• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Biz bu kadar hengameye ses çıkarmiyorsak onlarda ses etmemeli:KK12: su 1 aydir yediğimiz iğnenin ictigimiz ilacin haddi hesabi yok. hormonlar fora bizde.. ya onlar gir odaya 2 damla su ver çık orda bile rahatlar:KK12:

:sinirli::sinirli::sinirli:
Biz bu kadar hengameye ses çıkarmiyorsak onlarda ses etmemeli:KK12: su 1 aydir yediğimiz iğnenin ictigimiz ilacin haddi hesabi yok. hormonlar fora bizde.. ya onlar gir odaya 2 damla su ver çık orda bile rahatlar:KK12:
Dimiya. İlaçlardan karnım kocaman oldu sinir sistemimse alt üst. Sıkıysa bişi desinler

:sinirli::sinirli::sinirli:
Dimiya. İlaçlardan karnım kocaman oldu sinir sistemimse alt üst. Sıkıysa bişi desinler
Benimki dün aksam diyor ben bu tupbebeği sevmedim. diger tedavi yontemlerinde gün aşırı beraberlik veriyodu doktor şimdi hepten kesti diyor :KK48: tutturcaz diye habire ugrasiyoduk diyor. bende bileydim böyle olacağını hemen yapardım tüp bebegi dedim:rapci::KK48:

Benimki dün aksam diyor ben bu tupbebeği sevmedim. diger tedavi yontemlerinde gün aşırı beraberlik veriyodu doktor şimdi hepten kesti diyor :KK48: tutturcaz diye habire ugrasiyoduk diyor. bende bileydim böyle olacağını hemen yapardım tüp bebegi dedim:rapci::KK48:
Hahay sabah sabah guldurdun valla bu cok iyiydi... :halay:

Kocalarınızı görürsem sölicem dalga geçiyo bu kızlar diye :halay::halay::halay:

Benim ki zaten yanımda yok o gün tlfda soruyo yasak değil dimi diye dedim kusurabakma senin spoları aldım ihtiyacım kalmadı sen yoluna ben yoluma diye :KK71::KK71::KK71:
Ahahah deli kız :))))

Kizlarrr bişey sorcam size bugün evimizin hemen altında organik pazar kuruluyor sizce gidip bi dolasayimmi bisey olurmu 7. günüm bugun

Sa canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inş yelloooo kız bacım bişi deyim mi sana sen varya 100 de 100 hamilesin bak ablam dedi dicen bu arada canlar yazılarınızı takip ediyorum not kime ne söylesem cıktı :confused:

Kizlarrr bişey sorcam size bugün evimizin hemen altında organik pazar kuruluyor sizce gidip bi dolasayimmi bisey olurmu 7. günüm bugun
Bişicik olmaz canım. Yarım saat olduğunda oturup 5-10dk dinlenebileceksen eğerki. Benimde 6.günşm bıraksalar dışarı çıkcamda. Bende bugün evde temizliğe başladım tabi eşimin yardımıyla. Mutfağı topladık makinaya çamaşır attık:)

Back