- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişicik olmamıştır kuzucum öylede düşünme ama çokta içme emiAnladım canım inşallah bişey olmamıştır küçük meleğime :,)
Dimiya. İlaçlardan karnım kocaman oldu sinir sistemimse alt üst. Sıkıysa bişi desinlerBiz bu kadar hengameye ses çıkarmiyorsak onlarda ses etmemeli su 1 aydir yediğimiz iğnenin ictigimiz ilacin haddi hesabi yok. hormonlar fora bizde.. ya onlar gir odaya 2 damla su ver çık orda bile rahatlar
Tamam canım Allah razi olsunBişicik olmamıştır kuzucum öylede düşünme ama çokta içme emi
Benimki dün aksam diyor ben bu tupbebeği sevmedim. diger tedavi yontemlerinde gün aşırı beraberlik veriyodu doktor şimdi hepten kesti diyor tutturcaz diye habire ugrasiyoduk diyor. bende bileydim böyle olacağını hemen yapardım tüp bebegi dedim
Dimiya. İlaçlardan karnım kocaman oldu sinir sistemimse alt üst. Sıkıysa bişi desinler
Hahay sabah sabah guldurdun valla bu cok iyiydi...Benimki dün aksam diyor ben bu tupbebeği sevmedim. diger tedavi yontemlerinde gün aşırı beraberlik veriyodu doktor şimdi hepten kesti diyor tutturcaz diye habire ugrasiyoduk diyor. bende bileydim böyle olacağını hemen yapardım tüp bebegi dedim
Uğraşılmaz bu erkeklerleHahay sabah sabah guldurdun valla bu cok iyiydi...
Ya meyveden zarar gelir miiii demi tatlımBen zararlı olacağını hiç sanmıyorum kuzum
Aynenn :)Uğraşılmaz bu erkeklerle
Ahahah deli kız :))))Kocalarınızı görürsem sölicem dalga geçiyo bu kızlar diye
Benim ki zaten yanımda yok o gün tlfda soruyo yasak değil dimi diye dedim kusurabakma senin spoları aldım ihtiyacım kalmadı sen yoluna ben yoluma diye
Ben bide sigara biraktim tranferden once bi ton ilac hergun igne barut gibiyim agzini acamiyo bile :) :)Uğraşılmaz bu erkeklerle
Yani bence saçma. Ben yicem yine de. Bi zararının olcağını sanmıyorumYa meyveden zarar gelir miiii demi tatlım
Anamm kız seninki daha zormuş yaa :)Ben bide sigara biraktim tranferden once bi ton ilac hergun igne barut gibiyim agzini acamiyo bile :) :)
Tebrik ederim canım benim. İşte örnek anneBen bide sigara biraktim tranferden once bi ton ilac hergun igne barut gibiyim agzini acamiyo bile :) :)
Valla aynen öle ee bide dün pozitif sonucu aldik kedi gibi masallah bizimki asayiş berkemal :)Anamm kız seninki daha zormuş yaa :)
Ohh degmeyin burcisin keyfineValla aynen öle ee bide dün pozitif sonucu aldik kedi gibi masallah bizimki asayiş berkemal :)
Bişicik olmaz canım. Yarım saat olduğunda oturup 5-10dk dinlenebileceksen eğerki. Benimde 6.günşm bıraksalar dışarı çıkcamda. Bende bugün evde temizliğe başladım tabi eşimin yardımıyla. Mutfağı topladık makinaya çamaşır attık:)Kizlarrr bişey sorcam size bugün evimizin hemen altında organik pazar kuruluyor sizce gidip bi dolasayimmi bisey olurmu 7. günüm bugun