Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim kızımda kollarını açarak sıçrıyor

DidemGullu ubo benim bebeğimde ilk haftalarda fazlaydı evet maalesef netten bakınca ilk moro refleksi var ardından epilepsiden ya da enfeksiyon dan şüpheleniyorlar. bizde hepsi temiz küçük bebişim 24 saat kafasında bir sürü kabloyla takip altındaydı. hiçbirşey çıkmadı. ama içim hala rahat değil. gerçi baya azalttı günlerce yapmadığı da oluyor. burada özel çocuk Dr una götürdüm bazı bebekler dışarı adaptasyon sorunu yaşayabilirler yarım kundak yap dedi. ama ben yapamıyorum beceremiyorum.bide ilk haftalar yapılmadığı için alışmış eller dışarda olacak yoksa kıyamet kopuyor. yeni bebeği olacaklara tavsiyem kesinlikle yarım kundak yapsınlar. sağlıkla kalın

Sarıp sarmalayincada kendi sıkıyor kızarıyor

Kundagi acmakla ugrasmayacagi kadar siki yapmak onemli. Gevseyebilir birseyse acmaya ugrasmaktan kendilerini sikip kizartiyolar gercekten.

Bir de aliskanlik kazandirmak isterken nasil sundugumuz onemli. Kundakladiktan sonra kucagimiza alip sakin sarki soyleyip hafifce sallarsak sakinlessin diye onu bizim sesimiz ve o ritimle bagdastirip guvenir. Buna ragmen bazi bebekler sevmiyorsa o da bebegin karakteridir olumune zorlamamak lazim.

Dediğin gibi benim kızımın da altını silerken fışkırıyor sulu sulu ama ıkınması huzursuzluğu yok bilemedim
Belki darlık mı vardır acaba bende bilemedim cnm istersen göster rahatla banada bilgi ver :)

Cnm bence kesinlikle facebook da emziren anneler diye kapalı grup var onu takip etmelisin belki mamayı bile bırakıp sadece emzirirsin sağmakla çıkan sütle emmekle çıkan süt farklıymış orayı takip et ve ona göre bi yol izle bence.

Bebeginiz kac gunluktu acaba

Bugün 29 günlük oldu cnm

Çok geçmiş olsun dualarımız berille inşallah güzel bi ameliyat olur kurtarırsın cnm allaha emanet

Iyi pazarlar kizlar.22 eylulu sabahi saat 9:06 bebegimi kucagima aldim.Spinal sezeryanla dunyaya geldi oglum.3430 gr ve 51 cm.Bu duygu o kadar karmasik biseymis ki anne olunca anladim.Cennet kokulu sicacik yavrumun kokusunu aldiktan sonra daha iyi anladim annemi.Butun dogum yapan arkadaslara gecmis olsun ve Allahim anali babali buyutsun.Dogum yapacak olan arkadaslarida Rabbim bir sancida kurtarsin.Allahim kimseyide ailesiyle ve evladiyla sinamasin.Sizi cok opyruz teyzeleri

Canim mrb ben de doğum yapmayı bekliyorum sonhaftam inş spinal Sezeryan kendin mi istedin ben de aynı şekilde olsun istiyorum normal doğumdan korkuyorum iyileşme sürecin nasıl gidiyo

Canim mrb ben de doğum yapmayı bekliyorum sonhaftam inş spinal Sezeryan kendin mi istedin ben de aynı şekilde olsun istiyorum normal doğumdan korkuyorum iyileşme sürecin nasıl gidiyo
Cnm bende spinal oldum..herkeste ayni mi.bilmem ama benim iyilesme surecim cok hizli oldu 3.gun ufak tefek islerimi yaptim 1 hafta da gayet iyidim.stres yapma bol bol su ic

gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini .darısı bAşımıza doğum hikayenide bekliyoruz

Kizlar size 2 sey sorucam, bugun dogumdan sonra 8. Gunumuz ama oglum yogun bakimda oldugu icin ben daha hic bir sey tecrube edemedim emzirme ve sagma disinda...

1- gunde kac cisli-kakali bez olmasi normal/ iyi?

2- hastaneden cikarken 1 kat zibin, 1 tulum ve battaniye yeterli mi. Yoksa o ev icin mi uygun. Evde oyle giydirip disari cikarken bir de icine badi mi giydireyim. ?

Yarin cikicaz insallah kiyafetlerini ayarliycam ona gore

Canim mrb ben de doğum yapmayı bekliyorum sonhaftam inş spinal Sezeryan kendin mi istedin ben de aynı şekilde olsun istiyoru
Spinal sezeryan kendi istegim cnm.Ben hicbir sikinti yasamadim cok sukur spinalle ilgili.Birazda anestezi doktoruyla alakali olan bise sanirim.Ayaklandim ama hareketlerim kisitli malesef.Dogum yaptiktan sonra oglumu hemen emzirdim ve biraz hirpalandim ben emzirdikce agrilarim siddetlendi ama cok sukur simdi daha iyiyim.Allaha binlerce kez sukurler olsun herseye degiyorlar.Oglumu gordukce agrilarim kalmiyor bile.Normal dogum sansiniz varsa deneyin derim.Benim oyle bir sansim olmadi o yuzden spinali tercih ettim.Saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza almaniz dilegiyle

Hiç bir fikrim yok canım bu ml ler hakkında. Hiç sağıp vermedim. İnş memede uyuduğu günleri de görürsün.

İlk günler çok sıçradı ama artık nadir oluyor çok şükür.

Allah'tan benim çevremde fazla örnek yok. Yoksa ben de aynını yapardım kesin. Şimdi kalça ultrasonu sonucu için sürekli kurup duruyorum
esimin bi akrabasinin kizinda kalca cikikligi vardi simdi hic belirti yok ins ama yinede insan kuruyor bende hep bakiyorum bacaklarina benim randevum carsamba...ins iyi sonuclar aliriz hepimiz

slm cnm..neden yogun bakimda oglun neyse ki yarin evine geciyor cnm gunde benim kizik 3 4 kakali bezi oluyor ama genelde her bezinde az da olsa kaka var ben gunde yaklasik 5 6 bez degistiriyorum hic saymadim fazla da olabilir hastane cikisimda 1 citcitli ustune uzun kol zibin takimi ve battaniye yeterli.gibi ama havalarda serinledi cok ince giydirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…