Peki niçin anne kokusu ile uyumazmisBende de öyle oluyor galiba:) hastanede de ilk gece yanımdan aldılar 3 saat için. Bu odada anne kokusu alıyor, ondan uyumuyor, ama siz uyuyamazsanız sütünüz olmaz, biraz alalım dediler. 24 saatte huyu belli oldu miniğin:)
Ben de aynı moddaydım, biraz düzelttim moralimi. Kalkana süt birikiyordu, ama artık kullanmıyorum, dediğin gibi çamaşırım ıslanmıyor bile. Yarın kilosuna bakılacak, inş iyidir de endişelerim yersizdir.Kızlar selam sürekli ağlama modundayim. Nasılsın deseler hüngür hüngür aglayacagim zor tutuyorum kendimi. Çok sukur herşey yolunda. Bebeğim yanımda ve sağlıklı ama ne bilim. Bir de canimi süt olayı sıkıyor. Ben doğum yapali 14 gün oldu hala öyle aman aman sutum yok. Hiç göğsümden süt akmadi dışarı dusunun. Hiç ped kullanmama gerek kalmadı. Sanki bebeğim doymuyormus gibi hissediyorum dün akşam mama verdim ilk defa ama ağlayarak ben böyle hayal etmemiştim sadece emzirecektim şimdi niye böyle yapıyorum diye yetersiz hissettim kendimi çok karmakarisigim üzgünüm psikolojimi duzeltemiyorum bir turlu
Gözünüz aydın canım, hayırlı olsun, miniğinizle yeni hayatınız bol huzurlu, bereketli, mutlu, sağlıklı olsun inşallahMerhabalar arkadaşlar o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam çok şükür oğlumu sabah 7:45 te kucağıma aldım 7:15 te doğum için geldi doktorum hemen doğum hanaye aldılar beni 7:45 te doğmuştu karnını doyurdum uyuyor şimdi teyzeleri bende uyumayı denicem normal doğum yaptım dikişlerim var o biraz sıkıntı oturup kalkarken ama değdi gerçekten rabbim gönlüme göre verdi normal doğum yapabildim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah doğum yapmayan arkadaşlar sağlıcakla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza daha sonra detaylı yazarım
Sadece kilosu değil. Genel kontrol gibi. Sarılık seviyesine de elektronik bir cihazla bakacaklar. Bir de emzirme ve banyo ile ilgili bişeyler anlatacaklarmış. Doğum paketine dahil bu. İstanbul'da yani bahsettiğim olay.Kilosuna bakmak icin evemi geliyorlar burda oyle bisey yok.neden peki kilolumu buluyolarki anlamadim
Uzmanlar alakası yok diyor ama mideniz çok yanmış miydi. Rabbim size bagislasin. Mubarek sanki bir melek. Allah acısını gostermesin. Ne kadarlik acaba minnakAmin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)
Dua edelim gecsinGünaydın kızlar ya tuhaf bi şekilde herşey yolunda olmasına rağmen ruhum daralıyo iştahım yok süt eksilmesin diye zorla yiyorum resmen niye böyle oldum annem gitti tek kaldım eşim de işe başladı ondan mı acaba bi depresif hava var üstümde sıkılıyorum
Canım güzel haberini bekliyorum, Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallahOlumlu mesajlar için herkese teşekkür ederim. Kontrolden geldim. Dr ultrasonla baktı nst sonucuna göre suni sancıyla dogumu baslatalim dedi. Nst de hafif sancim çıkmış suyu da yerinde perşembeye kadar bekleyelim bu arada kendisi gelebilir dedi. Gelmezse perşembe sabah suni sancıyla dogumu baslatcak galiba. Yine bana beklemek kaldı.
Ben bunu lohusa terliği tacı takımıyla yaptırdım. Modeli trendyolda küçük rüyalar diye bir butikte görmüşüm. Yine trendyolda değişik modeller oluyor farklı markalarda. Aramalara Bebek bandı yazıyorum:)Canim neden uzuuorsun kendini hayirlisiyla saglikla gelsinler de gerisi gercekten teferruat. Rahat ol lutfen.
Cok tatli bantlariniz ama yaaa. Ben kel kizima da alayim diyorum ama nerde bulunur ki boyle cici bici seyler? Erkek annesi kidemlisi olunca hic bilmiyorum boyle seyleri :)
Lohusalik hep bunlar. Bi de istanbulda falansan gri havalar da basar. Komik bisiler oku ya da izle derim evden cikamiyosan. Bebisle muzik acip dans et iyi gelir o da. Hepsi gececek insallah ah bu hormonlar...
