Son cümlen gece grce beni de güldürdüBenim de yarın 40 hafta bitiyor vee kontrolum var. Acaba suni sancı falan deneyip dogumu başlatır mi yoksa bekler mi hiç fikrim yok. Çok rahat adam doktorcum. Birşey sorunca içerde kalan yok vakti gelince çıkacak sen merak etme diyor.Bende biliyorum çıkacak ama nasıl ne zaman merak ediyorum sonuçta benden çıkacak dimi ama
Canim hosgelmis Çınar bey :) hakkinizda hayirlisi olmus demek ki. Saglikla buyutmek nasib olsun. Sen de cabucacik toparlan insallah. Ama uyumayi ihmal etme sutun etkilenmesin firsatin oldukca uyu :))sonunda yazabiliyorum bende ilk once birikenyazilarinizi okumak istedim. dogumu bekleyenlere bol sabir, bebislerine kavusanlara da kolaylik diliyorum, gozunuz aydin. biz de 16.09.2016 saat 17.48de kavustuk oglusumuza. cuma gunu muayenem vardi. doktor acikligimin ve rahim agzimin uygun oldugunu dogumu baslatabilecegini soyledi. ona gore sunni sanciyla dogrudurust agri cekmeden biriki saatte doguracaktim ancak oyle olmadi. sunni sancilar cok kuvvetli verilmesine ragmen acikligim devam etmedi. ben artik bayilacak gibiydim ve sezaryene dondu dogum seklim. hemen spinal anestezi yapildi ve Çinar beyimizi kucagimiza aldik. tahmin edilenden de kilolu cikti ve ebemize gore normal dogum bundan baslamamis olabilirmis. 3940gr geldi oglusum. cok zorlu bir baslangici oldu dogumumun ama sonu guzel bitti. sezaryen cok zor gelmedi bana o sancilardan sonra. zaten ertesi sabah doktorum beni iyi gorunce taburcu etti. tabi hareketlerimin kisitli olmasi zor oluyor bebegimin bakimi sirasinda. bazen cok canim aciyor. ama her sey viz geliyor oglusumu gorunce. bakmaya doyamiyorum. firsat bulsam bile uyuyamiyorum. gozum hep onda. sutum basta yoktu ancak simdi masallahi var. darisi tum bekleyenlerin basina, herkese kolayve saglikli dogum diliyorum.
Ne kadar iyi dmeis doktorun. Sezeryan de olsa bebegin kendi istedigi hazir oldugu vakitte gelecek, super .Kızlar ben fazla takip edemiyorum doğumu yakın olanlar kaç haftalik acaba ben de 38+2deyim Dr sancı bekliycez Sezeryan da olsa diyo valla canıma tak etti
Canim hic moralini bozma. Ben de son 4 gunumu oyle kafa karisikligi moral bozuklugu ile gecirdim. Tabi anlik oluyordu bu aglamalarim hemen kendimi toparliuordum ama istemsiz olarak geliyordu. Benim de gunum dolmasina ragmen hatta 2 cm aciklik olmasina ragmen bebek hic asagi inmedi. Ta ki doguma kadar. Sancilar gelince indi sanirim. Ki doktorum normal dogumdan umudunu kesmisti artik, bugun suni sanci olmazsa sezeryan olcak diyordu. Ama dun kendisi dogdu . 41+4te. Sen de daha 40taymissin en azindan 41i bekleyebilirsiniz bebegin suyunda vs azalma risk yoksa. Moralini yuksek tut. Acilma icin de meryem ana otu tavsiye ederim bulabilirsen. Bende ise yarayan o muydu bilmiyorum ama dogumum cok sukur kolay gecti sayilir. Koridorda doguruyordum nerdeyse :))Herkese merhaba kızlar. Öyle çok sayfa birikmiş ki okumaya fırsatım yok malesef, internet erişim sıkıntım var foruma hiç bakamıyorum. Çok Doğum yapan olmuş e Tabiki olur Eylül bitiyor neticede, hepinizin mis kokulularını Allah sizlere bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah.
Bizi soracak olursanız, pek mutlu haberlerimiz yok, 40 haftamız doldu kafa aşağıda pozisyon uygun ama kanala inmiyor kafası. Nst de 100 ü aşan sancılarım çıkıyor ama rahim ağzı tamamen kapalı. Çatı muayenesi oldum ama doktorum dar olduğunu yine de ben normal Doğum istediğim için deneyeceğini söyledi. Suni sancı versem bile kafa bu kadar yukarıdayken işe yaramaz boşuna çekersin dedi. Kızım şuan 3640 kg. Eğer 3800 ü aşarsa hiç denemeyeceğim normal dedi. Cumaya sezaryen günü verecekti bari pazartesi ya da salı olsun belki kendi gelmeyi seçer dedim son bir gayret, Salı'ya anlaştık ama çok riskli daha uzatamam dedi. Moralim çok bozuldu çok ağladım, kasılmalarım devam ediyor bir de neden kanala yerleşemiyor bu çocuk çok üzgünüm çok...
