Allah razı olsun :))) mutlu oluverdim:))bekle gör canım benim söylediğim cıkıyor senin evlat tutu içimden geldi hemen bacım A söyle yim didim öyle dim dük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun :))) mutlu oluverdim:))bekle gör canım benim söylediğim cıkıyor senin evlat tutu içimden geldi hemen bacım A söyle yim didim öyle dim dük
Yok yok skntı yoktur kotu dusunme senDeğil mi canm yaa inşallah..
Bence git dolaş canım hem kafan dağılmış olur , 3 günden sonra ağır spor harici yürüyüşler yapılabilir ben yapmıştımKizlarrr bişey sorcam size bugün evimizin hemen altında organik pazar kuruluyor sizce gidip bi dolasayimmi bisey olurmu 7. günüm bugun
Evet hava biraz daha ısınsın gidip gezeyim hem sağlıklı gıdalar bulur alir yerim :)Bence git dolaş canım hem kafan dağılmış olur , 3 günden sonra ağır spor harici yürüyüşler yapılabilir ben yapmıştım
Aynen canımEvet hava biraz daha ısınsın gidip gezeyim hem sağlıklı gıdalar bulur alir yerim :)
Hiç uzulmee benimde aynısı oldu 3 embiryom vardi ikisi transfer oldu. 3.sü gelişmedi . inşallah hicde gerek kalmazEmbriyologum aradı kızlar.klinikteki bebegim 5. Güne gidememiş. Dondurulcak bebegım kalmadı yanı
Heyy kötü düşünmüyoruz karnında varya annesiEmbriyologum aradı kızlar.klinikteki bebegim 5. Güne gidememiş. Dondurulcak bebegım kalmadı yanı
Rabbim hepimiz i mutlu eder inşallah canımAllah razı olsun :))) mutlu oluverdim:))
Hiç uzulmee benimde aynısı oldu 3 embiryom vardi ikisi transfer oldu. 3.sü gelişmedi . inşallah hicde gerek kalmaz
Heyy kötü düşünmüyoruz karnında varya annesi
Bende bekledim iyi bir haber gelsin diye ama en iyi haber persembe gelecek inşallah bana :)İnş canım beklediğim bişeydi aslında ama yine de ana yüreği işte :)
Biter biter bende ayni sen gibi diyordum ne zaman bitecek diye simdi safak 5 kaldi darısı başına :)Ya kızlar şu tedavi bi bitsede gün sayıyor olsam daha yum toplan madı
Canım haklıymışsın ama çok zararı olsaydı uyarmazlar mıydı. Bilemedim ki şimdiYani bu yazıyı okuduğum için bilginiz olsun istedim arkadaşlar herkes tabiki kendi doğrularını yapmakta özgür ben sadece çok emek veriyoruz çok acılar çekiyoruz en ufak bir hata yapmayalım diye söyledim ben yemeyi bıraktim
Ahahah yesinler seni. İkiz olursa gerek kalmaz annesi dert etmeBebişlerime kardeş olurdu o da belki teyzesi anayım ben sonucta :)
Bende bekledim iyi bir haber gelsin diye ama en iyi haber persembe gelecek inşallah bana :)
Bir taşla iki kuş :) Allahın izniyleAynen canım tek seferde halledıcez biz bu işi Allahın izniyle:)