• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

E ebruli3355 ne yaptı acaba? Şu progestanı itmekten de midem bulanıyor artık, az mi ittim, çok mu ittim derken...Psikolojimiz de bozuldu hakkaten ya:)) Çişimi yapıp sokuyorum ki wc ye gitmeyeyim de yarım saat yatayım. Tam itiyorum sanki transfere girecek gibi bir his, fonda bir şır şır şelale sesi.:))) Ne yiyelim kahvaltıda?

E ebruli3355 ne yaptı acaba? Şu progestanı itmekten de midem bulanıyor artık, az mi ittim, çok mu ittim derken...Psikolojimiz de bozuldu hakkaten ya:)) Çişimi yapıp sokuyorum ki wc ye gitmeyeyim de yarım saat yatayım. Tam itiyorum sanki transfere girecek gibi bir his, fonda bir şır şır şelale sesi.:))) Ne yiyelim kahvaltıda?
Bende ayni jeli yap 15 dakika yat 15 dakika gez pofff :KK12: birde iştahsızım bugün evde dönüp duruyorum

Adet döneminde kanamayi arttırma ve düşük yapmaya sebep oluyormuş bende yiyordum kaç gündür hatta bugün bile yedim bi de eşimden tekrar istedim bitti diye sonra zararları diye arama yaptım ve bunları okudum
Bende hep yararlı olduğunu duymuştum neyse 1 taneyi henüz bitirmemiştim bile duyduğum iyi tatlım saolasın

Ahahah süpersin doeicim ya :) bende jelde aynı şeyi yapıyom acaba hepsi gittimi acaba doğru yermi:)

Arkadaşlar biz bu ananası zaten kan pıhtılaşması olmasın diye yemiyo muyuz. Kanama yoksa neden yemeyelimki??

:KK33::KK16::KK16:Hepinize günaydın güzeller güzeli annelerr :) Doei Doei canım bnm pozitif sonucu öğrenmeme rağmen fitile devam dedi doktorum gerçekten artık yıldım yanii pek de hoş bişey değil

Ben kahvaltıda yumurtayla peyniri baş köşeye otutturuyorum gerisi Allah ne verdiyse :KK16: ama yumurtadan da gına geldi daha şimdiden
Bir de her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı pekmez yemeye özen gösteriyorum
Çay günde 2 bardağı geçmiyo o da sidik kıvamı :)))
Süt içme kültürüm yok malesef bende ara öğünde 1 kase yoğurt tüketiyorum fakat ilerleyen günlerde sütü de deniycem inşallah
Kahve ve yeşilçay gibi kafeinli bitki çayları içmiyorum doktor bu evrede yasakladı

Günaydın tatlım oh yarasın. Bende haşlanmış yumurta mutlaka. Peynir vişne reçeli:) badem ceviz kayısı incir. Ama tabikide süt. En son kaç yaşında sütü içtim onu hatırlamıyorum bile okadar düşün. Ama yine de içiyorum kuzum sende iç mutlaka

Günaydın kızlar:anneadayı: :KK200: sabah rahmimin ağrısına uyandım resmen napıyo bu mınnoslar ıcerde acaba.adet agrısı gıbı de degıldı

Back