- 18 Ekim 2016
- 212
- 230
- 33
- 33
Tesekkurler canim cok zor oldu ama anne olamamak daha zordu.. Doktorum bana daha hic birak bile dememisken biraktm kimse inanamiyo ama yaptimm :)
Tebrik ederim canım benim. İşte örnek anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canim cok zor oldu ama anne olamamak daha zordu.. Doktorum bana daha hic birak bile dememisken biraktm kimse inanamiyo ama yaptimm :)
Tebrik ederim canım benim. İşte örnek anne
Esime kalsa mumyaliyacak beni banyoyu bile gizli gizli yapıyorum tüpümüz banyoda patlayacak sanıyor garibimBişicik olmaz canım. Yarım saat olduğunda oturup 5-10dk dinlenebileceksen eğerki. Benimde 6.günşm bıraksalar dışarı çıkcamda. Bende bugün evde temizliğe başladım tabi eşimin yardımıyla. Mutfağı topladık makinaya çamaşır attık:)
Helal olsun sana yaşşaaa beeeTesekkurler canim cok zor oldu ama anne olamamak daha zordu.. Doktorum bana daha hic birak bile dememisken biraktm kimse inanamiyo ama yaptimm :)
:) :) valla öyleOhh degmeyin burcisin keyfine
Günaydın canım anaaaa o nerden çıktı kız??Sa canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inş yelloooo kız bacım bişi deyim mi sana sen varya 100 de 100 hamilesin bak ablam dedi dicen bu arada canlar yazılarınızı takip ediyorum not kime ne söylesem cıktı
Valla sana teşekkürler annesi. Bebiş için herşey :)))Tesekkurler canim cok zor oldu ama anne olamamak daha zordu.. Doktorum bana daha hic birak bile dememisken biraktm kimse inanamiyo ama yaptimm :)
ben transferden sonra hergun ciktim disariya bisey olmaz bende diyorum herkese atesle yaklasmayin bana :)Esime kalsa mumyaliyacak beni banyoyu bile gizli gizli yapıyorum tüpümüz banyoda patlayacak sanıyor garibim
Ahaahah eyvah eyvah. Allah yardımcın olsun valla kuzu:)Esime kalsa mumyaliyacak beni banyoyu bile gizli gizli yapıyorum tüpümüz banyoda patlayacak sanıyor garibim
ben transferden sonra hergun ciktim disariya bisey olmaz bende diyorum herkese atesle yaklasmayin bana :)
Biz özel anneleriz biz cok bekledik minnaklarimizi :) yapacak bisey yokValla sana teşekkürler annesi. Bebiş için herşey :)))
Sagoll kuzum hepimizin olsun insallah :)Ahaahah eyvah eyvah. Allah yardımcın olsun valla kuzu:)
bekle gör canım benim söylediğim cıkıyor senin evlat tutu içimden geldi hemen bacım A söyle yim didim öyle dim dükGünaydın canım anaaaa o nerden çıktı kız??
Yok canm bbisey olmamistir o kadar telas etme.. Bana transferden sonra verdiklwri kagitta hapsurmak oksurmek merdiven cikmak bi zarar vermez tarzinda seyler yaziyoduKizlaar ben de geçti bkz çarşamba ayin 26snda dondurulmuş iki tane transfer oldum. Transferden bor gün sonra hafif grip oldum.çok agir seyretmedi. Ama hapsurdm iki uç kez . o kadar dkkt etmeme rağmen nasl oldm blmyoruum. Doktorm ateşin yoksa aldiris etme dedii. Atesm olmdi hic.Ay bi şey olmamstr demiii.
Nerde bu pazar bizim burda da varda istanbuldayım ben :)Kizlarrr bişey sorcam size bugün evimizin hemen altında organik pazar kuruluyor sizce gidip bi dolasayimmi bisey olurmu 7. günüm bugun
Değil mi canm yaa inşallah..Yok canm bbisey olmamistir o kadar telas etme.. Bana transferden sonra verdiklwri kagitta hapsurmak oksurmek merdiven cikmak bi zarar vermez tarzinda seyler yaziyodu
Yok ben denizlideyim canım :)Nerde bu pazar bizim burda da varda istanbuldayım ben :)
İçini ferah tut rabbimin ol demesiyle herşeyDeğil mi canm yaa inşallah..
Doğru doğru şimdi hatırladım kafa gitti beni kanamalardan sonraYok ben denizlideyim canım :)
Şimdi nasilsin canımDoğru doğru şimdi hatırladım kafa gitti beni kanamalardan sonra