- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Valla benimkilerin isimleri de hazır canım geçenlerde kayınvalidem benim adım konacak mecburen dedi bana bende hayır asla öle bişe olmayacak dedim ben zor sahip oldum adını ben koyarım dedim
ALLAH razı olsun canımKızlar dua ettim hepimize geldim. Geçmiş sayfaları hızlıca okudum, dua paylaşanlardan Allah razı olsun iyi dileklerini sunanlardan da.
Eki Görüntüle 1904260
Bu pusetlerle bebişlerimizi hastaneden alıp evimize gidecez inşallah kızlarr ayyyyyY Yellu Doei nerelerdesiniz kızlarrr
Şaka maka puset vs alıken pahalı kalemleri grup indirimi isteyelim ben çok iyi pazarlık yaparım:))
bende yaparım affetmem :)) ama doğru düşündün kendi oturduğumuz yerlerde araştırırız öyle yapan olursa haber veririz birbirimize olmayacak şey değil :))Şaka maka puset vs alıken pahalı kalemleri grup indirimi isteyelim ben çok iyi pazarlık yaparım:))
Aynen canım yani bide insanların yanında diyor bişe diyemesin sussun diye normalde ben karşılık vermezdim ama bu konuda asla taviz vermem ve bunu da en dogru şekilde ifade ettiğimi düşünüyorumMecburen mi ? Sen o kdr zahmeti çek olsun diye uğraş dur fikrin bile soruşmadan mecburen densin oldu canım. Kocanla senin kararın canım iyi demişsin
Ayşeadı da kesin kötüdür:)))
bende yaparım affetmem :)) ama doğru düşündün kendi oturduğumuz yerlerde araştırırız öyle yapan olursa haber veririz birbirimize olmayacak şey değil :))
Gaz etkiler mi gebeliği canımbenimde oldu kahverengi akıntım hatta kırmızı gibi pıhtı atıp gene kahveye döndü bugün çok şükür minik damla dısında gelmedi doktrm olabilr dediği için içim rahat zaten iiyi düşünelim iyi olsun dimi ? :)) yediklerine dikkat et gaz yapıcı şeylerden uzak dur kayısı kompostosu veya kuru kayısı ye , iç belki daha rahatlarsın...
Aynen canım yani bide insanların yanında diyor bişe diyemesin sussun diye normalde ben karşılık vermezdim ama bu konuda asla taviz vermem ve bunu da en dogru şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum
bonkör:))) eksik olmakızlar bu arada bende butik sabun\kokulu taş vs yapıyorum burada doğum mevlüd için isteyen olursa maliyetine yapacağım . ayrıca lohusa taç filan yapan tanıdığımda var ondanda indrim koparırım sizin için
Vayy aramızdaki hamaratlar #alkış #bravo
yok cnm hiç sanmam ama seni huzursuz eder sonuçta gaz sancısı ile doğum sancısını karıştıran insanlar tanıyorum :)))Gaz etkiler mi gebeliği canım
isterse dünyanın en güzel ismi olsun, kayınvalide ismi olduğu için kaybetti hıh!
kızlar bu arada bende butik sabun\kokulu taş vs yapıyorum burada doğum mevlüd için isteyen olursa maliyetine yapacağım . ayrıca lohusa taç filan yapan tanıdığımda var ondanda indrim koparırım sizin için
Öle demesi zaten insanı gıcık eder valla ben herşeyi söledim en ufak şeyi bile ben istediğim gibi alıcam kimse bana bişe almasın dedim. Bu arada aldıklarımızdan birbirimize önerilerde de bulunuruz cnm inşşşşisterse dünyanın en güzel ismi olsun, kayınvalide ismi olduğu için kaybetti hıh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?