• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
:KK70::KK70: Ayy o dependleri giyersek bezli bebekler gibi görünür popomuz:KK71::KK71: ped takmayı sevmiyorum ama o olabilir belki, hamileliğimde o pedleri kullanmamak ayrı bir rahatlık yaa:KK36::KK36:
adet olmamanın verdiği güzellik gerçekten paha biçilmez,her ay ağrısı sancısı bi dert unutmuştum o günleri iyiydik böyle yaa bitiyo herhalde bu güzellik artık:mad:

adet olmamanın verdiği güzellik gerçekten paha biçilmez,her ay ağrısı sancısı bi dert unutmuştum o günleri iyiydik böyle yaa bitiyo herhalde bu güzellik artık:mad:
Ahaha az önce annemle onu konuşuyorduk. Adet sancısı gibi bir ağrı diye tarif ediyor sancıları, ben de 9 aydır unuttum nasıl bir şeydi dedim. :KK70:

Şaka maka arkadaşları görünce ya çok yakın diyorum doğumları, ya da bende bir sıkıntı var. Ağrımı sızımı anlayamıyorum hiç. Geçen belim ağrıdı sadece "tüh çok yoruldum bugün ondandır"deyip geçiştirdim. Kasıklarım ağrıyor "üşüttüm kesin klima altında yatmaktan"diyorum. :KK70: bi gün "uf çok tuvaletim geldi" deyip wc den elimde çocukla çıkmaktan korkuyorum. :KK70:

Ahaha az önce annemle onu konuşuyorduk. Adet sancısı gibi bir ağrı diye tarif ediyor sancıları, ben de 9 aydır unuttum nasıl bir şeydi dedim. :KK70:

Şaka maka arkadaşları görünce ya çok yakın diyorum doğumları, ya da bende bir sıkıntı var. Ağrımı sızımı anlayamıyorum hiç. Geçen belim ağrıdı sadece "tüh çok yoruldum bugün ondandır"deyip geçiştirdim. Kasıklarım ağrıyor "üşüttüm kesin klima altında yatmaktan"diyorum. :KK70: bi gün "uf çok tuvaletim geldi" deyip wc den elimde çocukla çıkmaktan korkuyorum. :KK70:
doğumu kendine konduramamak sendromu var mı acaba tıpta:confused: senin kızda süprizci olcak sanki:KK71:yaknda sendende kızlar doğurdum geldim mesajı alcaz bence:rolleyes:

C
iyi aksamlar herkese... bugun pek cok kontrol varmis herkes iyi sukur. bir guzel haber de ben vereyim. 2722gr olmusuz :)) herkes icin kucuk bizim icin coook buyuk bir adim :)) nasil mutluyum anlatamam. yarin dogum yapacagim doktor da yaklasik bir rakam verirse teyid etmis olacagiz insallah.

bu arada baski hissediyordum asagida ve kasilmalar artmisti kizimi bayagi asagi itmisim kafasi kanala girmis. agrilarin olursa ihmal etme dedi. 8 gun daha sabrederse ve biraz daha buyutursek insallah belki 3 kilo bile dogar :) muayeneden sonra da avmye gidip 1 numara bebek bezi aldim 1 paket :) hastanede vercekler biliyorum ama evde ilk kullanmalik 0 mi 1 mi almaliyiz ona bile karar veremiyorduk. sukur kiloyu biraz dogrulttuk.

eve gelince de son alinan bi kac parcayi yikayip astim. yarin kismetse cantayi kapatmis olmayi planliyorum randevudan sonra. artik son 1 hafta kaliyor ye ic yat modu icin. pekmez de aldim yemeye basliyorum bu gece :))) bizde haberler boyle.. cok sukur :)
Benim bebeğimde kilo almıyordu eski kaşar ve her gün 1 muz yedim gece yatmadan da bir bardak süt Allahıma şükür kilo almış bende idrarda protein atımı fazla hipotiroidde var suyu az o yüzden kilo almıyor

doğumu kendine konduramamak sendromu var mı acaba tıpta:confused: senin kızda süprizci olcak sanki:KK71:yaknda sendende kızlar doğurdum geldim mesajı alcaz bence:rolleyes:
Ben de aynısını düşünüyorum. :D zaten hayalim ya böyle bir gitsem hastaneye "oo 10 cm gamze hanım buyrun şöyle doğumhaneye" diye karşılansam mesela. :21: Hayal kurmak parayla mı :KK53:

Canim bizim zeynepler gununu doldurmadan gelmeyecek anlasilan. Bende hic sanci filan hissetmiyorum galiba. Sadece yorgunluk olunca asagida baski oluyor. Sanki kafasiyla ittiriyor gibi. Baskada agri sanci olmuyor. Dun biraz bel agrimla birlikte adet agrisi gibi agri hissettim. Bugun tum gun temizlik yaptim tum evi supur sil derken aksami yapmisim. Aksama olurum heralde dedim durdum yaparken ama sukur cok iyiyim. Zeynep hanimlar uyusuk biraz galiba :KK70:

:KK70::KK70: Ayy o dependleri giyersek bezli bebekler gibi görünür popomuz:KK71::KK71: ped takmayı sevmiyorum ama o olabilir belki, hamileliğimde o pedleri kullanmamak ayrı bir rahatlık yaa:KK36::KK36:

