Ahahahah bu da iyiymiş. Bende kocama diyim tüpten 2 bebişimiz çıkcak diye :)))Benım eşim de tüpten çıkmış bebek diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahah bu da iyiymiş. Bende kocama diyim tüpten 2 bebişimiz çıkcak diye :)))Benım eşim de tüpten çıkmış bebek diyo
Benim oğlan bozdu kafayı zaten isimlerini bile koydu aygaz ve milangaz olcak ikizlerin adıoglum onlarda normal bebek olucak güzel isimler düşün diyorum anlatamıyorumAhahahaha kız güldürdün beni Allahta seni güldürsün. Tüpten bebek
Ahaha :) komik çocukBenimde ucunda bekliyor zaten kesin ağlarım bide benim oglan okulda arkadaslarina bizim tüpten bebegimiz olcak demiş ben kimseye söylememistim sabahtan beri arayan arayana millet ne merakli yaaa
Senin gibiValla hepinize maşallah ne güzel şeyler yapıyosunuz kızlar. Bebişlerimin ne tatlı teyzeleri olcak ayiiii:)
Tüpten bebişleeeerAhahahah bu da iyiymiş. Bende kocama diyim tüpten 2 bebişimiz çıkcak diye :)))
Ben bugun hareketlendim
Banada transferden sonra verdi daha önceki tedavimde de öyle olmuştuSlm canları bu GUN kontrole gittim Dr sağda 3 solda 2 yum var dedi bu gün adet in 6 günü sizlere birsey sormak istiyorum Dr bana jel vermedi ilk tüp deneme de vermişlerdi Dr A nasıl söylesem bilmiyorum ya kızarsa Dr senmisin ben mi derse cekindim bu arada becerikli arkadaşlar varmış aramızda maşallah
Bende hafif hafif yürüyorum evde ama iş yapmıyorum abdeste namaza kalkıyorum iştr bende transfer günü dahil hiç namazımı aksatmadım çok şükürkızlar o kadar çok yatmayın 3 günden sonra.. rahme kan gitmesi için kan dolaşımınız önemli. ben 3 günden sonra yemeklerimi kendim yaptım ağır iş yapmadım süpür sil yapmadım ama toz aldım çamaşır ütüledim .. transfer günüm de dahil hiç namazımı aksatmadım. ilk 1 haftadan sonra da dışarı çıktım hafif yürüyüşler alışveriş falan yaptık hareket etmekten korkmayın.
Kilo aldınız mı peki kızlar ben tedaviye 54.5 la başladım şuan 57.5 im
Aynısı banada olmuştu durup dururken hüngür hÜngür ağlamıştım İyi geldi bana ama rahatladımO kadar bunaldım ki yatak halinden yani ağlamaya başladım çünkü hergün aynı şeyleri yapıyorum iğneden ipliğe herşey aynı hergün aynı bü an patlama yaşadım eşim biraz arabayla dolaştırdı rahatladım
Aynen rahatladım yaAynısı banada olmuştu durup dururken hüngür hÜngür ağlamıştım İyi geldi bana ama rahatladım
Kuzum takma kafana bebişine kavuştun yetmez mi:)beni iğneleri vurulmaya başladığımda tarttılar 58dim yumurta toplama günü tarttılar 61 çıktım
Hejehehe bizim yavrular tüplerden cıkıo yapacak bişey yok minik tüplerimiz bizim
Ay sorma çok meraklılar bir de anlamazlar bir sürü tavsiyede bulunurlar en gıcık kısmı da o ben de çok yakınlarım dışında kimseye bahsetmedim o yüzdenBenimde ucunda bekliyor zaten kesin ağlarım bide benim oglan okulda arkadaslarina bizim tüpten bebegimiz olcak demiş ben kimseye söylememistim sabahtan beri arayan arayana millet ne merakli yaaa