- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
Gunaydin canimm :)Cımhuriyet bayramımızı kutlar ben de günaydın dilerim hepinize anne adayları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canimm :)Cımhuriyet bayramımızı kutlar ben de günaydın dilerim hepinize anne adayları.
Şimdi hemşiremle konuştum henüz mide bulantısının bir anlamı yokmuş kızlarBilmemm belkide cok güzel şeylere işarettir ne dersin
Bulanmasin o zaman anlamsiz yereŞimdi hemşiremle konuştum henüz mide bulantısının bir anlamı yokmuş kızlar
Günaydın tatlı hanımlarBulanmasin o zaman anlamsiz yere
Evette evetBulanmasin o zaman anlamsiz yere
Bende ayni jeli yap 15 dakika yat 15 dakika gez pofff birde iştahsızım bugün evde dönüp duruyorumE ebruli3355 ne yaptı acaba? Şu progestanı itmekten de midem bulanıyor artık, az mi ittim, çok mu ittim derken...Psikolojimiz de bozuldu hakkaten ya:)) Çişimi yapıp sokuyorum ki wc ye gitmeyeyim de yarım saat yatayım. Tam itiyorum sanki transfere girecek gibi bir his, fonda bir şır şır şelale sesi.:))) Ne yiyelim kahvaltıda?
Canım çok geçmiş olsun nası oldun ?Kızlar geldim ama geçmiş sayfaları sabah okurum. Şu estrofem midemi mahvetti kötüyüm yazamayacağım. İyi geceler herkese
Bende hep yararlı olduğunu duymuştum neyse 1 taneyi henüz bitirmemiştim bile duyduğum iyi tatlım saolasınAdet döneminde kanamayi arttırma ve düşük yapmaya sebep oluyormuş bende yiyordum kaç gündür hatta bugün bile yedim bi de eşimden tekrar istedim bitti diye sonra zararları diye arama yaptım ve bunları okudum
Ahahah süpersin doeicim ya :) bende jelde aynı şeyi yapıyom acaba hepsi gittimi acaba doğru yermi:)E ebruli3355 ne yaptı acaba? Şu progestanı itmekten de midem bulanıyor artık, az mi ittim, çok mu ittim derken...Psikolojimiz de bozuldu hakkaten ya:)) Çişimi yapıp sokuyorum ki wc ye gitmeyeyim de yarım saat yatayım. Tam itiyorum sanki transfere girecek gibi bir his, fonda bir şır şır şelale sesi.:))) Ne yiyelim kahvaltıda?
Canım benimde bu aralar ayakta bile durdurmayan ağrım oluyo arada göbek bağı oluşurken olurmuş ben ağrıdıkça salavat çekiyorummGünaydın kızlar sabah rahmimin ağrısına uyandım resmen napıyo bu mınnoslar ıcerde acaba.adet agrısı gıbı de degıldı
Günaydın tatlım. Daha dur beline bacağına kramplar girecek:) bazen heyy noluyo içerde diye sesleniyorum:)))Günaydın kızlar sabah rahmimin ağrısına uyandım resmen napıyo bu mınnoslar ıcerde acaba.adet agrısı gıbı de degıldı