterim yoksa lohusalikta deliren kadin diye haberlere çıkcam
Belki darlık mı vardır acaba bende bilemedim cnm istersen göster rahatla banada bilgi ver :)Dediğin gibi benim kızımın da altını silerken fışkırıyor sulu sulu ama ıkınması huzursuzluğu yok bilemedim
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Kızımı emzirdikten sonra mama takviyesiyle ilerlediğimizden bahsetmiştim. İlk bir hafta 30 cc verirken şuan 60 cc mama veriyorum emzirme sonrası. Sütü emzirme sonrası (1 saat sonra) sağdığımda iki memeden 30-40 cc çıkıyor çıkmıyor. Bir seferinde 4 saat dolu memelerden 70 cc çıktı. Ama ilginç şekilde 50 birinden 20 diğerinden. Sonra hep belirttiğim değerlerde devam ediyor. Biraz iştahlı bir bebek. Emzirme sonrası iki ölçek mamadan sonra uyuyor, 3 saat sonra tekrar aynı düzen devam ediyoruz. Çişimizde sıkıntı yok, kaka günde 2-3, ama yapana kadar da gazdan neler çekiyoruz bir biz bir allah biliyor. Neyse demem o ki bu ölçüler tek öğünlük mama için normal midir? Nette 1 aylık bebek için her öğünde 90-150 ml alması gerekiyor denmiş ama sadece anne sütü mü yoksa mama değeri de bunun içinde mi bilmiyorum. Çünkü ben fazla verdiğimi düşünüyorum. Bir iki kez tek ölçek verdim doymayıp arandı tekrar. 24. Günde(1 hafta önce) 1250 gram almış. Pztesi ilk ay aşımız var, tekrar tarttıracağız tahminince 1500 ü geçmiş oluruz. Benim gibi fazla olduğunu düşünüyor musunuz? Öyleyse alternatif ne üretebilirim? Emziği de denedim, boş hissedince atıyor. Tek dayanağım çok şükür emmesi kuvvetli. Bende olanı bitiriyor hemen. Ama henüz memede uyuyup yattığını göremedim ne yazık ki.
Bebeginiz kac gunluktu acaba
Kızlar size kötü haberlerim var, kızımın mr sonuçları pek iyi çıkmadı, hareketli bir kistmiş ve bağırsak kisti olma ihtimali varmış ameliyat olmadanda kesinlik kazanmıyor ancak yumurtalık kisti de olsa bağırsak kisti de olsa hareketli olduğu için en kısa zamanda alınması gerekiyormuş, onun için pazartesi ameliyat olacak, benim miniciğime dua edindün eve çıktım ama bebeğim hastanede gözaltına tutuluyor evimize bile getiremedik, dünden beri hastaneye gidip 3 saatte bir emziriyorum, Allahtan emme ve süt gelme kısmında sorun yaşamıyorum bizde durum bu anneler, hamişler berilime dua edermisiniz
Canim mrb ben de doğum yapmayı bekliyorum sonhaftam inş spinal Sezeryan kendin mi istedin ben de aynı şekilde olsun istiyorum normal doğumdan korkuyorum iyileşme sürecin nasıl gidiyoIyi pazarlar kizlar.22 eylulu sabahi saat 9:06 bebegimi kucagima aldim.Spinal sezeryanla dunyaya geldi oglum.3430 gr ve 51 cm.Bu duygu o kadar karmasik biseymis ki anne olunca anladim.Cennet kokulu sicacik yavrumun kokusunu aldiktan sonra daha iyi anladim annemi.Butun dogum yapan arkadaslara gecmis olsun ve Allahim anali babali buyutsun.Dogum yapacak olan arkadaslarida Rabbim bir sancida kurtarsin.Allahim kimseyide ailesiyle ve evladiyla sinamasin.Sizi cok opyruz teyzeleri
Cnm bende spinal oldum..herkeste ayni mi.bilmem ama benim iyilesme surecim cok hizli olduCanim mrb ben de doğum yapmayı bekliyorum sonhaftam inş spinal Sezeryan kendin mi istedin ben de aynı şekilde olsun istiyorum normal doğumdan korkuyorum iyileşme sürecin nasıl gidiyo
gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini .darısı bAşımıza doğum hikayenide bekliyoruzIyi pazarlar kizlar.22 eylulu sabahi saat 9:06 bebegimi kucagima aldim.Spinal sezeryanla dunyaya geldi oglum.3430 gr ve 51 cm.Bu duygu o kadar karmasik biseymis ki anne olunca anladim.Cennet kokulu sicacik yavrumun kokusunu aldiktan sonra daha iyi anladim annemi.Butun dogum yapan arkadaslara gecmis olsun ve Allahim anali babali buyutsun.Dogum yapacak olan arkadaslarida Rabbim bir sancida kurtarsin.Allahim kimseyide ailesiyle ve evladiyla sinamasin.Sizi cok opyruz teyzeleri
Canim mrb ben de doğum yapmayı bekliyorum sonhaftam inş spinal Sezeryan kendin mi istedin ben de aynı şekilde olsun istiyoru
