aç hemen bi instagram hesabı şimdilik facebk arkadaşlarına ekle yaptıklarından bir kaç foto koy ben öyle başladım zaten önce tanıdıklarıma yaptım sonra onların arkadaşlarına ara ara yapıyorum zamanla kitle edinirsinAy inş zamanı geldiğinde neden olmasın. Ben de kırlent bebek battanıyesı vs örüyorum ama hobi amaçlı daha ticarete dökmedim :)
Vallahi bende bebeğimim ilk oyuncaklarını ellerimle yaptım kapı süsünü falan yaptım daha da yapmaya devam edeceğim herşeyi elimle yapmayı severiö bendeeAy inş zamanı geldiğinde neden olmasın. Ben de kırlent bebek battanıyesı vs örüyorum ama hobi amaçlı daha ticarete dökmedim :)
aç hemen bi instagram hesabı şimdilik facebk arkadaşlarına ekle yaptıklarından bir kaç foto koy ben öyle başladım zaten önce tanıdıklarıma yaptım sonra onların arkadaşlarına ara ara yapıyorum zamanla kitle edinirsin
Ben evimde değilim ki
Senle benim kaderimiz aynı farkında mısınBenim kaynanamın haberi bile yok bu tedaviden. Yemin ediyorum benimki ile hiç biri yarışamaz. Bana değil herkese kaynana böyle bir şey olamaz yani herkese karısıyor lakabı bile var: Semra kaynana. Konusmadım olmadı, iyi oldum olmadı, nötr oldum olmadı. Eşi de tam bir light Selami saçma bir aile. Eşim bence onların çocuğu değil:))) Eşim annesine benziyor tip olarak inşallah çocuğum benzemez nolur amin diyin içinizden Allah aşkına. :)))
Benim kaynanamın haberi bile yok bu tedaviden. Yemin ediyorum benimki ile hiç biri yarışamaz. Bana değil herkese kaynana böyle bir şey olamaz yani herkese karısıyor lakabı bile var: Semra kaynana. Konusmadım olmadı, iyi oldum olmadı, nötr oldum olmadı. Eşi de tam bir light Selami saçma bir aile. Eşim bence onların çocuğu değil:))) Eşim annesine benziyor tip olarak inşallah çocuğum benzemez nolur amin diyin içinizden Allah aşkına. :)))
Hey yavrum heyyyyyNasıl desem mesela? Bir cenaze olunca bile haber gönderiliyor aman o gelmesin huzursuzluk çıkarmasın diye varın siz düşünün.
Hadi kolay gelsin canım hepimizin yardımcısı olsun şu sıralar takmıyorumKızlar ben kendime biraz yemek yapayım. Cuma cuma gıybet yaptık Allahım sen affet:)) Sevgicim Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
geçince atarsın üzülmeBen evimde değilim kiyaptıklarım evimde kaldı kayınvalidemin yanındayım tedavi nedeniyle. Atmayı çok isterdim ya
Evet tatlım atarım tabisi :)geçince atarsın üzülme
oyyy babanem gibi bilirim :)) benimki iyi sağolsun kızı gibi seviyor .şimdiilk aramız iyi bebiş doğunca fikir ayrılıkları olacağı muhakkak üst katımda oturuyor :))Nasıl desem mesela? Bir cenaze olunca bile haber gönderiliyor aman o gelmesin huzursuzluk çıkarmasın diye varın siz düşünün.
hadi kolay gelsin canım o zaman sana yarasın :))Kızlar ben kendime biraz yemek yapayım. Cuma cuma gıybet yaptık Allahım sen affet:)) Sevgicim Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
Bayıldım ellerine sağlık maşaallah çok yeteneklisinSon yaptıklarım bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?