- 21 Mart 2012
- 194
- 135
- 53
gerçekten mi ben yedim bi ara bolbol ne zararı varmış ki?Kızlar sakın ananas tuketmeyin zararliymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten mi ben yedim bi ara bolbol ne zararı varmış ki?Kızlar sakın ananas tuketmeyin zararliymis
Ne zarari varmiş ben önceki tüp bebek denememde cok yemişdimKızlar sakın ananas tuketmeyin zararliymis
Kızlar sakın ananas tuketmeyin zararliymis
Catlayacginin belirtisiymis canim benim doktorum öyle soylemisti benimde basima gelmişti endise etmeKizlar benim adetimin 11. Gunu bugundu. Pazar yada pazartesi toplama olacak ama bende akşam uzeri sari yapiskan yumurta aki kivaminda akinti vardi ovulasyon akintisi diye biliyorum ama acaba yumurtalarim catladi mi yoksa catlayacaginin belirtisi mi bilgisi olan var mi?
Valla bende gecenin 1inde gömdüm bisürü şey:)az önce yedim desem çok savaştım kendimle ama bebiş\bebişler açtır şimdi yazık günah dedim
Nesi zararlıymış?Kızlar sakın ananas tuketmeyin zararliymis
Kuzum açıkta olsa o çay çok fazlaKızlar kabızlığım gitti gibi normalde sarı kayısı kuru üzümü ve de inciri şişirtip yiyorum bi de haşlanmış lahana ve 2.5 litre su ve de 3 bardak süt ve 8 bardak çok açık çay tüketiyorum ondan dolayı mı lavaboya kolaylıkla gidiyorum iki gündür hani gebe olanlar kabız oluyor ya
Günaydın canım:))) senin test günüde cuma mı?Hepinize gunaydinn en güzel anne adayları.. transferin 7. günunden hepinize kucak dolusu sevgiler herkese sakin relax musmutlu bir gün diliyorum
Perşembe canım benim :)Günaydın canım:))) senin test günüde cuma mı?
Evet yemek vakti ilaclar bizi bekler mide bulantısı dün sabahtan beri benide selamladıAnnişkolar artık kalkın kahvaltı yapmalı ilaçları almalı. Mide bulantısı sanada günaydın
Gunaydinn :)Günaydin kızlar.d
Benden bigün önce enem ne güzel:)Perşembe canım benim :)
Ama yok böyle bişi ilaçtan olsa en son ilacı akşam 19.00da içtim etkisi çoktan geçmiş olmalı. Sabah sabah mide bulantısıyla uyanmak nediryaEvet yemek vakti ilaclar bizi bekler mide bulantısı dün sabahtan beri benide selamladı
Evetttt :) önce ben sana güzel haber vericemmm sonrada sennBenden bigün önce enem ne güzel:)
Bilmemm belkide cok güzel şeylere işarettir ne dersinAma yok böyle bişi ilaçtan olsa en son ilacı akşam 19.00da içtim etkisi çoktan geçmiş olmalı. Sabah sabah mide bulantısıyla uyanmak nedirya