• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bişicik olmaz canım. Yarım saat olduğunda oturup 5-10dk dinlenebileceksen eğerki. Benimde 6.günşm bıraksalar dışarı çıkcamda. Bende bugün evde temizliğe başladım tabi eşimin yardımıyla. Mutfağı topladık makinaya çamaşır attık:)
Esime kalsa mumyaliyacak beni:KK48: banyoyu bile gizli gizli yapıyorum tüpümüz banyoda patlayacak sanıyor garibim:KK48::olamaz:

Sa canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inş yelloooo kız bacım bişi deyim mi sana sen varya 100 de 100 hamilesin bak ablam dedi dicen bu arada canlar yazılarınızı takip ediyorum not kime ne söylesem cıktı :confused:
Günaydın canım anaaaa o nerden çıktı kız??

Kizlaar ben de geçti bkz çarşamba ayin 26snda dondurulmuş iki tane transfer oldum. Transferden bor gün sonra hafif grip oldum.çok agir seyretmedi. Ama hapsurdm iki uç kez . o kadar dkkt etmeme rağmen nasl oldm blmyoruum. Doktorm ateşin yoksa aldiris etme dedii. Atesm olmdi hic.Ay bi şey olmamstr demiii.

Kizlaar ben de geçti bkz çarşamba ayin 26snda dondurulmuş iki tane transfer oldum. Transferden bor gün sonra hafif grip oldum.çok agir seyretmedi. Ama hapsurdm iki uç kez . o kadar dkkt etmeme rağmen nasl oldm blmyoruum. Doktorm ateşin yoksa aldiris etme dedii. Atesm olmdi hic.Ay bi şey olmamstr demiii.
Yok canm bbisey olmamistir o kadar telas etme.. Bana transferden sonra verdiklwri kagitta hapsurmak oksurmek merdiven cikmak bi zarar vermez tarzinda seyler yaziyodu

Back