Benim opudan sonra çok ağrım oldu banada öyle dediler. Senin bünyene. 14 yumurta çok diye. Belkide ondan kuzum. Sonuçta minnacık bişeyim:))bence kişiden kişiye değişiyo benimkini doktor 14 tane topladık bünye meselesi demişti herkeste farklı oluyomuş ama geçti çok şükür
Direk geçmiş olsun dediler. bitanesi canim hamileymissin hayırlı olsun dedi azın bal yesin dedim ona
Geçmiş olsun mu hayırlı olsun deselerdi bari
Dimekki :))))Çok hassas kadınlarsak demek :)))
Hejehehe bizim yavrular tüplerden cıkıo yapacak bişey yok minik tüplerimiz bizim
Tamam yahu bekleriz de zayıflamak için niye seni bekleyelim manyaksuAma içimdeki kıskanç kadını ortaya çıkarmayın heyyttt der başlarım heeee. Cumadan önce bişey yapamazsınız :)))
Aminnnnumarım bebişlerimiz bizlere benzer diyorum
Ay sorma çok meraklılar bir de anlamazlar bir sürü tavsiyede bulunurlar en gıcık kısmı da o ben de çok yakınlarım dışında kimseye bahsetmedim o yüzden
Aaaaa çok iyiPiknik tüpüm diye seviyom ben
Piknik tüpüde güzelmişPiknik tüpüm diye seviyom ben
Ben demiştim minnoşsun diye en baştan:)Benim opudan sonra çok ağrım oldu banada öyle dediler. Senin bünyene. 14 yumurta çok diye. Belkide ondan kuzum. Sonuçta minnacık bişeyim:))
Neyse bize de arkadaşlar örer benceKız benimde elimden hiçbişeygelmez yeminle :)))
kimseye demiyordum kayınvalidem yaymış ve yaymaya da devam ediyor arayıp napıon diyene tüp bebe godurduk diyor cinler tepeye tabi benimBenim eşimle kayınvalıdem herkese duyurmus saolsun ben de yakınlarıma soyledım sadece
Bendiz zayıflamak falan yok taam mı. Bu yolda birlikte kilo aldık birlikte vercez :)))Tamam yahu bekleriz de zayıflamak için niye seni bekleyelim manyaksu)) her ismin arkasına su eki iyi oluyor mu deneyeyim dedim:))
Tüp bebe bunu daha çok sewdim :)))))Bende
kimseye demiyordum kayınvalidem yaymış ve yaymaya da devam ediyor arayıp napıon diyene tüp bebe godurduk diyor cinler tepeye tabi benim
Simdi alma evresindeyiz tutarda alırız insallah:)Bendiz zayıflamak falan yok taam mı. Bu yolda birlikte kilo aldık birlikte vercez :)))
He yaaa üfTüp bebe bunu daha çok sewdim :)))))
Aay bunlar harika satışa sunmalısın bence canım bayıldımmmmEki Görüntüle 1904307 Eki Görüntüle 1904309 Eki Görüntüle 1904308 Eki Görüntüle 1904307 Eki Görüntüle 1904308 Eki Görüntüle 1904309
bunlarda benim işlediklerimin bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?