Allah anali babali buyutsun. Masallah tombige :)) her iste bir hayir varmiss suni sancinin da ise yaramamasi belki de isabet olmus kilosu baya varmis bebisin . Allah saglik sihhat versin ikinize desonunda yazabiliyorum bende ilk once birikenyazilarinizi okumak istedim. dogumu bekleyenlere bol sabir, bebislerine kavusanlara da kolaylik diliyorum, gozunuz aydin. biz de 16.09.2016 saat 17.48de kavustuk oglusumuza. cuma gunu muayenem vardi. doktor acikligimin ve rahim agzimin uygun oldugunu dogumu baslatabilecegini soyledi. ona gore sunni sanciyla dogrudurust agri cekmeden biriki saatte doguracaktim ancak oyle olmadi. sunni sancilar cok kuvvetli verilmesine ragmen acikligim devam etmedi. ben artik bayilacak gibiydim ve sezaryene dondu dogum seklim. hemen spinal anestezi yapildi ve Çinar beyimizi kucagimiza aldik. tahmin edilenden de kilolu cikti ve ebemize gore normal dogum bundan baslamamis olabilirmis. 3940gr geldi oglusum. cok zorlu bir baslangici oldu dogumumun ama sonu guzel bitti. sezaryen cok zor gelmedi bana o sancilardan sonra. zaten ertesi sabah doktorum beni iyi gorunce taburcu etti. tabi hareketlerimin kisitli olmasi zor oluyor bebegimin bakimi sirasinda. bazen cok canim aciyor. ama her sey viz geliyor oglusumu gorunce. bakmaya doyamiyorum. firsat bulsam bile uyuyamiyorum. gozum hep onda. sutum basta yoktu ancak simdi masallahi var. darisi tum bekleyenlerin basina, herkese kolayve saglikli dogum diliyorum.
Bir avazda kavusursun bebisine insallah canım. Kalbim seninle:) Sağlıkla gelsinİyi geceler arkadaşlar şuan size hastahaneden bildiriyorum akşam 9 da sancılarım başladı takip ettik 4 dk da 1 maksimum 50 sn şeklinde geldi hep doktoruma sancı notlarımı attım hastahaneye gel dedi yaklaşık saat 22:00 dan beri hastahanedeyim 3cm açılmam varmış çatı muayenesi normal doğuma elverişli çıktı bundan sonrası beklemedeyiz artık az önce lavman yapıldı biraz uyumayı denicem bakalım bol bol dua edin olurmu benim oğlan 22 eylülü beklemicek sanırım :)
Amiin Amiin inşallah darısı tüm doğum yapmayı bekleyenlerin başına inşallahBir avazda kavusursun bebisine insallah canım. Kalbim seninle:) Sağlıkla gelsin
Hadi hayırlısı. Olacak gibi bu iş:) sancılarının kendi kendine başlaması iyi olmuş, öteki türlü baya stres oluyor. Bir avazda alırsın inş oğlunu kucağına. Fırsat bulunca yaz.İyi geceler arkadaşlar şuan size hastahaneden bildiriyorum akşam 9 da sancılarım başladı takip ettik 4 dk da 1 maksimum 50 sn şeklinde geldi hep doktoruma sancı notlarımı attım hastahaneye gel dedi yaklaşık saat 22:00 dan beri hastahanedeyim 3cm açılmam varmış çatı muayenesi normal doğuma elverişli çıktı bundan sonrası beklemedeyiz artık az önce lavman yapıldı biraz uyumayı denicem bakalım bol bol dua edin olurmu benim oğlan 22 eylülü beklemicek sanırım :)
İyi geceler arkadaşlar şuan size hastahaneden bildiriyorum akşam 9 da sancılarım başladı takip ettik 4 dk da 1 maksimum 50 sn şeklinde geldi hep doktoruma sancı notlarımı attım hastahaneye gel dedi yaklaşık saat 22:00 dan beri hastahanedeyim 3cm açılmam varmış çatı muayenesi normal doğuma elverişli çıktı bundan sonrası beklemedeyiz artık az önce lavman yapıldı biraz uyumayı denicem bakalım bol bol dua edin olurmu benim oğlan 22 eylülü beklemicek sanırım :)
O duzeni hergecen gun degisiyor bebislerin hicbir saglik sorunu olmasa bile galiba anne kokusu istiyorlar,kimisi ic camasirini(atlet,sudyen)koyuyor bebisin yanina anne kokusu alip uyusun diye ama ben denemedim hic etkisini bilmiyorum ama cok mantikli gelidi :))Ya kızlar gündüz anladık da benim kız geceleri de emdikten sonra rahat uyumuyor. Kaç kere altını değiştirme, emme, uyuma, yatağa yatırma, uyanma, ağlama seansı yapıyoruz. Yani öyle uyanıp, emip geri uyumak yok. Ne yapabilirim bu konuda? Çözüm bulan var mı? Bu arada gündüz de sadece 1 kere 2 saat kadar uyuyor.
