• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Selam kızlar hepinizin tedavisi pozitif sonuclanir insallah...bugün 3.gun olan 1 tane embriyo transferi oldum. Yanlız aksam tuvalette peçeteye kahverengi minik bir tortu geldi kızlar sizde de oldumu bu yazarmsnz lütfen
Canım selam. Benimde 5.günüm. Bende jeli yaparken sarı kahve arası kalıntı geldi. Hiç korkma lekelenmemiz olabilirmiş. Hatta transfer günü lekelenme olabilir demişti hemşire hiç korkma

Selam kızlar hepinizin tedavisi pozitif sonuclanir insallah...bugün 3.gun olan 1 tane embriyo transferi oldum. Yanlız aksam tuvalette peçeteye kahverengi minik bir tortu geldi kızlar sizde de oldumu bu yazarmsnz lütfen
Canım transfer sonrası gelebiliyor uyarmadı mu doktorun ? Benimki transferi yaptı daha çataldan kalkmadan bugün lekelenmen olabilir korkma normal demişti

Arkadaslar benim deger 844,40 ya simdi normal mi normalden yuksek mi hic anlamiyorum bu degerlerden tek bildigim bu degerle hamileyimde :)

Canım maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağını aldığın günleri görmeyi de nasip etsin inşallah tebrik ederim :)

Kızlar geldim ama geçmiş sayfaları sabah okurum. Şu estrofem midemi mahvetti kötüyüm yazamayacağım. İyi geceler herkese

Kızlar kabızlığım gitti gibi normalde sarı kayısı kuru üzümü ve de inciri şişirtip yiyorum bi de haşlanmış lahana ve 2.5 litre su ve de 3 bardak süt ve 8 bardak çok açık çay tüketiyorum ondan dolayı mı lavaboya kolaylıkla gidiyorum iki gündür hani gebe olanlar kabız oluyor ya

Back