Ama nakşetmeyi etmediysen olmamışkiiiiiBen transferde sessiz sessiz ağladım bir yandan da o romantik anları doktorun suratına şırrr diye nakşederek taçlandırmamak için dua ettim annem de bir dua demişti bebekler konurken oku diye. aklıma gelmedi düşün düşün Ya Allah bismillah dedim tüm iyi niyetimle sanki savaşa gider gibi. Doktorlar elimi sıktı bol şans dediler:) hıhıı diye cılız bir ses çıkardım sanırım:)) koptum yazarken ne komikti be:))
O doktorun yüzüne şır korkusu bended vardı :)Ben transferde sessiz sessiz ağladım bir yandan da o romantik anları doktorun suratına şırrr diye nakşederek taçlandırmamak için dua ettim annem de bir dua demişti bebekler konurken oku diye. aklıma gelmedi düşün düşün Ya Allah bismillah dedim tüm iyi niyetimle sanki savaşa gider gibi. Doktorlar elimi sıktı bol şans dediler:) hıhıı diye cılız bir ses çıkardım sanırım:)) koptum yazarken ne komikti be:))
Ayy canım ya değişik bir duygudur heralde ya.. off için tuhaf oldum ben..Ben transferde sessiz sessiz ağladım bir yandan da o romantik anları doktorun suratına şırrr diye nakşederek taçlandırmamak için dua ettim annem de bir dua demişti bebekler konurken oku diye. aklıma gelmedi düşün düşün Ya Allah bismillah dedim tüm iyi niyetimle sanki savaşa gider gibi. Doktorlar elimi sıktı bol şans dediler:) hıhıı diye cılız bir ses çıkardım sanırım:)) koptum yazarken ne komikti be:))
Ben transferde sessiz sessiz ağladım bir yandan da o romantik anları doktorun suratına şırrr diye nakşederek taçlandırmamak için dua ettim annem de bir dua demişti bebekler konurken oku diye. aklıma gelmedi düşün düşün Ya Allah bismillah dedim tüm iyi niyetimle sanki savaşa gider gibi. Doktorlar elimi sıktı bol şans dediler:) hıhıı diye cılız bir ses çıkardım sanırım:)) koptum yazarken ne komikti be:))
Cok duygusal bir andı ömrümce unutmam...Nasıl hazırsam anne olmaya direk hamile sandım kendimi ah hepimize nasip olsun kızlarAyy canım ya değişik bir duygudur heralde ya.. off için tuhaf oldum ben..
Insallah canimCok duygusal bir andı ömrümce unutmam...Nasıl hazırsam anne olmaya direk hamile sandım kendimi ah hepimize nasip olsun kızlar
Manisa mı demiştin? Denizli mi?Kizlar deprem oldu burda
Orası neresiydi geçmiş olsunKizlar deprem oldu burda
Denizli canımManisa mı demiştin? Denizli mi?
Aa orası neresi?Kizlar deprem oldu burda
Sagol canimmAnam çok geçmiş olsun canım
İğne kullanmiyormusun progestanKızlar ben kaniyorum ya acile gidip soylesemmi üniversitedekiler yat dinlen dedi ama kırmızı kırmızı geliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?