2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Valla benimkilerin isimleri de hazır canım geçenlerde kayınvalidem benim adım konacak mecburen dedi bana bende hayır asla öle bişe olmayacak dedim ben zor sahip oldum adını ben koyarım dedim

Mecburen mi ? Sen o kdr zahmeti çek olsun diye uğraş dur fikrin bile soruşmadan mecburen densin oldu canım. Kocanla senin kararın canım iyi demişsin

Şaka maka puset vs alıken pahalı kalemleri grup indirimi isteyelim ben çok iyi pazarlık yaparım:))
bende yaparım affetmem :)) ama doğru düşündün kendi oturduğumuz yerlerde araştırırız öyle yapan olursa haber veririz birbirimize olmayacak şey değil :))

Mecburen mi ? Sen o kdr zahmeti çek olsun diye uğraş dur fikrin bile soruşmadan mecburen densin oldu canım. Kocanla senin kararın canım iyi demişsin
Aynen canım yani bide insanların yanında diyor bişe diyemesin sussun diye normalde ben karşılık vermezdim ama bu konuda asla taviz vermem ve bunu da en dogru şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum

Gaz etkiler mi gebeliği canım

Aynen canım yani bide insanların yanında diyor bişe diyemesin sussun diye normalde ben karşılık vermezdim ama bu konuda asla taviz vermem ve bunu da en dogru şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum

Sen karşılığını güZel vermişsin canım. Ben de her fırsatta dile getiriyorum bu konuyu öyle bi talebi varsa bile tavrımı bılsın dıye. Ayrıca adı guZel bıle olsa sırf bu davranısı yuzunden koymam zaten. Ayrıca tek anne o mu senın de annen var neden bu rekabet anlamıyorum

Gaz etkiler mi gebeliği canım
yok cnm hiç sanmam ama seni huzursuz eder sonuçta gaz sancısı ile doğum sancısını karıştıran insanlar tanıyorum :)))
sadece duyduğum kadarıyla kabız olursan veya gazın olursa kendini zorlamayacaksın ıkınmıcan yani yapmak için doğal akışına bırakcan :)) gerçi doktorun sana ilaç veriyor çok sıkıntıya düşersen

Ay inş zamanı geldiğinde neden olmasın. Ben de kırlent bebek battanıyesı vs örüyorum ama hobi amaçlı daha ticarete dökmedim :)

isterse dünyanın en güzel ismi olsun, kayınvalide ismi olduğu için kaybetti hıh!
Öle demesi zaten insanı gıcık eder valla ben herşeyi söledim en ufak şeyi bile ben istediğim gibi alıcam kimse bana bişe almasın dedim. Bu arada aldıklarımızdan birbirimize önerilerde de bulunuruz cnm inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…