2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

artık hayırlısıyla kucağımıza alcağımız günü beklicez inşallah :) ay çok güzell :)

tatlım çok ama cok sevindim
dün bizde senle elimiz tuşlarda haber bekledik
degerınde maşallah cok ıyı cıkmıs
inşallah ıkızde olur

A ab-i_hayat senide çok tebrik ederim. gerçekten Allahın mucizelerinden sual olmaz.
çok güzel bir haber.
Rabbim diğer sonuç bekleyenlerede güzel haberler verdirsin.
Tedaviye başlayacak arkadaşlarımada.
Çok şükür güzel haberler alıyoruz.

Ya kızlar size naçizane bir önerim var , kimseye b-hcg'si biraz yüksek diye ikiz olabilir diye umut vermeyelim , benim de değerlerim hem yüksek hem de artışları neredeyse 3 katıydı , doktor bile dedi büyük ihtimal ikiz diye , ama sonra tek kese görününce ( ki rabbime binlerce şükür ) benim gerizekalı kocam bildiğiniz üzüldü tek bebek var diye
Yani demeye çalıştığım ikiz ya da tek olabilme ihtimalini sadece b-hcg'ye göre yorumlayıp insanların kafasını karıştırmayalım
Bu arada taze hamile arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorım , rabbim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım :) dün 3 dediler 4 olmuştu hatta geçmişti çıktı sonuçlar 4 doğurdum resmen öldük heyecandan ama değdi çok şükür :)

çok sağol canım haklısın da üzülcek bişey değil sağlıklı olsun da tek ikiz ikisine de asla üzülmem rabbim kıcağımıza aldığımız günleri de göstersin hayırlısıyla inşallah :) sende üzülme eşin üzüldü diye sağlıklı ya diğeri önmli olan o

Çok haklısın bizdede aynı şey oldu. İlki yüksekti sonra 3 e katladı ikiz diye bekledik hep. Tek olduğunu öğrenince üzüldüm mü hayır şükürler olsun

Çok haklısın bizdede aynı şey oldu. İlki yüksekti sonra 3 e katladı ikiz diye bekledik hep. Tek olduğunu öğrenince üzüldüm mü hayır şükürler olsun
yerimde duramıyorum hala kızlar ya :) dün hemşireye bile sarıldım walla

ben de tek hıssedıyodum ama ıkı bebek koyuldugu ıcın hep cogul konusuyodum esım de korkuyodu ıkızden cogul konusma ya dıyodu :) sonra tek oldugunu duyunca üzüldü adam resmen niye tek diye diğerine noldu ki diyo :) ben de dedım o kesın erkekti hemen pes etti baktı yol cok uzun neresınden donersem kardır dıye dusundu dıyorum ben de uzulmedım sukurler olsun kı bı tane de olsa Allahım nasıp ettı. darısı bekleyenlerın basına

Bakalım perşembe öğreneceğiz canım Rabbim herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin tabi ikize asla hayır demem sende içini ferah tut Allah'ın izniyle hayırlı sonuçlar alacaksın
Merhaba canım gittnmi doktora bellimi bebişler ikizmi:) hayırlısı olsun bu arada bende Murat hocanın hastasıyım 2.tüp bebek denememde tuttu ancak kalbi durdu ve almak zorunda kaldı malesef, şimdi donmuşlarım var 1-2 ay aradan sonra denemek istiyorum senin de o şekilde tutmuş sanırım doğrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…