- 18 Ekim 2016
- 212
- 230
- 33
- 33
Yaa doktorda biseyde demedi banada yuksek gibi geldi ama ay heyecanlandm simdi ikiz mi :))Baya yüksek cnm ikiz kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa doktorda biseyde demedi banada yuksek gibi geldi ama ay heyecanlandm simdi ikiz mi :))Baya yüksek cnm ikiz kesin
Canım çok üzüldüm ama belki bebeğin sana süpriz yapar mucizen olur. Öyle düşünmeye çalışsan olurmu?Artis iyi degil dedi yuzde 80 artmaliydi dedi... yarin doktora diyeyim arayalim dedi.. tesekkür ederim
Canım selam. Benimde 5.günüm. Bende jeli yaparken sarı kahve arası kalıntı geldi. Hiç korkma lekelenmemiz olabilirmiş. Hatta transfer günü lekelenme olabilir demişti hemşire hiç korkmaSelam kızlar hepinizin tedavisi pozitif sonuclanir insallah...bugün 3.gun olan 1 tane embriyo transferi oldum. Yanlız aksam tuvalette peçeteye kahverengi minik bir tortu geldi kızlar sizde de oldumu bu yazarmsnz lütfen
Canım transfer sonrası gelebiliyor uyarmadı mu doktorun ? Benimki transferi yaptı daha çataldan kalkmadan bugün lekelenmen olabilir korkma normal demiştiSelam kızlar hepinizin tedavisi pozitif sonuclanir insallah...bugün 3.gun olan 1 tane embriyo transferi oldum. Yanlız aksam tuvalette peçeteye kahverengi minik bir tortu geldi kızlar sizde de oldumu bu yazarmsnz lütfen
Arkadaslar benim deger 844,40 ya simdi normal mi normalden yuksek mi hic anlamiyorum bu degerlerden tek bildigim bu degerle hamileyimde :)
Kizlar cok uzgunum. 13. Gun kan degerim 69.3 cikti... ikiye katlamamis..... 11. Gun 54 tu...
Ne yicen gece gece kız dur yeme bu saateKızlar bu saatte kurt gibi acıkan var mı? Aklımdan neler neler geçiyo bi bilseniz:))
Esraaa kuduruyom şuan hamişler var aramızda demiyim şimdi aklımdan geçenleri :)))Ne yicen gece gece kız dur yeme bu saate
Amin insallah tesekkur ederimCanım maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağını aldığın günleri görmeyi de nasip etsin inşallah tebrik ederim :)
Ye gitsin kız ne zamandır bu anı bekliyoruz boşver canın ne istiyosa ye hatta şımarıklık yap eşinden isteEsraaa kuduruyom şuan hamişler var aramızda demiyim şimdi aklımdan geçenleri :)))
Insallah canim... cok agladim ama simdi oyle dusunmeye calisiyorum... nolur duanizi eksik etmeyin...Canım çok üzüldüm ama belki bebeğin sana süpriz yapar mucizen olur. Öyle düşünmeye çalışsan olurmu?
Ahahaha zaten dedim getirmezse yemek sepeti gider yeriz dedim:)))Ye gitsin kız ne zamandır bu anı bekliyoruz boşver canın ne istiyosa ye hatta şımarıklık yap eşinden iste
Zalımsın esraaa
az önce yedim desem çok savaştım kendimle ama bebiş\bebişler açtır şimdi yazık günah dedimKızlar bu saatte kurt gibi acıkan var mı? Aklımdan neler neler geçiyo bi bilseniz:))
geçmiş olsun canım iyi gecelerKızlar geldim ama geçmiş sayfaları sabah okurum. Şu estrofem midemi mahvetti kötüyüm yazamayacağım. İyi geceler herkese