• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Yaa bisiy sorcam kizlar simdihani jel kullanıyoruz ya gunde iki defa bu gusül abdesti gerektiriyor diyenleri duydum ben bu hafta sık duş alamadigimdan namazlarımı heo aksattim kılanlar nasil bir yöntem izlediniz

ben bu süreçte hep kendimi tutmuşum demek transfer günü ameliyathaneye aldılar bi başladım ağlamaya hüngür hüngür de değil resmen böğüre böğüre :mad: sonra psikolog abla geldi elimi tuttu ağla kızım rahatlarsın dedi ben daha çok ağladım :)) baktılar ben susmuyorum ee artık bebeğini hazırladık annesiyle böyle mi tanışsın dedi içlendim ama sustum mecbur
Ahahah ben opuya girerken deli gibi ağlıyodum :) transferde ağlamama izin vermediler. İkisinde de bitane bayan doktor vardı Allah ondan razı olsun. Elimi tuttu hep sakinleştirdi beni

Ay sorma çok meraklılar bir de anlamazlar bir sürü tavsiyede bulunurlar en gıcık kısmı da o ben de çok yakınlarım dışında kimseye bahsetmedim o yüzden :anneadayı:
Bende söylememistim ama oglum sağolsun arkadaşlarına arkadaşlari annelerine onlarda bana ögretmen bile geçmiş olsun diye aradi :110:

Yaa bisiy sorcam kizlar simdihani jel kullanıyoruz ya gunde iki defa bu gusül abdesti gerektiriyor diyenleri duydum ben bu hafta sık duş alamadigimdan namazlarımı heo aksattim kılanlar nasil bir yöntem izlediniz

canım bn jel kullanmıyorum ama fitil kullanıyorum aynı mantıkla ama gusül almıyorum hergün .. guslün şartları belli eğer şehvet duyulursa yada hanıumlar adet olursa onun bitiminde gusül olunur . yani şehvet yoksa gusül de gerekmez

ben bu süreçte hep kendimi tutmuşum demek transfer günü ameliyathaneye aldılar bi başladım ağlamaya hüngür hüngür de değil resmen böğüre böğüre :mad: sonra psikolog abla geldi elimi tuttu ağla kızım rahatlarsın dedi ben daha çok ağladım :)) baktılar ben susmuyorum ee artık bebeğini hazırladık annesiyle böyle mi tanışsın dedi içlendim ama sustum mecbur
Bende idrara sıkış dediler transfer olcam bekliyorum bi sıkıştım artık çatlayacam doktor gelemedi bi türlü sonra bekle bekle idrar sancısı başladı ama felllllaaaaket bir sancı kıvranmaktan öldüm başladım ağlamaya :-) :-) dayanılmaz bişeydi doktor geldi hemen mudahele etti sancım geçecek kadar yaptırdı idrarımı amaa anammm yap yap bitmio en son bu kadar kalsın dedim kalktım :-) transferimi oldum şükür :-)

Ben de çok kilo aldım ama çok fazla ilaç kullandım ben normal yani. Pilates yapacağım hamile yogası bile yaparız şu Salı bir geçsin de hayırlısı ile dimi Sevgi1312 Sevgi1312
Ama içimdeki kıskanç kadını ortaya çıkarmayın heyyttt der başlarım heeee. Cumadan önce bişey yapamazsınız :)))

canım bn jel kullanmıyorum ama fitil kullanıyorum aynı mantıkla ama gusül almıyorum hergün .. guslün şartları belli eğer şehvet duyulursa yada hanıumlar adet olursa onun bitiminde gusül olunur . yani şehvet yoksa gusül de gerekmez
Sagol canım bende duzene sokayım o zaman allah razı olsun .

Ben de çok kilo aldım ama çok fazla ilaç kullandım ben normal yani. Pilates yapacağım hamile yogası bile yaparız şu Salı bir geçsin de hayırlısı ile dimi Sevgi1312 Sevgi1312
Evett tatlım aynen öle ben zaten dikkat ederim normalde yediklerime ama şimdi etmiyorum amaaan olsunlarda zayıflarız be :-)

Back