Spinal sezeryan kendi istegim cnm.Ben hicbir sikinti yasamadim cok sukur spinalle ilgili.Birazda anestezi doktoruyla alakali olan bise sanirim.Ayaklandim ama hareketlerim kisitli malesef.Dogum yaptiktan sonra oglumu hemen emzirdim ve biraz hirpalandim ben emzirdikce agrilarim siddetlendi ama cok sukur simdi daha iyiyim.Allaha binlerce kez sukurler olsun herseye degiyorlar.Oglumu gordukce agrilarim kalmiyor bile.Normal dogum sansiniz varsa deneyin derim.Benim oyle bir sansim olmadi o yuzden spinali tercih ettim.Saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza almaniz dilegiyleCanim mrb ben de doğum yapmayı bekliyorum sonhaftam inş spinal Sezeryan kendin mi istedin ben de aynı şekilde olsun istiyorum normal doğumdan korkuyorum iyileşme sürecin nasıl gidiyo
Tesekkur ederim cnm.Insallah Allahim bir sancida kurtarir sizide.Saglikla bebeginizi kucaginiza almaniz dilegiyle.gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini .darısı bAşımıza doğum hikayenide bekliyoruz
Hiç bir fikrim yok canım bu ml ler hakkında. Hiç sağıp vermedim. İnş memede uyuduğu günleri de görürsün.Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Kızımı emzirdikten sonra mama takviyesiyle ilerlediğimizden bahsetmiştim. İlk bir hafta 30 cc verirken şuan 60 cc mama veriyorum emzirme sonrası. Sütü emzirme sonrası (1 saat sonra) sağdığımda iki memeden 30-40 cc çıkıyor çıkmıyor. Bir seferinde 4 saat dolu memelerden 70 cc çıktı. Ama ilginç şekilde 50 birinden 20 diğerinden. Sonra hep belirttiğim değerlerde devam ediyor. Biraz iştahlı bir bebek. Emzirme sonrası iki ölçek mamadan sonra uyuyor, 3 saat sonra tekrar aynı düzen devam ediyoruz. Çişimizde sıkıntı yok, kaka günde 2-3, ama yapana kadar da gazdan neler çekiyoruz bir biz bir allah biliyor. Neyse demem o ki bu ölçüler tek öğünlük mama için normal midir? Nette 1 aylık bebek için her öğünde 90-150 ml alması gerekiyor denmiş ama sadece anne sütü mü yoksa mama değeri de bunun içinde mi bilmiyorum. Çünkü ben fazla verdiğimi düşünüyorum. Bir iki kez tek ölçek verdim doymayıp arandı tekrar. 24. Günde(1 hafta önce) 1250 gram almış. Pztesi ilk ay aşımız var, tekrar tarttıracağız tahminince 1500 ü geçmiş oluruz. Benim gibi fazla olduğunu düşünüyor musunuz? Öyleyse alternatif ne üretebilirim? Emziği de denedim, boş hissedince atıyor. Tek dayanağım çok şükür emmesi kuvvetli. Bende olanı bitiriyor hemen. Ama henüz memede uyuyup yattığını göremedim ne yazık ki.
Allah'tan benim çevremde fazla örnek yok. Yoksa ben de aynını yapardım kesin. Şimdi kalça ultrasonu sonucu için sürekli kurup duruyorumoyle dusunme cnm ...ben cevremde ki orneklere gore bakiyorum yoksa ben de bakmazdim aklima gelmezdi ki
İlk günler çok sıçradı ama artık nadir oluyor çok şükür.Ben o eskiii beeennn değilimmm çok değiştim elde değilll diye bi şarkı vardıBen ki o kadar rahat vurdumduymaz tip idim şimdi yavrum ıh dese nete girip bebek neden ıh der diye arastirasim geliyo Sadece bi konuda takıntı yapmadigimi düşünüyorum kizlar sizin bebeklerde de çok sık sıçrama oluyo mu ben çok korkuyorum bebeğim uykudayken cok fazla sicriyo
esimin bi akrabasinin kizinda kalca cikikligi vardi simdi hic belirti yok ins ama yinede insan kuruyor bende hep bakiyorum bacaklarina benim randevum carsamba...ins iyi sonuclar aliriz hepimizAllah'tan benim çevremde fazla örnek yok. Yoksa ben de aynını yapardım kesin. Şimdi kalça ultrasonu sonucu için sürekli kurup duruyorum
slm cnm..neden yogun bakimda oglun neyse ki yarin evine geciyorKizlar size 2 sey sorucam, bugun dogumdan sonra 8. Gunumuz ama oglum yogun bakimda oldugu icin ben daha hic bir sey tecrube edemedim emzirme ve sagma disinda...
1- gunde kac cisli-kakali bez olmasi normal/ iyi?
2- hastaneden cikarken 1 kat zibin, 1 tulum ve battaniye yeterli mi. Yoksa o ev icin mi uygun. Evde oyle giydirip disari cikarken bir de icine badi mi giydireyim. ?
Yarin cikicaz insallah kiyafetlerini ayarliycam ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?