Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım çok geçmiş olsun, ben henüz doğum yapmadım ama, 8 yıl önce yeğenim 3530 gram doğmuştu, sarılığı 20 ye kadaryükselmişti, 2 defa ışın tedavisi gördü, o dönemde 3200 grama kadar düşmüştü, çok şükür sarılığı atlatınca toparlamıştı kilosu, Allah acil şifa versin

Cok gecmis olsun ama uzme kendini hemen toparlanacak bebisin
Kilo kaybini bilmiyorum ama sinir hastaneye gore degisiyor kimi 16yi yuksrk bulurken kimi sinir olarak kabul edip yatirmiyor
anne sutu-mama takviyesi hemen toparlsnir uzme kendini dualarim sizinle

Kizlar bugun cok kotu birgun benim icin. Zeynebim sabah ateslendi. Hastaneye geldik ve tahliller yapildi. Idrarinda ve kaninda enfeksiyon cikti. Kuzumu daha 16 gunluk oldugu icin yenidogana yatis yaptilar. Kuveze alindi. 3 saatte bir emzirmek icin hastanede bekliyorum. Dualariniza ihtiyacimiz var. Lutfen bizim icin dua eder misiniz

Canım benim kıyamam Allah şifa versin moralini yüksek tut ona en iyi gelecek tedavi senin sütün doktor tedavisinin yanısıra elbette sakın kendini yıpratıp sütünün azalmasına izin verme kızınla elele verip yenin o enfeksiyonu inşallah tez zamanda sağlıcakla eve dönün

Canimmmmm benimmm cok cok gecmis oldun
kiz bebeklerin en buyuk sorunu cok cabuk idrar yolu enf. Oluyorlar
antibiyotik tedavisi ile hemen gecer insallah
yanlis anlama ama bu durumu sebep gostererek k.pederi biraz uzaklastirabilirsin kizindan hatta birazda kizarak

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin, müdahelesi yapılıyor işte ne güzel, emin ellerde zeynep, sütünü de veriyorsun, için rahat olsun en kısa sürede taburcu olur inşallah.

Canım cok üzüldüm lütfen güçlü ol. Unutma zeynepin sana ihtiyaci var onun için guclu olmalisin. Hem kim bilir daha neler yasiycaz bunlar daha başlangıç. Rabbim sifasinu versin düzelsin hemencik insallah minik prenses kiyamam ona

Kızlar boğazım düğüm düğüm bugün eşim evimize döndü ben annemlerdeyim 40imiz çıkana kadar ama simdiden esimin yokluğu oturdu yüreğime simdiden özledim. Ona belli etmiyorum çünkü o daha üzgün kızımı özledim diyor şimdiden. Bu ayrılık diğerlerinden daha bir zor geldi bize. Zaman cabucak geçsin kizimla evimize dönelim sagsalim insallah...

Çok geçmiş olsun canım. Moralini bozma kısa zamanda iyileşip evinize döneceksiniz inşallah. Dualarımız sizinle.

Canim benim kiyamam sana. Benim de bebegim tahlilleri icin 3 gun kuvezde tutuldu emzirmek için her gittiğimde ağlıyordum. Güçlü olmamız lazım sütün kesilmesin. Bir an once toparlar umarım. Saglikla kalinn

Canim uzme kendini %10 kaybettigi zaten odem. Sizde de durum cok farkli olmamis. Bol bil emzir bu surecte mama takviyesi de alsin yeterli ememiyorsa. Sarilik yukselince bebegi uyanik tutmak zorlasiyor kisa surede daha kalorili birsey almasi daha kolay olur herhalde. Caresiz birsey degil uzup yipratma kendini. Yenidogan sariligi bebeklerin %60inda goruluyor. Kisa surede atlatirsiniz kilo alimi da baslar hic uzulme.

Cinsiyeti ogrendigimden beri en buyuk korkum kiz bebeklerle ilgili bu malesef. Uzmemeye calis kendini kiz bebeklerin cok sik basina geliyor malesef, fizyolojik bi durum. Cabucak atlatip ciksin insallah zeynepcik. Bu arada kac olmustu atesi olctugunuzde?

Ben evde koltuk altindan digital olcerle 37.7 olctum. Saglik ocaginda 38.1, hastanede 37.9 olculdu. En son hemsire 37.3 demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…