Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İyi bayramlar arkadaslar biz bu bayram evdeyiz memlekete de gidemedik annemler kv bayram sonu gelecekler. 21 eylülde bende oglumu kucagima alicam. Kizimda genel olmustum bunda dr epudural yapalim dedi ama bende bi korku basladi. Epidural olan arkadaslar nasil memnun kaldınız mi.dr güven bana cok rahat edeceksin diyor ama ben cok tedirginim

cnm ben d vit vermeye basladim dun 3 damla ilk kizima vermemistim bingildagi kucuk die 1 yasindan sonra d vit dusuk cikinca doktor ilac verdi ve kizimda toksik etki yaratti malesef bol sivi vermistim idrarla atiyordu

ASSELL87 R rhyildiz yünlü değil canım giydirdiklerim bura sıcak. belki de sıcaktandır bilmiyorum. kızlar ya bide iki gündür bebeğim çok Zor kakasınj yapıyor 12 saati geçiyo bazen ve çok zorlanıyor. yediklerime de dikkat ediyorum. bu kaka yapmanın çözümü nü bilen var mı ya o ıkındıkça ben karşısında ölüyorum ya yeni anne olunca sorularım da çok valla

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun arkadaşlar tüm aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar geçirin inşallah

Benim kontrolüm vardı bugün sancılarım çıktı nstde doktor da çatı muayenesi yaptı hiçte istememiştim ama neyse açılma yokmuş hiç ama şuan acayip kasık ağrım var adet olucakmışım gibi ve az önce tuvalete gittim minik bi kahverengi leke vardı haftaya pazartesiye kadar dursun istiyordum bebeğim ama sanırım o kadar durmucak doktor ağrı kanama suyun gelirse bekleme diğer kontrolü gel dedi perşembe diğer kontrolüm inşallah durur 19una kadar bi heyecan stres yaptım valla bu arada çarşamba günü 3500 dü bugün 3764 olmuş kilosu Allahım normal doğumu nasip eder inşallah

Canım ben de ilk baslarda siringayla veriodum baktim olmuyo simdi philipsin avent anne meme uyumlu biberonuyla veriyorum cok mecbur kalirsam..süt geliyo ama besleyici değil sanırım 1 saat sonra aglamaya basliyo tekrar
Bende de sut geliyor ama benim de pek besleyici degil saniyorum uf

Medela calma eczanelerden temin edebilir miyim acabaa?

Bir de bebis arada bir oksuruyor 2 3 kere ard arda. Internette hapsirik hickirik ve oksurugun normal oldugunu okudum ama yine de endiselendiriyor. Var mi sizde de boyle olan? 19gunluk bizim bebis.

Ya kızlar birkaç birşey sorucam. Dvit i Dr eve gider gitmez başla dedi eczane ve sağlık ocağı 15 gün diyor hangisini yapmalıyım bilemedim. Birde süt yetiyor mu bebeğimin karni doyuyor mu anlamıyorum. Çok sık uyanıyor kontrolumuze daha var. Sizler nasıl anlıyorsunuz. Buarada banyodan sonra uyandırmak neredeyse mümkün değil gece uyanik ve aglak ne yapmak lazım bilmiyorum

cnm peki kaka kivami rengi nasil..kuru kayisi falan ye belki bebege de iyi gelir bilemedim ama ben bebegin altini actigimda poposunu sildigimde hemen kaka yapio

cnm 15 gunluk oldugunda basla d vite ..sutun yetip yetmedigine de kaka ve cisli bez sayisi ile anlarsin..geceleri isikla uyumasin ki gece ve gunduzu ayirt etsin belki gaz sancisi cekiyordur aglamasindan anlarsin aglarken ayaklarini karnina cekiosa gazdan agliodur

cnm peki kaka kivami rengi nasil..kuru kayisi falan ye belki bebege de iyi gelir bilemedim ama ben bebegin altini actigimda poposunu sildigimde hemen kaka yapio
kıvamı iyi rengi sarı ne yiceğimi Ne yemiyeceğimi şaşırdım ilk üç hafta çok iyiydi bu son bir haftadı r böyle olbey canım belki sen bilirsin kaç saat yapmaması normal

kızlar ya bebişimizin yüzünde biraz da boynunda kırmızı küçük sivilceler çıktı bilgisi olan var mı

Sicaktan oluyor o sivilceler canim. Ter bezleri henuz calismaya baslamamistir muhtemelen baslayinca atar o sivilceleri cok kalin giydirme hava da sicaksa..

Bez sayisi fikir verir yetip yetmedigi konusunda. Yenidogan zaten midesi kucuk oldugu icin sik uyanip emer senin sutun de o yolla artacak zaten. Banyo rahatlatiyormus bebisi ne guzel. Sizi cok yorunca atin banyoya o da rahatlasin uyusun siz de dinlenin madem :)

kıvamı iyi rengi sarı ne yiceğimi Ne yemiyeceğimi şaşırdım ilk üç hafta çok iyiydi bu son bir haftadı r böyle olbey canım belki sen bilirsin kaç saat yapmaması normal

Canim gaz biraz boyle bisi belli bi zaman sonra cikiyor ortaya. Anne sutu alan bebek kabiz olmaz teoride. 1 hafta yapmazsa da sorun yok diyor doktorlar ama rahatsizligi kuzular cekiyor tabi. Gazdan supheleniyorsan karnina ayak altina sicak bisiler koyabilirsin. Burda ilac onerirler ama sansa iyi gelir. Orda ne var ne yok hic bilmiyorum. Boyle bi surec malesef

lalola bizde bol miktarda hıçkırık hapşırma var öksürme de yeni yeni arttı gaz çıkarma yaparken öksürüyor daha cok. Normal diye düşünüyorum ateşi sürekli takip ediyorum zaten o yüzden içim rahat

Allahım çok gerginim zaten nerdeyse hiç uyuyamıyordum bu gece kesin uyuyamam sürekli leke kontrolü yapıyorum sıralama nasıl olucak ne yapıcam bilmiyorum az az minik minik leke oluyor arada kasık ağrımda var kasılma da oluyor ama hastahaneye gitmem için neyi beklemeliyim bilmiyorum doğum yapan arkadaşlarım nolur biraz içimi rahatlatın :)

dogum yapan arkdaslar hayırlıolsun , gögüs kalkan kullanıyormsunuz gercekten gerekli mi ???
Başta almamıştım ve göğüslerim yara oldu özellikle sol göğsüm. Hava almadan olmuyormuş onu anladım sürekli açık da gezemiyorsun. En sonunda sipariş ettim ve o kadar rahatlattı ki kremi sürüp takıyorum keşke hamileyken alıp koysaymışım ben tavsiye ederim

canımtesekkür ederim bilgilendirdigin için ozaman kesin sipariş vericemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…