- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
Kizlar bugun cok kotu birgun benim icin. Zeynebim sabah ateslendi. Hastaneye geldik ve tahliller yapildi. Idrarinda ve kaninda enfeksiyon cikti. Kuzumu daha 16 gunluk oldugu icin yenidogana yatis yaptilar. Kuveze alindi. 3 saatte bir emzirmek icin hastanede bekliyorum. Dualariniza ihtiyacimiz var. Lutfen bizim icin dua eder misiniz
Çooook geçmiş olsun cnm. İnşallah en kisa zamanda saglikla kavusursun kızına. Çok üzme kendini ki sütler kacmasin.Sagolun desteginiz icin arkadaslar. Insallah gececek guclu olmaya calisiyorum. Daha yeni ciktim hastaneden eve gitmeye calisiyorum. Kuzucugum olmadan bir gece cok zor gelecek. Uyurken bile ozlerken onu simdiden burnumda tutuyor mis kokulum
Canım benim kanala 6-7 cm açıklıkla girdi kanala biliyorsun ve doğum sancılarım 24 saat öncesinde başlamıştı. Normali çok istiyorsan doktoruna bu konuda ricada bulunabilirsin. Pelvik muayenen olmuş muydu?Teşekkür ederim canım, son 4 haftadır sürekli kanala yerleşmez diyor doktorumuz, aslında güveniyorum da doktoruma ama normal doğum da istiyorum, kilo, göbek gelişimi de önde, sezaryen olur dedi. 2 hafta önce 2 cm açıklık vardı, şimdilerde ne kadar bilemiyorum, kanala giremediği müddetçe doğum sancısı olmaz dedi, hakkımızda hayırlısı inşallah.
Sagolun desteginiz icin arkadaslar. Insallah gececek guclu olmaya calisiyorum. Daha yeni ciktim hastaneden eve gitmeye calisiyorum. Kuzucugum olmadan bir gece cok zor gelecek. Uyurken bile ozlerken onu simdiden burnumda tutuyor mis kokulum
Kizlar bugun cok kotu birgun benim icin. Zeynebim sabah ateslendi. Hastaneye geldik ve tahliller yapildi. Idrarinda ve kaninda enfeksiyon cikti. Kuzumu daha 16 gunluk oldugu icin yenidogana yatis yaptilar. Kuveze alindi. 3 saatte bir emzirmek icin hastanede bekliyorum. Dualariniza ihtiyacimiz var. Lutfen bizim icin dua eder misiniz
Bşzim biraz erkende doğdu 37+2 gün yani 38. Haftada sezeryanla söyledim de bu dr yok normal değil vs.vs. İlgisiz dr teki bide özel hastane pipisindede yara var herkes sünnet istiyor dedi bizim dr sarılığa bağladıCanim uzme kendini %10 kaybettigi zaten odem. Sizde de durum cok farkli olmamis. Bol bil emzir bu surecte mama takviyesi de alsin yeterli ememiyorsa. Sarilik yukselince bebegi uyanik tutmak zorlasiyor kisa surede daha kalorili birsey almasi daha kolay olur herhalde. Caresiz birsey degil uzup yipratma kendini. Yenidogan sariligi bebeklerin %60inda goruluyor. Kisa surede atlatirsiniz kilo alimi da baslar hic uzulme.
Cinsiyeti ogrendigimden beri en buyuk korkum kiz bebeklerle ilgili bu malesef. Uzmemeye calis kendini kiz bebeklerin cok sik basina geliyor malesef, fizyolojik bi durum. Cabucak atlatip ciksin insallah zeynepcik. Bu arada kac olmustu atesi olctugunuzde?
Allah sana bağışlasın üzme kendini Allahın izniyle seninkide benimkide sağ salim sağlıklı bi şekilde çıkar hastanedenSagolun desteginiz icin arkadaslar. Insallah gececek guclu olmaya calisiyorum. Daha yeni ciktim hastaneden eve gitmeye calisiyorum. Kuzucugum olmadan bir gece cok zor gelecek. Uyurken bile ozlerken onu simdiden burnumda tutuyor mis kokulum
Masallah kuzcuga sana da cok gecmis olsun canim.Kizlar 40+2ydik bugün. Kontrol vardi. Doktor bebegin yine yukarda oldugunu ve hiç acigim olmadigini söyledi. Gittikce büyüyor riske atmayalım dedi. Açıklık yok suni sancı verip seni gün boyu üzmek istemiyorum dedi. Önceki gun 3cm aciklikta bi kadina suni sanci vermis kadin sabahtan aksama kadar aciyi çekmiş ama bebek gelmeyince doktor yine sezaryene cevirmis. Öyle deyince ikna oldum. Normal dogumu cok cok istedigom halde.... O da "Tamam bugün musaitim cuma ve cumartesi tam doluyum"dedi. Ne yapacagimi şaşırdım. Şok oldum. Bi de bugün aöf basvurusu yapmam gerekiyordu. Kendim Türkçe ogretmeniyim ama her ne kadar calissam da okumak isteğim korelmedigi icin doktordan 1 saat izin alip aöf basvurusuna gittim
. Sonra eve gidip bavullarimi hazirladigim susleri aldim. 5 bucuk gibi ameliyata aldilar. 10dk sonra oglum dogdu. Yarim saat sonra da beni odama getirdiler. Oglum 3.300gr ve 50cm. Yavuz Selim :) Doktor bebeğin dogmama sebebini doğumda anestezi doktoruna söyledi. Meğer benim bebeğin kordonu kisaymis o nedenle aşağı inememis oglum... Ikimiz de iyiyiz ama sezaryen agrilari felaket ! Iki saatte bi yürüyüş yaptiriyorlar aglayarak yapiyorum. Normalde canim acık değil.ama bu ağrılar tam bir felaket..Imkani olan normal dogum yapsin. Daha oglumu bile bi güzel sevemedim. Emzirmek cok zevkli.bu arada. Iki göğsümü de verdim.ona masallah cok güzel emiyo... Şimdi mışıl mışıl uyuyor : )
Çok sağol canm evet güzelmiş ciddenZeynep mira
Zeynep mina bunlar çok yakışıyo cnm.
Benim sezeryan olcak normalde bakılmıyor ama nst de kasılmalarım çok çıktığı için bir bakalım yinede açıklık varmı diye yapılmıştıHerkese merhaba ;
Uzun zamandır giremiorum siteye ve bir sürü kişi doğumunu yapmış. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişleriniz.. Bende sezeryan tarihini aldım 19 Eylül.. Bir sorum olacak sezerandan önce çatı muayenesi yapmıyorlar değil mi? sezeeryan için gerek yok sanırım
Canım bugün randevun saat kaçta seni bekliyorum merakla heyecanla. Doğum ne zaman dicek acaba.Çocuğu hastaneye almıyorlar bırakacak yer olsa koşup gelcem yaniCanım çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin, müdahelesi yapılıyor işte ne güzel, emin ellerde zeynep, sütünü de veriyorsun, için rahat olsun en kısa sürede taburcu olur inşallah.
Takvimin yok canım günün dolmuş muydu ay çok heyecanlı Haberlerini bekliyorum belki de bekleyeceksin daha nişan tek başına doğumun başlaması demek değil su sancı gelmeden belli olmazGünaydın kızlar bu sabah nişanım geldi çok heyecanlıyım henüz sancım yok çantamda eksiklerimi tamamlıyorum. Bakalım ne zaman gelecek bizim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?