Gozun aydin canim saglikla buyusun melegin. Hosgeldin iki cocuklular klubune :)
Bugun hepimizin sendromu gelmis. Kacinci post bu agladim yetemiyorum seklinde okudugum. Allah hepimizin icine ferahlik versin
Ya iste arttirmak icin sag ama saginca gelen seyi ciddiye alma adi ustunde o pompa bebegin kadar cekemez bisi. Bol bol firsat buldukca emzir. Onun emme gucu artsin ki senin de sutubu ceksin bol bol.
Masallah kilo alimi gayet guzel hic takma. Bebis de antreman yapa yapa ekmegini tastan cikarmayi ogrenecek. Hayat bi mucadele simdiden hazirlaniyolar annesi :)
Bayiliyorum lohusa insanin moralini daha da bozan insanlara. Hangisine sozun geciyosa al karsina konus. Ben senden vazgecemem sen de benim ve evladimin iyiligi icin uzatma diye. Bin turlu seyle ugrasiyorsub zaten hic hos olmamis
Bazı bebekler öyle oluyormuş, anne kokusu sürekli uyarıyormuş. O yüzden büyün gece göğsümde durmak istiyordu.Peki niçin anne kokusu ile uyumazmis
Fikriniz var mı hani hep deriz ya anne kokusu ile sakinleşir diye
Daha öğrenecek ne çok şey varmis
İnşaallah almıştır senin bebisinde canim. Yok aslında Dr demedi. Sarılık olmuştu geçen hafta Dr sütun yeterli emzir dedi uyanmiyordu gündüz mama vereyim mi dedim gerek yok ama en kötü istersen 1 kere verebilirsin dedi benim dünkü vermem tamamen kendimceBen de aynı moddaydım, biraz düzelttim moralimi. Kalkana süt birikiyordu, ama artık kullanmıyorum, dediğin gibi çamaşırım ıslanmıyor bile. Yarın kilosuna bakılacak, inş iyidir de endişelerim yersizdir.
Sen de üzme kendini, herşey düzene girer zamanla. Sana doktor mu mama vermeni söyledi?
Yok yanmadı gerçekten de. Burada 9 günlüktü. Bugün 18 olduk. Sanki zayıflıyor gibi geliyor bana ama inş benim kuruntumdur.Uzmanlar alakası yok diyor ama mideniz çok yanmış miydi. Rabbim size bagislasin. Mubarek sanki bir melek. Allah acısını gostermesin. Ne kadarlik acaba minnak?
gündüz uykusu uyuyabiliyorsan senin için çok güzel:))) iyiyiz canım, her şey yolunda çok şükür, yanımda mıyık mıyık uyuyor Selim Tuna, günlerden sonra ben de yatıp ilk defa gündüz uykusu uyudum, gece sık kalkıyoruz, bir de humana içiyorum o mu yapıyor bilemiyorum, sürekli başım dönüyor.
Aslında hiç stresli değilim böyle bir soğuk kanlılığım var benimCanım ameliyata girmeden tokana kadar çıkarıyorsun. Onlar seni uyarıyor zaten ki alyans kesinlikle olmaz ellerini sabitleyip nabız felen için makineye bağlıyorlar parmagindan. Ondan sen bu aksam çıkarmaya bak. Stres yapma bu gece çok guzel uyumaya bak sağlıkla kavusun prenses berilcige :)
Hiç olumsuz düşünme canım, duanı et gir doğumuna, inşallah sağlıkla yavruna kavuşacaksın. Maalesef bazı insanlar moral bozmak için kurulmuş gibi şu hayatta.@ajenjo çok sevindim cnm analı babalı büyütün inşallah
Benimde öğleden sonra randevum var bakalım dr ne yapacak. Küçük bir çanta hazırlayıp gideceğim suni sancıyla dogumu baslatalim derse eve gidip hazırlanacak gücü kendimde bulamam. İşleme hemen baslansin istiyorum. Valizi eşim sonradan getirsin. Süsleri falan gözüm görmüyor şu ara. Çevredekiler beni çok gerdi benimki 42 de geldi, benimki 40+4 de sezeryan olduama örneklerdeki çocuklar engelli veya doğduktan sonra bir süre sağlık sorunuyla ugrasmislar. Beklemek beni çok strese soktu. İnşallah bebeklere saglikla kavusuruz
Gece o denli yorulunca gündüz uyuyabildim canım, yoksa hiç uyuyamazdım, mis gibi oluyorlar tubiş, uyurken de çok özlüyor insan, sen de yarın kavuşuyorsun inşallah canım, bambaşka bir şeygündüz uykusu uyuyabiliyorsan senin için çok güzelselim tunacık da ne tatlıdır şimdi canm humanadan diye düşünüyorsan bir süre içme bak bakalım belki başka bişeydendir dikkat et kendine evde yalnız mısın?
