Kız siz hastaneye gidip gelene kadar ben kalpten giderşm beklerken :))))
Kız hakkaten ya...Allahım korkularımızdan emin eyle bizi, yüzümüzü güldür hepimizin. amin.Ay kız sizin bitti resmen ne güzelya. Şimdiden heyecan yaptım :)))
Hayır benimkiii daha toplama bilenem olmadı yahuuuEn uzun safak benımkı sanırımduvara ilk çiziğimi attım
Kız ben 2 kişiyi beklicem siz 1 kişiyi. 2 kişinin stresi 1 ile aynı mı:) bide tövbe :)))Tövbe de manyak! Allah neyi kısmet etti ise onu yaşayacağız:) Sakin ol sen. Asıl biz seni nasıl bekleriz:))
Ah melek kalpli güzel insan...Haklısın tabi senin de işin zor Salı günü:))Kız ben 2 kişiyi beklicem siz 1 kişiyi. 2 kişinin stresi 1 ile aynı mı:) bide tövbe :)))
Ay maske demişken Gratis'te Balm ürünlerinde indirim varmıs %40. Kardeşimi aradım git al diye gitti ve yanlış ürünü alıp gelmiş:)) Ne maskesi yaptın bakiim:))
Black mask varya siyah sürüyorsun sonra soyuyorsun herşeyi alıp gidiyorAy maske demişken Gratis'te Balm ürünlerinde indirim varmıs %40. Kardeşimi aradım git al diye gitti ve yanlış ürünü alıp gelmiş:)) Ne maskesi yaptın bakiim:))
Hangi ürünü istiyordun canım :)Ay maske demişken Gratis'te Balm ürünlerinde indirim varmıs %40. Kardeşimi aradım git al diye gitti ve yanlış ürünü alıp gelmiş:)) Ne maskesi yaptın bakiim:))
Kızlar çok çabuk geçiyo inanki. Hem sizide bekleriz siz hiç merak etmeyin:)))
Ya ışıltı veren pudra vardı mary lou manalizer kardeşim açık tonunu almıs. 67 idi, 35'e düşmüşHangi ürünü istiyordun canım :)
Ayyy eet biliyorum onları ya eee başka mı almış yaniYa ışıltı veren pudra vardı mary lou manalizer kardeşim açık tonunu almıs. 67 idi, 35'e düşmüş
Evet, değiştirecek yarın. Umarım kalmış olur.://Ayyy eet biliyorum onları ya eee başka mı almış yani
Kız ben duş jelini bile kullanmaktan çekindim kimyasal var diye :)
Ahaha erkek kardeşini mi:) ya benimde ihtiyaçlarım vardı loreal de girmiş mi indirime?Ay maske demişken Gratis'te Balm ürünlerinde indirim varmıs %40. Kardeşimi aradım git al diye gitti ve yanlış ürünü alıp gelmiş:)) Ne maskesi yaptın bakiim:))
Kız hangi marka nedir o. Bende aradım kaç zaman soyulan güzel bi maske istediğimi bulamamıştımBlack mask varya siyah sürüyorsun sonra soyuyorsun herşeyi alıp gidiyorondan yapıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?