• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam kizlar ben dogum yaptim sabah kontrolum vardı sanc8 çıkmadı ama saat 5 te sancıların artınca acil sezeryan girdim şimdi baya sanciliyim bu ilk çocuğundan daha zor oldu sancili 2800 doğdu 3050 demişlerdi ama kizlar bebegim ve saglikliyiz çok şükür size de sağlıklı doğumlar
Gozun aydin canim cok sevindim. Gecmis olsun, agrilarin da en yakin zamanda diner insallah. Bebisinin yuzunden gulucukler eksik olmasin, hep mutlu olun, cok opuyoruz sizi:KK36:

Ben o kontrolden 14 gün sonra 37 de 700 gram daha aldı bebeğim. Bana kalsa ekstra bir şey yapmadım ama bu iki hafta içinde biraz daha fazla üzüm, şeftali, kesme dondurma vs yedim. Bence yemesem de alırdı çünkü 38 e kadar hızlı ilerliyor kiloları. Doktor da aynısını söyledi. Kaldı ki almasınlar ya sağlıklı olmaları önemli. Sen de kilo aldıracağım diye midene çok eziyet etme bence.
hergun 2 yumurta cidden mideme buyuk eziyet :( ins kizlar ya hepiiz son aylarda daha hizli alir demissiniz ins oyle olur..sekerli.gidalar hic tuketmiyorum olmazsa onlarada agirlik veririm biraz

ASSELL87 ASSELL87 canim bence de kiloyu takma kim ne derse desin. ben normal dogum cok istedigim icin kilosu fazla diye takmistim kafaya ama artik vazgectim, onemli olan tek sey saglik. Genelde minnak dogan bebisler daha hizli kilo alip digerlerini geciyorlarmis diye okumustum. Bi de tanik oldugum sey yinebu tatli minnoslar hep daha hareketli aktif oluyor ve mesela erken yuruyor kosturuyor vs. Gorumcemin ucuzlerinden en minnosu tam hatirlamiyorum ama 1700 civariydi kilosu, bi gorsen diger ikisini hep geride birakiyor gelisim acisindan, ilk o yurudu konustu filan. Yine de besin olarak benim de duydugum hep muz, kasar, pekmez , yumurta.. bi de uyu uyuyabildigin kadar, mumkunse sagina donuk yat. Gerisini akisina birak, hayirlisi olan olur zaten. Kucak dolusu sevgiler bizden:KK36:

Selam kizlar ben dogum yaptim sabah kontrolum vardı sanc8 çıkmadı ama saat 5 te sancıların artınca acil sezeryan girdim şimdi baya sanciliyim bu ilk çocuğundan daha zor oldu sancili 2800 doğdu 3050 demişlerdi ama kizlar bebegim ve saglikliyiz çok şükür size de sağlıklı doğumlar

Hayirli olsun canim sen de atlattin gitti ins. Darisi bizlere. Bakalim siradaki kim olacak. Tam olarak kac haftalikti canim?

Hayırlı olsun canım. Kilosu çok da az değil, önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması. Annesi emzirir emzirir büyütür onu:)
İlk doğumun da mı sezeryandı?

Hayırlı olsun inşallah sancilacın da en kısa sürede geçer bebişinle her günü doya doya mutlulukla yaşarsın.

Çok çok tebrik ederim canim.Allah anali babali buyutsun insallah.saglikli olman8z da ayri bi güzel.insallah bol bol sütün de olur.hiçbi sıkınti yasamazsin.Darısi basimiza:anne::KK200:

Gozunuz aydin
Rabbim saglikla anali babali buyutsun insallah
Ikinizede masallah darisi basimiza

ASSELL87 ASSELL87 canim bence de kiloyu takma kim ne derse desin. ben normal dogum cok istedigim icin kilosu fazla diye takmistim kafaya ama artik vazgectim, onemli olan tek sey saglik. Genelde minnak dogan bebisler daha hizli kilo alip digerlerini geciyorlarmis diye okumustum. Bi de tanik oldugum sey yinebu tatli minnoslar hep daha hareketli aktif oluyor ve mesela erken yuruyor kosturuyor vs. Gorumcemin ucuzlerinden en minnosu tam hatirlamiyorum ama 1700 civariydi kilosu, bi gorsen diger ikisini hep geride birakiyor gelisim acisindan, ilk o yurudu konustu filan. Yine de besin olarak benim de duydugum hep muz, kasar, pekmez , yumurta.. bi de uyu uyuyabildigin kadar, mumkunse sagina donuk yat. Gerisini akisina birak, hayirlisi olan olur zaten. Kucak dolusu sevgiler bizden:KK36:
cnm benim cok sagol ne guzel bilgiler verdin:KK200::KK200: simdi uyandim pekmez yedim ve sut ictim biraz daha ozen gosteririm kahvaltima ;) hos bende cok az kg aldim ya sirt ustu uzaninca sanki karnim yok gibi...evde 4 yasinda kizim var o sebeple cok uyuyamiyorum ;) bakalim ins hepimiz saglikla hayirlisiyla aliriz kucagimiza bebisleri :dua:

cnm hayirli olsun siz sagliklisiniz onemli olan o ;)

Masallah canim gozunuz aydin. Saglikla buyytmek nasib olsun. Kilosu usgye gore kucuk olsa da gayet iyi masallah. Hayirli evlat olsun :)

kızlar bütün tahlillerimiz temiz çıktı. daha ayrıntılı ya girip bakmak istediler izin vermedim. bugün evimize geldik. iki kişi çıkıp üç kişi gelince tuhaf oluyor insan. bebişim çok rahat uyuyor hep. sütüm de bol. hatta bugün hastane de 200 mg sağıp bıraktım. memelerim rahatlasın diye. herkese sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum

Ne guzel haberler vermissin boyle :)) cok cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Opuyorum cok cok sizi.

cnm benim cok sagol ne guzel bilgiler verdin:KK200::KK200: simdi uyandim pekmez yedim ve sut ictim biraz daha ozen gosteririm kahvaltima :KK66: hos bende cok az kg aldim ya sirt ustu uzaninca sanki karnim yok gibi...evde 4 yasinda kizim var o sebeple cok uyuyamiyorum :KK66: bakalim ins hepimiz saglikla hayirlisiyla aliriz kucagimiza bebisleri :dua:

Hemen kaynanalik yapiim pekmezden sonra kalsiyum icerikli seyler tuketme. Mumkunse c vitaminli bisilerle yemeye calis ki isini daha iui yapsin.

Bu arada kilosu hic kotu degil doktorunu cok takma derim. 37+3um 2600 civarindayiz su an ve 2,5u gecmis olmasi yeterli bizim icin. He 3 kiloya yaklassa ele daha kolay gelir o ayri ama paniklemeni gerektirecek bi kilo degil bahsettigin.

Hemen kaynanalik yapiim pekmezden sonra kalsiyum icerikli seyler tuketme. Mumkunse c vitaminli bisilerle yemeye calis ki isini daha iui yapsin.

Bu arada kilosu hic kotu degil doktorunu cok takma derim. 37+3um 2600 civarindayiz su an ve 2,5u gecmis olmasi yeterli bizim icin. He 3 kiloya yaklassa ele daha kolay gelir o ayri ama paniklemeni gerektirecek bi kilo degil bahsettigin.
kalsiyumu hangi ara alacam ben peki..ferrum ve decavit sonrasi da alamiyorum et yedikten sonra almiyorum sonra da gun bitiyor :halay:tamam cnm tesekkurler...ins bebislee saglikla dogsunda ben de kg olayina cok takilmiyorum saglik en onemlisi:dua:

Back