Ben doğum yapmadim sizi anlıyorum dersem yanlis cumle kurmuş olurum herhalde ama lütfen izleyin kendinizi. En olumlusuna bakmaya çalışınKızlar selam sürekli ağlama modundayim. Nasılsın deseler hüngür hüngür aglayacagim zor tutuyorum kendimi. Çok sukur herşey yolunda. Bebeğim yanımda ve sağlıklı ama ne bilim. Bir de canimi süt olayı sıkıyor. Ben doğum yapali 14 gün oldu hala öyle aman aman sutum yok. Hiç göğsümden süt akmadi dışarı dusunun. Hiç ped kullanmama gerek kalmadı. Sanki bebeğim doymuyormus gibi hissediyorum dün akşam mama verdim ilk defa ama ağlayarak ben böyle hayal etmemiştim sadece emzirecektim şimdi niye böyle yapıyorum diye yetersiz hissettim kendimi çok karmakarisigim üzgünüm psikolojimi duzeltemiyorum bir turlu
Canım maşallah sizesonunda yazabiliyorum bende ilk once birikenyazilarinizi okumak istedim. dogumu bekleyenlere bol sabir, bebislerine kavusanlara da kolaylik diliyorum, gozunuz aydin. biz de 16.09.2016 saat 17.48de kavustuk oglusumuza. cuma gunu muayenem vardi. doktor acikligimin ve rahim agzimin uygun oldugunu dogumu baslatabilecegini soyledi. ona gore sunni sanciyla dogrudurust agri cekmeden biriki saatte doguracaktim ancak oyle olmadi. sunni sancilar cok kuvvetli verilmesine ragmen acikligim devam etmedi. ben artik bayilacak gibiydim ve sezaryene dondu dogum seklim. hemen spinal anestezi yapildi ve Çinar beyimizi kucagimiza aldik. tahmin edilenden de kilolu cikti ve ebemize gore normal dogum bundan baslamamis olabilirmis. 3940gr geldi oglusum. cok zorlu bir baslangici oldu dogumumun ama sonu guzel bitti. sezaryen cok zor gelmedi bana o sancilardan sonra. zaten ertesi sabah doktorum beni iyi gorunce taburcu etti. tabi hareketlerimin kisitli olmasi zor oluyor bebegimin bakimi sirasinda. bazen cok canim aciyor. ama her sey viz geliyor oglusumu gorunce. bakmaya doyamiyorum. firsat bulsam bile uyuyamiyorum. gozum hep onda. sutum basta yoktu ancak simdi masallahi var. darisi tum bekleyenlerin basina, herkese kolayve saglikli dogum diliyorum.
Amin Cnm insallahhCanim neden uzuuorsun kendini hayirlisiyla saglikla gelsinler de gerisi gercekten teferruat. Rahat ol lutfen.
Cok tatli bantlariniz ama yaaa. Ben kel kizima da alayim diyorum ama nerde bulunur ki boyle cici bici seyler? Erkek annesi kidemlisi olunca hic bilmiyorum boyle seyleri :)
Lohusalik hep bunlar. Bi de istanbulda falansan gri havalar da basar. Komik bisiler oku ya da izle derim evden cikamiyosan. Bebisle muzik acip dans et iyi gelir o da. Hepsi gececek insallah ah bu hormonlar...
Gozun aydin canim saglikla buyusun melegin. Hosgeldin iki cocuklular klubune :)
Bugun hepimizin sendromu gelmis. Kacinci post bu agladim yetemiyorum seklinde okudugum. Allah hepimizin icine ferahlik versin
Ya iste arttirmak icin sag ama saginca gelen seyi ciddiye alma adi ustunde o pompa bebegin kadar cekemez bisi. Bol bol firsat buldukca emzir. Onun emme gucu artsin ki senin de sutubu ceksin bol bol.
Masallah kilo alimi gayet guzel hic takma. Bebis de antreman yapa yapa ekmegini tastan cikarmayi ogrenecek. Hayat bi mucadele simdiden hazirlaniyolar annesi :)
Bayiliyorum lohusa insanin moralini daha da bozan insanlara. Hangisine sozun geciyosa al karsina konus. Ben senden vazgecemem sen de benim ve evladimin iyiligi icin uzatma diye. Bin turlu seyle ugrasiyorsub zaten hic hos olmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?