Selam kızlar.. rabbim bu yolda hiç birimizi utandırmasın. Sağlıkla huzurla nasip etsin inş
Ben adet günümü bekliyorum yarın öbürgün olmam gerekiyo.. ilaç başlanıcak 2. Gün.. bişi sormak istiyorum ilaç başladıktan kaç gün sonra toplama işlemi yapılıyo bilgi verebilir misiniz?
Rabbim bizlere de nasip etsin inşkızlar günaydıııınnn :) babylerim iki tane gibi gözüktü bugünnn
yarın ödeme yapacağım. 2 tane 5.gün embriyosu. ikisi için 1000 dolar dediler.Arkadaşlar pgt embriyo basit nekadr odednz?teskkrlr smdidn
İnşallah canım inşallahyarın ödeme yapacağım. 2 tane 5.gün embriyosu. ikisi için 1000 dolar dediler.( Allahım nolur değsin bunca sıkıntıya, özveriye...
Kizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
neyse çok geçmiş olsun. bu mesajını okumadan yazmıştım.Gunaydin kizlar hepinize tesekkur ederim. Ben dun laparaskopi oldum dış gebeligi aldilar tüpümü almamis cok sukur ama agzini kapattim tüpün kanama yapti istersen sonra actirabilirsin dediler Allah kimseye gostermesin boyle seyler ne oldumu sasirdim mutlu mesut kalp atisi duymaya gidipte apar topar hastanrye yatip ameliyat olmak hic kolay degil.
Jel deli etti beni kullanımı kolay ama geri geldiğinde renk değiştiriyor sürekli ..fitil daha iyi jel gibi renk derdi yok en azından..Progestan jel kullanıyorum ben balık yağı hapları gibi
Vajinal fitil ileri itebildiğim kadar itiyorum
Dış jelatini belli zaman sonra idrarla birlikte parçalanarak çıkıyor
Çok normal canım sarı yeşil siyah kahve olabilirMerhaba kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı..bu jel benden neredeyse her renkte geri geliyo normal mi acaba
Bugün ilk defa siyah geldi çok şaşırdımÇok normal canım sarı yeşil siyah kahve olabilir
Bugün ilk defa siyah geldi çok şaşırdım[/
Siyah tanecik şeklinde deme beyazın içinde?Bugün ilk defa siyah geldi çok şaşırdım
Sizin sıkıntınız nedirJel deli etti beni kullanımı kolay ama geri geldiğinde renk değiştiriyor sürekli ..fitil daha iyi jel gibi renk derdi yok en azından..
canım sarılı siyahlı geldi bugün herkesten farklı renkte geliyomus galiba ya sizinde oldu mu aynı durumSiyah tanecik şeklinde deme beyazın içinde?
Benimde aynı şekilde gelmişti. Bazende kahvelicanım sarılı siyahlı geldi bugün herkesten farklı renkte geliyomus galiba ya sizinde oldu mu aynı durum
Jel sarı geliyodu genelde bugün sarılı siyahlı gelince endişelendim biraz aynı durumu yaşadınız mıS
Sizin sıkıntınız nedir
Hamileydiniz galiba dimi sizBenimde aynı şekilde gelmişti. Bazende kahveli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?