İğne kullanmiyormusun progestan
Cirinone jel kullanıyorumİğne kullanmiyormusun progestan
Geçmiş olsun çok çokDenizli canım
Aradım sabah yat dinlen dediler sadece bi de su iç bol bol dedilerDoktorunu ara!
Bi doktorunu arayıp gitsen iyi olur benceCirinone jel kullanıyorum
Doktorunu ara cnm en doğru şeyi o söyler ben proulton diye bişi vurulmuşttmKızlar ben kaniyorum ya acile gidip soylesemmi üniversitedekiler yat dinlen dedi ama kırmızı kırmızı geliyor artık yani acil de ivme falan mi yaparlar bi de ne iğnesi protestan mi
Hani iğne falan veriyorlardı bu durumda? Adet günün nedir peki ?Aradım sabah yat dinlen dediler sadece bi de su iç bol bol dediler
O nasil is yaa devlet hastanesi mi kaçınci gününAradım sabah yat dinlen dediler sadece bi de su iç bol bol dediler
Ayy bu çok iyiymiş çok yaratıcı benceBenim oğlan bozdu kafayı zaten isimlerini bile koydu aygaz ve milangaz olcak ikizlerin adıoglum onlarda normal bebek olucak güzel isimler düşün diyorum anlatamıyorum
8.gün erken değil mi doktorun ne dediKızlar benim değer yine 0,100 çıktı 8. Günde yanı (-) garantilemiş oldum hakkımızda hayirlisi ins sizler hep güzel haberler alın sağlıcakla kucaklarınıza alın ins
9. Gün adet günüm 31 i yani sabahtan beri arttı yani kırmızı olduO nasil is yaa devlet hastanesi mi kaçınci günün
Denizli bu aralar beşik gibi sallaniyor bide biz 4 kattayiz
Ellerinden öperim çok doğru:))Sabah ananem arıyor. kizim tavuklar bile kuluçkaya yatinca hic kalmazlar bak yemege bile zor kalkarlar aman dikkat et sen simdi kuluçkadasin deditamam anane demekten başka birşey diyemedim
Doktoruna ulaşmaya çalış bekleme9. Gün adet günüm 31 i yani sabahtan beri arttı yani kırmızı oldu
Ahh bu universiteler... uzulme sen yinede bi acile git istersen9. Gün adet günüm 31 i yani sabahtan beri arttı yani kırmızı oldu
Tavuk ta yaptı bu bebisler bizi neyse o zaman ikiz olurda bizde kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyiz :)Ellerinden öperim çok doğru:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?