Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaaa zaten kocalarla da olduk bacı gardaşş :)))Jel bitince oraya bi sürü hiçbişeyin girmesine izin vermeyeceğim
Jel bitince oraya bi sürü hiçbişeyin girmesine izin vermeyeceğim
Esim diyor zaten o jeller benden daha şanslı diyeZaten giren çıkan hep bize oldu
Hahah benimkide yeter artık canımı sıkıyor bu durum diyorEsim diyor zaten o jeller benden daha şanslı diye
Esim diyor zaten o jeller benden daha şanslı diye
Öyle mi dersin ne gibi problem olur canım çok seviyorum çayı soğuk bide havalar limon bile tüketmiyorum inan etkiler diyeKuzum açıkta olsa o çay çok fazla
Ahahah heya:) artık mazeretimiz olur:))) zaten yokluk hissetmesin jeller fitiller saolsun:)Ahahaaa zaten kocalarla da olduk bacı gardaşş :)))
Ben zararlı olacağını hiç sanmıyorum kuzumGünaydın hanımlar ya sabaha sabah kafam karıstı nasıl ananas zararlı olur yaa
Onlar altı üstü tükürük kadar bişi verdilerZaten giren çıkan hep bize oldu
Aynen canım benden de çok gelmişti şaşırdımCatlayacginin belirtisiymis canim benim doktorum öyle soylemisti benimde basima gelmişti endise etme
Benimki gıkını çıkaramıyo:)))Benimki daha fenasını diyo da diyemiyorum ben burda şimdi
Canım kafein nede olsa. Ben en fazla 1-2 içiyorum. Ha çay içmişsin ha kahveÖyle mi dersin ne gibi problem olur canım çok seviyorum çayı soğuk bide havalar limon bile tüketmiyorum inan etkiler diye
Anladım canım inşallah bişey olmamıştır küçük meleğime :,)Canım kafein nede olsa. Ben en fazla 1-2 içiyorum. Ha çay içmişsin ha kahve
Tamam canım cok sagol:)Canım selam. Benimde 5.günüm. Bende jeli yaparken sarı kahve arası kalıntı geldi. Hiç korkma lekelenmemiz olabilirmiş. Hatta transfer günü lekelenme olabilir demişti hemşire hiç korkma
Lekelenme olabilir demişti ama ben kalıntı gelince gerçi çok minik ti ama endiselendim canm cvbin icin teskkr ederimCanım transfer sonrası gelebiliyor uyarmadı mu doktorun ? Benimki transferi yaptı daha çataldan kalkmadan bugün lekelenmen olabilir korkma normal demişti
HahahaZaten giren çıkan hep bize oldu