• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ahahahaha kız güldürdün beni Allahta seni güldürsün. Tüpten bebek:-):-)
Benim oğlan bozdu kafayı zaten isimlerini bile koydu aygaz ve milangaz olcak ikizlerin adı:halay:oglum onlarda normal bebek olucak güzel isimler düşün diyorum anlatamıyorum

Benimde ucunda bekliyor zaten kesin ağlarım bide benim oglan okulda arkadaslarina bizim tüpten bebegimiz olcak demiş ben kimseye söylememistim sabahtan beri arayan arayana millet ne merakli yaaa
Ahaha :) komik çocuk

Sevgi1312 Sevgi1312 biz seninle çok benziyoruz bu açıdan. Zorla içiyorum.
Y Yellu pratisyen hekim olsan sırıtmazsın bence:))

Ben bugun hareketlendim

kızlar o kadar çok yatmayın 3 günden sonra.. rahme kan gitmesi için kan dolaşımınız önemli. ben 3 günden sonra yemeklerimi kendim yaptım ağır iş yapmadım süpür sil yapmadım ama toz aldım çamaşır ütüledim .. transfer günüm de dahil hiç namazımı aksatmadım. ilk 1 haftadan sonra da dışarı çıktım hafif yürüyüşler alışveriş falan yaptık hareket etmekten korkmayın.

Slm canları bu GUN kontrole gittim Dr sağda 3 solda 2 yum var dedi bu gün adet in 6 günü sizlere birsey sormak istiyorum Dr bana jel vermedi ilk tüp deneme de vermişlerdi Dr A nasıl söylesem bilmiyorum ya kızarsa Dr senmisin ben mi derse cekindim bu arada becerikli arkadaşlar varmış aramızda maşallah
Banada transferden sonra verdi daha önceki tedavimde de öyle olmuştu

kızlar o kadar çok yatmayın 3 günden sonra.. rahme kan gitmesi için kan dolaşımınız önemli. ben 3 günden sonra yemeklerimi kendim yaptım ağır iş yapmadım süpür sil yapmadım ama toz aldım çamaşır ütüledim .. transfer günüm de dahil hiç namazımı aksatmadım. ilk 1 haftadan sonra da dışarı çıktım hafif yürüyüşler alışveriş falan yaptık hareket etmekten korkmayın.
Bende hafif hafif yürüyorum evde ama iş yapmıyorum abdeste namaza kalkıyorum iştr bende transfer günü dahil hiç namazımı aksatmadım çok şükür

O kadar bunaldım ki yatak halinden yani ağlamaya başladım :-) çünkü hergün aynı şeyleri yapıyorum iğneden ipliğe herşey aynı hergün aynı bü an patlama yaşadım eşim biraz arabayla dolaştırdı rahatladım :-)
Aynısı banada olmuştu durup dururken hüngür hÜngür ağlamıştım İyi geldi bana ama rahatladım :KK48:

image.jpeg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    23,9 KB · Görüntüleme: 41
  • image.jpeg
    image.jpeg
    22,4 KB · Görüntüleme: 29
Benimde ucunda bekliyor zaten kesin ağlarım bide benim oglan okulda arkadaslarina bizim tüpten bebegimiz olcak demiş ben kimseye söylememistim sabahtan beri arayan arayana millet ne merakli yaaa
Ay sorma çok meraklılar bir de anlamazlar bir sürü tavsiyede bulunurlar en gıcık kısmı da o ben de çok yakınlarım dışında kimseye bahsetmedim o yüzden :anneadayı:

Kızlar kilo umrumda değilde karnım baya şişti benimya sizinde öyle mi? Bide normalinden daha sert sanki.

ben bu süreçte hep kendimi tutmuşum demek transfer günü ameliyathaneye aldılar bi başladım ağlamaya hüngür hüngür de değil resmen böğüre böğüre :mad: sonra psikolog abla geldi elimi tuttu ağla kızım rahatlarsın dedi ben daha çok ağladım :)) baktılar ben susmuyorum ee artık bebeğini hazırladık annesiyle böyle mi tanışsın dedi içlendim ama sustum mecbur

Back