Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cnm dedigin gibi bir memeye 20 dk doymus oluyor ben dakika tutmuyorum biraz bir memeden biraz diger memeden veriyorum bazen az emdigini dusundugumde 1 saat sonra geri uyandiriyorum yani sk sk emziriyorum gunde 3 lt ye yakinda su iciyorum
anladım canım su konusunda sıkıntım yok nerdeyse tek suyla beslenebilirim sağlıkla kal

Ayy gozunuz aydin sukurler olsun :))sonunu tahmin edemeden okudum :))
Rabbim anali babali buyutsun insallah
sabrini hazmini takdir ettim

Son düzenleme:
Gunaydin herkese,

Masallah ne cok dogum haberimiz olmus. Yakalayabildiklerimi tebrik edeyim hemen :))

Masallah canim normal dogum haberlerine ayri bir seviniyorum. Emzirirken rahim toparlaniyor sanirim o yuzden o sancilar. Saglikla buyusun kuzun..

Gozunuz aydin canim saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah. Sarilik icin gecmis olsun sik sik uyandirip emzirmeye calisiyormussun zaten cabucak gecer insallah

Hosgelmis canim senin de oglun. Saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah :)

Masallah cok heyecanli bir dogum olmus. Ikinizin de iyi olmasina cok sevindim. Saglikla buyutmek nasib olsun :)

Bebeğime kavuştum çok şükür kızlar bekleyen herkes sağlıcakla kavuşur inş bebişlerine

Gozun aydin canim senin de:) saglikla buyusun melegin

Masallah umay izmire canim. Cok cok tatlisiniz. Agrilarin hafiflemistir insallah. Tekrar gozunuz aydin :)

Arkadaşlar bebeğe pudra kullanıyor musunuz? Zararlı diye okudum ama şimdilik sudocrem kullanıyorum poposuna ama boynuna koltuk altına falan pıdra düşünmüştüm bilginiz var mı siz kullanıyor musunuz

Pudra kullanmiyoruz ama 4 sene once alternatif olarak nisasta kullanabiliyorduk. Hatta bazi atopik tipleri icin de banyo suyuna nisasta katiliyordu. Bu bilginin guncelligini bi arastirmam lazim ama cok darda kalirsan aklinda bulunsun..

Ah o sut yok mu.. Ilk bebegimde keske memeye bi sayac takilsa da ne kadar emdigini bilsek diye geziniyordum ortalarda. Ilk memeyi 10-15 dk ne kadar zamanda birakirsa veriyorum. Sonra gaz cikarma alt acma uyku kacirma derken ikinci memeyi teklif ediyorum. Istiyorsa aliyor. Bazen ikinci memeyi 25 dakika emiyor (son kisminda emzik olarak killandigini dusunuyorum) bazen emmeyip yastik olarak kullaniyor. Keyfine kalmis :))

Kizlar nst de sanci cikti. Yatisim yapilcak galiba ebenin gelmesini bekliyoruz. Dua edin bana

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim. Saglikla gelsin insallah.

Kızlar ben hastanedeyim normalde 9 da gelmem lazımdı ama suyum geldi sancı çok fazla yok sabahı bekliyoruz sezeryan için

Kolaylikla gecer insallah sezeryanin canim. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Maşallah ne bereketli bir güne uyandık. Ve bir Zeynep daha dünyaya merhaba der :) Hem de aynı saatte doğmuş benimkiyle fıstık. Çok sevindim senin adına canım maşallah. Allah analı babalı büyütsün Hayırlı uğurlu olsun canım. Senin için en iyisi olmuş tansiyon çok tehlikeli. Allah analı babalı büyütsün.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün canım.

10 dakikada bir de sancım oluyo sizce gitmeli miyim
Doktorunu aradın mı? Haberdar et bizleri canım.

Allah hayırlı uğurlu etsin canım güle güle büyütün bebişinizi.

Teşekkür ederim canım, son 4 haftadır sürekli kanala yerleşmez diyor doktorumuz, aslında güveniyorum da doktoruma ama normal doğum da istiyorum, kilo, göbek gelişimi de önde, sezaryen olur dedi. 2 hafta önce 2 cm açıklık vardı, şimdilerde ne kadar bilemiyorum, kanala giremediği müddetçe doğum sancısı olmaz dedi, hakkımızda hayırlısı inşallah.

Tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah, kocaman sevgiler, maşallah

gozun aydin canin hosgelmis bebisin, yuzunden gulucukler eksik olmasin, opuyoruz..

Hayırlı olsun canım, tebrik ederim, sezaryenle mi doğdu bebeğin, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Hayırlı olsun canım, tebrik ederim, azmine, kararlılığına da hayran kaldım, ne güzel bir doğum hikayeniz olmuş, sağlıklı, mutlu ömrü olsun inşallah meleğinizin

Hayırlı olsun canım, çok şükür siz de sağlıkla kavuştunuz, kaç kg doğdu meleğinizin, çok öpüyoruz sizi

Günaydın hanımlar ne güzel sağlıklı doğum haberleri gelmiş çooook sevindim sağlıklı ömürleri olsun inşallah bebeklerin.
Ben doğum izninde olunca tüm gün yatıyorum. Yürüyüş yapamıyorum çünkü terledigim an alerjiM tetikleniyor ve heryerim kasiniyor. Bebek de içerde rahat hiç çıkmaya niyetlenmiyor. Esimin isleri yogun denize de gidemiyoruz. Beni baskasiyla da gondermiyor denize Bayram tatilinde denize gideceğim bol bol belki o zmn gelir küçük sipa. Heryerim catladi son haftada bizde durumlar böyle. Evde pc yok cepten girince alıntı takip zor oluyor. Herkese kocaman Öpücükler

Günaydın kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum eylül anneleri sona yaklasio biz dükkanında kapicaz heralde :) dün kontrolumz wardi haftaya cuma gel ac karnina bi sıkıntı warmi bakalım dedi bişi yok sa 19.09 sabahtan oğlusuma kavusuorum ins. kilomuzda 2.760 olmus nasıl teyzeleri

Gozunuz aydin kizlar allah anali babali buyutsun insallah darisi basimiza hepimizin; ) ne güzel ya ben nezaman dogurdum die yazicam sanki hic dogurmuycam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…