Canim soyle bi parca bez koy bencE. Islanma derdin olmaz. Islandigini dusunursen de yuzunu degistirirsin eve kadar idare eder seni. Tecrubeyle sabittir :halay:

Kızlarr lütfenn acill yardııım.. Afedersiniz ishalden yerimde duramıyorum bi karın agrısı geliyo ardından ishal. Patates kaynattım yedim yok ayaklarımı sıcak tutuyorum yine yok. Varmı bildiğiniz bi yöntem son haftalarla ishalle ilgili okuduklarım korkuttu benii panikledimm

Kahve limon çok iyi gelir
Bir tatlı kaşığı türk kahvesine biraz limon sıkıp yutabilirsin
Geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar. Uzun suredir yazamiyorum ama takipteyim herkesi.dogum yapanlarida tebrik ediyorum. Benim gece gece minik bi problemim var lutfen akil verin bana yoksa sinirden zor uyucam bugece. Ben hamileligimde 17-18 kiloya yaklastim aldigim kilo. Doktorumdan her konuda memnunum fakat kilo konusunda surekli elestirip uyarmasindan bezdim. Neyse umursamiyorum gidiyo fakaattt benimle ayni doktora giden bi hamile yakinima doktorum ve hemsiresi evet sizin hamidiyede cok kilo aldi filan diye benden konusulmus. Cok rahatsiz oldum. Iki gun sonra randevum var doktorumu bu konuda rahatsizoldugumu kibar ama ciddi nasi diyebilirim. Hayir surda kalmis bi iki hafta hadi uc hafta dogumuma napim simdi doktorumumu degistirim. Hey Allahim yaa gercekten gerginim.. hem okadar para verim gidim guvenim doktora bide uatune kilo fircasi yiyim bide ona buna bahsetsin. Ayy:KK12::KK12:

:KK23::KK23::KK28:
Merhaba arkadaslar. Uzun suredir yazamiyorum ama takipteyim herkesi.dogum yapanlarida tebrik ediyorum. Benim gece gece minik bi problemim var lutfen akil verin bana yoksa sinirden zor uyucam bugece. Ben hamileligimde 17-18 kiloya yaklastim aldigim kilo. Doktorumdan her konuda memnunum fakat kilo konusunda surekli elestirip uyarmasindan bezdim. Neyse umursamiyorum gidiyo fakaattt benimle ayni doktora giden bi hamile yakinima doktorum ve hemsiresi evet sizin hamidiyede cok kilo aldi filan diye benden konusulmus. Cok rahatsiz oldum. Iki gun sonra randevum var doktorumu bu konuda rahatsizoldugumu kibar ama ciddi nasi diyebilirim. Hayir surda kalmis bi iki hafta hadi uc hafta dogumuma napim simdi doktorumumu degistirim. Hey Allahim yaa gercekten gerginim.. hem okadar para verim gidim guvenim doktora bide uatune kilo fircasi yiyim bide ona buna bahsetsin. Ayy:KK12::KK12:

Ben 2 hafta önce değiştirdim doktorumu cunku beni stese sokuyordu. En gıcık aldığım seylerden biri de kiloya takılmasıydı. Adamla tartışmamak için eşim olmadan kontrole gitmiyordum

Canım maşallah kilosu çok güzel, Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Ben cuma günü doğmuşum, cuma günü tanıştık eşimle, cuma günü evlendik, evimizi, arabamızı cuma günü aldık, o yüzden oğlum da cuma günü doğsun çok isterim, eğerki seçme şansımız olursa cuma gününü seçmek isterim, bakarsın aynı gün olur:KK66:
Ne kadar güzel herseyin cuma günü benim doktorum bana uygun mu diye sordu alttan açıklığa baktı zaten acilmam varmış hatta hemen doğum cantan hazır mı diye sorunca bugün alıyor beni kesin dedim :KK53: nedense seninde bir hafta içinde doğum yapacağını hissediyorum canım

Herkes farklı işte ben sezeryan olursam sanırım tamamen uyutulmak istemem benimde ona korkum var, bu arada sen uyanana kadar bari babası görsün yazık o kadar zaman seni bekleyecek:KK70: yanına aldıkların gayet yeterli canm fazlasına gerek yok :KK200:
Yok canım babasıyla anlaştık ben gormeden gormek yok çok mu hainim ne bu konuda :halay::KK45:bir ara spinal düşündüm cesaret edemedim zaten az veriyorlarmis narkozu

Ah canim o dert bende de var ben 11 kilo aldim her gidisimde niye boyle kilo aliyosun diye elestiriyor beni. Benim de cok sinirim bozuluyor. Ama tutup baskasina demesi gercekten rahatsiz edici bir durum mahalle karilari gibi ne o oyle ya. Sonucta sen hastasisin ozel bilgilerini baskalariyla paylasmamasi gerektigi konusunda uyarabilirsin direk

Yaa bu kasılmalarr sankii karnımda degildee rahmimdeymiş gibi başladıı çok aşagıda kasılıyo bırakıyo bişey sankiii ayyy ben dogurucammıj noluyo bi şiddetli ishal bi de bu deli dana gibi dolanıyom evdee:rolleyes:

Benim de agrim var salonla yatak odasi arasi dolaniyorum evde yatiyorum belime vuruyo

Back