Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Böylede planlı doğumu başlatmak gibi oldu ay bi heyecan yaptım eşime diyorum aşkım az bi gaz ver bana diye acale etme daha günü var aşkım bekle diyor gıcık ya :)
Ay çokda sona kalamsn ya altı gün kalmş en fazla senin:) biraz doğumu tetikle yeter doğsn:))
dua ederiz cnm inşllh ilk denemde tutar bebeğin cnm rabbim yar ve yardmcnz olsn inşllh

Kızlar merhaba bende geçen hafta bugün sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Ağrı'larım halen devam ediyor. Bizim şöyle bir sıkıntımız var. Kızım mememi yalancı meme olarak kullanıyor. Geceleri sabahlıyoruz. Memede uyuyor. Memeden çekecek olsam ya da yatağına koymak istesem basıyor çığlığı. Mecburen yalancı meme veriyorum akşamları. Ne önerirsiniz kafayı yemek üzereyimde

Sutun cok geliyorsa sag sutunu canim bende sagip verdim ogluma insallah bebegine yarar sutun sen guzel beslen kemik suyuna corbalar tuket bezelye cok iyi yapiyor besleyici onuda et yada tavuklu yap kimyonlu tuket bebegine gaz yapmasin benimkiler ayda 1.300 aliyorlardi 3.700 dogdu 1 aylik kontrolumuzde 5 kilo oldu oglus boyuda 58 cmm sitres olma buyur annesi :))

Canim benim paylastigim biberon dogal akiskanli icerisinde pipeti var az az emdikce gelir seninkini arastirdim aynisi degil tatlim

Ayyy benim midem cok bulaniyor yaaa (
3gundur boyle
ilk gunler gibi kokulara karsi hassaslastim :// yumusatici aldim bugun camasir yikaniyor ama kokusu midemi kaldirdi mak.bitsi tekrar sadece deterjanla yikiycam
diger kokularda oyle marketteki sebze kokularina dayanamiyorum midem agzimda geziyorum ((
Zaten doguramiyorumda anca belim agrisin yolda yururken kasiklarim agrisin
artik h.sonu geldi okul acilacak kizima dedim;madem dogmadin indir poponu(butun gun poposunu oynatiyorda :)) gununu bekle abiyi okula goturecegiz dedim )

Bnmki almadı emzik şuursuzca emiyor ve sonra burnundan ağzından kusuyor bolca. Emzik alsa biraz normale dönerdik belki :/

Canim benim paylastigim biberon dogal akiskanli icerisinde pipeti var az az emdikce gelir seninkini arastirdim aynisi degil tatlim

Bu biberonu bebege dogru eğemezsin o zaman saniyorum ,pipete mama gelmez cunku. Yani oyle hayal ettim. Birsz daha buyuk bebeklerde daha iyi sanki. 30cc mama aliyor bizim bebis

Bu biberonu bebege dogru eğemezsin o zaman saniyorum ,pipete mama gelmez cunku. Yani oyle hayal ettim. Birsz daha buyuk bebeklerde daha iyi sanki. 30cc mama aliyor bizim bebis
O pipetten gelmiyor süt pipetin amaci hava yutmasini engellemek yine egip veriliyor bende aldim 2 tane :)

Arkadaslar benim ince ince sancilarim oldu bugun aksam uzeri ise bebek top gibi oldu karnimda nefes alamadim
Bu bir defa daha oldu
Ve nefes darligi yasiyorum su anda sanki nefes yetmiyor
Acile gitmeli miyim sizce?

Yalanci meme vermede nasil bir sorun var anlayamadim desem :) bebek ne istiyorsa anne nasil rahat edecekse dogru odur bana gore. Emzik istiyorsa verilir kundak istiyorsa sarilir kucak istiyorsa alinir.. Sadece ileride seni zora sokmayacak tercihler yapmak kritik olabilir. Meme kavramasi anne memesine uygun bi emzik secersen goguslerin yara olmaz mesela.

Gorumcem almisti bu biberondan bebeginin cok gaz sorunu vardi bu pipet biberonun icindeki havayi aliyormus memnun kalmisti

Arkadaslar benim ince ince sancilarim oldu bugun aksam uzeri ise bebek top gibi oldu karnimda nefes alamadim
Bu bir defa daha oldu
bebeğin hareketlerinde azalma varmı? nefes darlığı benim çoktandır oluyo.sen hareketleri bi takip et tatl bişey ye sola yat canım.ama için rahat etmezse git.

Bu bir defa daha oldu

Benim cok oluyor nefesim kesilip karnim sertlesiyor buna kasilma deniyor sanirim duzenli olmasi gerekiyo sancilar gibi yinede dr arayip sorabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…