Gozun aydin insallah dogumun kisa surmustur ve suan yavrun kollarindadirİyi geceler arkadaşlar şuan size hastahaneden bildiriyorum akşam 9 da sancılarım başladı takip ettik 4 dk da 1 maksimum 50 sn şeklinde geldi hep doktoruma sancı notlarımı attım hastahaneye gel dedi yaklaşık saat 22:00 dan beri hastahanedeyim 3cm açılmam varmış çatı muayenesi normal doğuma elverişli çıktı bundan sonrası beklemedeyiz artık az önce lavman yapıldı biraz uyumayı denicem bakalım bol bol dua edin olurmu benim oğlan 22 eylülü beklemicek sanırım :)
Masallah masallah Rabbim anali babali buyutsun insallah,nazarlardan korusunsonunda yazabiliyorum bende ilk once birikenyazilarinizi okumak istedim. dogumu bekleyenlere bol sabir, bebislerine kavusanlara da kolaylik diliyorum, gozunuz aydin. biz de 16.09.2016 saat 17.48de kavustuk oglusumuza. cuma gunu muayenem vardi. doktor acikligimin ve rahim agzimin uygun oldugunu dogumu baslatabilecegini soyledi. ona gore sunni sanciyla dogrudurust agri cekmeden biriki saatte doguracaktim ancak oyle olmadi. sunni sancilar cok kuvvetli verilmesine ragmen acikligim devam etmedi. ben artik bayilacak gibiydim ve sezaryene dondu dogum seklim. hemen spinal anestezi yapildi ve Çinar beyimizi kucagimiza aldik. tahmin edilenden de kilolu cikti ve ebemize gore normal dogum bundan baslamamis olabilirmis. 3940gr geldi oglusum. cok zorlu bir baslangici oldu dogumumun ama sonu guzel bitti. sezaryen cok zor gelmedi bana o sancilardan sonra. zaten ertesi sabah doktorum beni iyi gorunce taburcu etti. tabi hareketlerimin kisitli olmasi zor oluyor bebegimin bakimi sirasinda. bazen cok canim aciyor. ama her sey viz geliyor oglusumu gorunce. bakmaya doyamiyorum. firsat bulsam bile uyuyamiyorum. gozum hep onda. sutum basta yoktu ancak simdi masallahi var. darisi tum bekleyenlerin basina, herkese kolayve saglikli dogum diliyorum.
Insallah saglikla almissindir oğlunu kucagina .İyi geceler arkadaşlar şuan size hastahaneden bildiriyorum akşam 9 da sancılarım başladı takip ettik 4 dk da 1 maksimum 50 sn şeklinde geldi hep doktoruma sancı notlarımı attım hastahaneye gel dedi yaklaşık saat 22:00 dan beri hastahanedeyim 3cm açılmam varmış çatı muayenesi normal doğuma elverişli çıktı bundan sonrası beklemedeyiz artık az önce lavman yapıldı biraz uyumayı denicem bakalım bol bol dua edin olurmu benim oğlan 22 eylülü beklemicek sanırım :)
gazi vardr cnm benim kizda gunduz pek uyumuyor ama gazini guzel cikardimi misler gibi uyuyor..karnina sirtina ayaklarina bebek yagi ya da losyonla masaj yap bebekleri rahatlatiyor..doktorun gaz ilaci verdi mi...ben kendim ictigim rezene kimyondan arada bebek cok huzursuzlandiginda veriorum aktardan tohum aldimYa kızlar gündüz anladık da benim kız geceleri de emdikten sonra rahat uyumuyor. Kaç kere altını değiştirme, emme, uyuma, yatağa yatırma, uyanma, ağlama seansı yapıyoruz. Yani öyle uyanıp, emip geri uyumak yok. Ne yapabilirim bu konuda? Çözüm bulan var mı? Bu arada gündüz de sadece 1 kere 2 saat kadar uyuyor.
Ağzı olan herkes konuşuyor zaten.ajenjo çok sevindim cnm analı babalı büyütün inşallah
Benimde öğleden sonra randevum var bakalım dr ne yapacak. Küçük bir çanta hazırlayıp gideceğim suni sancıyla dogumu baslatalim derse eve gidip hazırlanacak gücü kendimde bulamam. İşleme hemen baslansin istiyorum. Valizi eşim sonradan getirsin. Süsleri falan gözüm görmüyor şu ara. Çevredekiler beni çok gerdi benimki 42 de geldi, benimki 40+4 de sezeryan olduama örneklerdeki çocuklar engelli veya doğduktan sonra bir süre sağlık sorunuyla ugrasmislar. Beklemek beni çok strese soktu. İnşallah bebeklere saglikla kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?