• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ama içimdeki kıskanç kadını ortaya çıkarmayın heyyttt der başlarım heeee. Cumadan önce bişey yapamazsınız :)))
Tamam yahu bekleriz de zayıflamak için niye seni bekleyelim manyaksu;))) her ismin arkasına su eki iyi oluyor mu deneyeyim dedim:))

Ay sorma çok meraklılar bir de anlamazlar bir sürü tavsiyede bulunurlar en gıcık kısmı da o ben de çok yakınlarım dışında kimseye bahsetmedim o yüzden :anneadayı:

Benim eşimle kayınvalıdem herkese duyurmus saolsun ben de yakınlarıma soyledım sadece

Ben transferde sessiz sessiz ağladım bir yandan da o romantik anları doktorun suratına şırrr diye nakşederek taçlandırmamak için dua ettim annem de bir dua demişti bebekler konurken oku diye. aklıma gelmedi düşün düşün Ya Allah bismillah dedim tüm iyi niyetimle sanki savaşa gider gibi. Doktorlar elimi sıktı bol şans dediler:) hıhıı diye cılız bir ses çıkardım sanırım:)) koptum yazarken ne komikti be:))

Back