- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
cnm benim 10.gün 60doktor değer iyi dedi ama sizce nasıl kızlar sizlerin nasıldı :)
Çok sevinirim walla canım 2 transfer olmuştu zaten inşallah bebişlerimin ikisi de tutunmuştur :)cnm benim 10.gün 60
12.gün 135
14.gün 370 di
senin değerin yüksek başlamış maşallah ıkız olabilir
Benim 11.gün 369 13.gün 1119 du tek oldu kuzumdoktor değer iyi dedi ama sizce nasıl kızlar sizlerin nasıldı :)
hayırlısıyla sağlıkla olsun canım da tekinde ikizinde başımın üstünde yeri var :)Benim 11.gün 369 13.gün 1119 du tek oldu kuzum
inş cnm :)Çok sevinirim walla canım 2 transfer olmuştu zaten inşallah bebişlerimin ikisi de tutunmuştur :)
Öyle tabi kuzum. Rabbim böyle buyurmuşhayırlısıyla sağlıkla olsun canım da tekinde ikizinde başımın üstünde yeri var :)
şükürler olsun hala inanamıyorum :)Öyle tabi kuzum. Rabbim böyle buyurmuş
şükürler olsun hala inanamıyorum :)
artık hayırlısıyla kucağımıza alcağımız günü beklicez inşallah :) ay çok güzell :)kolay kolay da inanamıyosun zaten canım :) ben kalp atısını duyunca ınanırım dıyodum ama hala ınanamıyorum :)
benim de 12. gun 202, 14. gun 555 çıkmıstı degerım.
artık hayırlısıyla kucağımıza alcağımız günü beklicez inşallah :) ay çok güzell :)
Çok teşekkür ederim canım :) dün 3 dediler 4 olmuştu hatta geçmişti çıktı sonuçlar 4 doğurdum resmentatlım çok ama cok sevindim
dün bizde senle elimiz tuşlarda haber bekledik
degerınde maşallah cok ıyı cıkmıs
inşallah ıkızde olur
A ab-i_hayat senide çok tebrik ederim. gerçekten Allahın mucizelerinden sual olmaz.
çok güzel bir haber.
Rabbim diğer sonuç bekleyenlerede güzel haberler verdirsin.
Tedaviye başlayacak arkadaşlarımada.
Çok şükür güzel haberler alıyoruz.
çok sağol canım haklısın da üzülcek bişey değil sağlıklı olsun da tek ikiz ikisine de asla üzülmem rabbim kıcağımıza aldığımız günleri de göstersin hayırlısıyla inşallah :) sende üzülme eşin üzüldü diye sağlıklı ya diğeri önmli olan oYa kızlar size naçizane bir önerim var , kimseye b-hcg'si biraz yüksek diye ikiz olabilir diye umut vermeyelim , benim de değerlerim hem yüksek hem de artışları neredeyse 3 katıydı , doktor bile dedi büyük ihtimal ikiz diye , ama sonra tek kese görününce ( ki rabbime binlerce şükür ) benim gerizekalı kocam bildiğiniz üzüldü tek bebek var diye
Yani demeye çalıştığım ikiz ya da tek olabilme ihtimalini sadece b-hcg'ye göre yorumlayıp insanların kafasını karıştırmayalım
Bu arada taze hamile arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorım , rabbim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
Çok haklısın bizdede aynı şey oldu. İlki yüksekti sonra 3 e katladı ikiz diye bekledik hep. Tek olduğunu öğrenince üzüldüm mü hayır şükürler olsunYa kızlar size naçizane bir önerim var , kimseye b-hcg'si biraz yüksek diye ikiz olabilir diye umut vermeyelim , benim de değerlerim hem yüksek hem de artışları neredeyse 3 katıydı , doktor bile dedi büyük ihtimal ikiz diye , ama sonra tek kese görününce ( ki rabbime binlerce şükür ) benim gerizekalı kocam bildiğiniz üzüldü tek bebek var diye
Yani demeye çalıştığım ikiz ya da tek olabilme ihtimalini sadece b-hcg'ye göre yorumlayıp insanların kafasını karıştırmayalım
Bu arada taze hamile arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorım , rabbim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
yerimde duramıyorum hala kızlar ya :) dün hemşireye bile sarıldım wallaÇok haklısın bizdede aynı şey oldu. İlki yüksekti sonra 3 e katladı ikiz diye bekledik hep. Tek olduğunu öğrenince üzüldüm mü hayır şükürler olsun
Çok normal kuzum. Anne oluyosun kolay mıyerimde duramıyorum hala kızlar ya :) dün hemşireye bile sarıldım walla
ay yawrucum ya da yawrucuklarım benım kıyamam yaaa :)Çok normal kuzum. Anne oluyosun kolay mı
Çok haklısın bizdede aynı şey oldu. İlki yüksekti sonra 3 e katladı ikiz diye bekledik hep. Tek olduğunu öğrenince üzüldüm mü hayır şükürler olsun
Merhaba canım gittnmi doktora bellimi bebişler ikizmi:) hayırlısı olsun bu arada bende Murat hocanın hastasıyım 2.tüp bebek denememde tuttu ancak kalbi durdu ve almak zorunda kaldı malesef, şimdi donmuşlarım var 1-2 ay aradan sonra denemek istiyorum senin de o şekilde tutmuş sanırım doğrumu?Bakalım perşembe öğreneceğiz canım Rabbim herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin tabi ikize asla hayır demem sende içini ferah tut Allah'ın izniyle hayırlı sonuçlar alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?