Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Peki niçin anne kokusu ile uyumazmis
Fikriniz var mı hani hep deriz ya anne kokusu ile sakinleşir diye
Daha öğrenecek ne çok şey varmis

Ben de aynı moddaydım, biraz düzelttim moralimi. Kalkana süt birikiyordu, ama artık kullanmıyorum, dediğin gibi çamaşırım ıslanmıyor bile. Yarın kilosuna bakılacak, inş iyidir de endişelerim yersizdir.
Sen de üzme kendini, herşey düzene girer zamanla. Sana doktor mu mama vermeni söyledi?

Gözünüz aydın canım, hayırlı olsun, miniğinizle yeni hayatınız bol huzurlu, bereketli, mutlu, sağlıklı olsun inşallah

Kızlar herkese kolay gelsin. Hamilelik ayrı zor annelik ayrı zor. İnşallah en az hasarla atlatalim bu günleri. Benim bebe hala gelmedi yarın kontrol var ve suni sancı ile dogumu başlamayı düşünüyor dr. Bende kendisi doğal sancıyla gelsin istiyorum. Sabahtan beri pilates topunun tepesinde zipliyorum. dua edin bu gece olsun dogumum. Çünkü yarın hastaneye herkes toplanacak ve eminim gergin bir ortam olacak. Kimseler duymadan doğsun diye dua ederken gelmedikçe tüm akraba ve arkadaşlar benden daha panik ve meraklı hale geldiler. Son şansım bu gece

Kilosuna bakmak icin evemi geliyorlar burda oyle bisey yok.neden peki kilolumu buluyolarki anlamadim
Sadece kilosu değil. Genel kontrol gibi. Sarılık seviyesine de elektronik bir cihazla bakacaklar. Bir de emzirme ve banyo ile ilgili bişeyler anlatacaklarmış. Doğum paketine dahil bu. İstanbul'da yani bahsettiğim olay.

Amin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)
Uzmanlar alakası yok diyor ama mideniz çok yanmış miydi. Rabbim size bagislasin. Mubarek sanki bir melek. Allah acısını gostermesin. Ne kadarlik acaba minnak?

Dua edelim gecsin
Tabiki öyledir zaten siz sebebini aciklamissiniz
Sadece suna odaklanin lutfen
Gececek hepsi
Ben mide ağrısı için dr a gitmiştim
Bi derdin mi var deyince hayır yok yeni evlendim evlilik öncesi stres vardı deyince
Adam bana daha ne olsun yeni bir hayat demisti
Şimdi dusunuyorum da evet evde yalnız idim anne baba a yok
Yemek yap vs
Şimdi siz de yeni bir hayata geçiş yaptiniz
Allah hafif atlatmayi nasıl etsin
İnşirah suresini okuyun bol bol ve gücüne inanın..

Canım güzel haberini bekliyorum, Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah

Ben bunu lohusa terliği tacı takımıyla yaptırdım. Modeli trendyolda küçük rüyalar diye bir butikte görmüşüm. Yine trendyolda değişik modeller oluyor farklı markalarda. Aramalara Bebek bandı yazıyorum:)

İnşaallah almıştır senin bebisinde canim. Yok aslında Dr demedi. Sarılık olmuştu geçen hafta Dr sütun yeterli emzir dedi uyanmiyordu gündüz mama vereyim mi dedim gerek yok ama en kötü istersen 1 kere verebilirsin dedi benim dünkü vermem tamamen kendimce

Uzmanlar alakası yok diyor ama mideniz çok yanmış miydi. Rabbim size bagislasin. Mubarek sanki bir melek. Allah acısını gostermesin. Ne kadarlik acaba minnak?
Yok yanmadı gerçekten de. Burada 9 günlüktü. Bugün 18 olduk. Sanki zayıflıyor gibi geliyor bana ama inş benim kuruntumdur.

gündüz uykusu uyuyabiliyorsan senin için çok güzel selim tunacık da ne tatlıdır şimdi canm humanadan diye düşünüyorsan bir süre içme bak bakalım belki başka bişeydendir dikkat et kendine evde yalnız mısın?

Merhaba sevgili arkadaşlar, emziren anneler, günde kaç kez pompa yapıyorsunuz? Dün ev ziyareti için hemşire geldi. Emzirdikten sonra her iki göğsüde pompala dedi. Düz mantık arz talep ile daha çok süt oluyormuş. Ben günde sadece 1 kez pompa yapabiliyorum. Birde sağdığımız sütlerden bebeğe kaç cc vermek lazım acaba? Kızım bugün 15 günlük oldu.

Aslında hiç stresli değilim böyle bir soğuk kanlılığım var benim şu yüzük işine de bir çare bulacağım artık teşekkürler canm

Hiç olumsuz düşünme canım, duanı et gir doğumuna, inşallah sağlıkla yavruna kavuşacaksın. Maalesef bazı insanlar moral bozmak için kurulmuş gibi şu hayatta.

Gece o denli yorulunca gündüz uyuyabildim canım, yoksa hiç uyuyamazdım, mis gibi oluyorlar tubiş, uyurken de çok özlüyor insan, sen de yarın kavuşuyorsun inşallah canım, bambaşka bir şey humana sütümü çok atttırdı gibi hissediyorum, ondan bırakasım yok ama sanırım o etkiliyor, başım sürekli bana fazla geliyor, evde kayınvalidem ve annnem var, yalnız değilim tatlım, öpüyorum seni, yarın güzel haberlerini bekliyorum

Ben doğum yapmadim sizi anlıyorum dersem yanlis cumle kurmuş olurum herhalde ama lütfen izleyin kendinizi. En olumlusuna bakmaya çalışın
Binlerce bebeği olmayan insan var
Sonra olup sorun yaşayan var
Sonra hiç emziremeyen hep mama veren var
Rabbim size lutfetti verdi yanibasinizda
Cennet kokusuna odaklanmaya çalışın
İster istemez etkileniyoruz
Etrafımızda size devamlı sutunuzu soran
Yada suçlar tarzda konuşan insanlar mı mevcut acaba ondan oluyor olabilir mi?

Canım maşallah size hoşgeldi Çınar bebek gözünüz aydın olsun, tebrik ediyorum, Rabbim hayırlı evlat etsin, ömrü bahtı güzel olsun kuzunun.

Ami
Amin Cnm insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…